Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou recept
Nové brambory očistíme, dobře omyjeme a pokrájíme na větší kostičky. Pórek očistíme a bílou část pórku pokrájíme na drobná kolečka. Na oleji zpěníme pórek, přidáme pokrájenou uzeninu, sypkou červenou papriku, ostřejší paprikovou pastu, majoránku, zázvor a medvědí česnek.
Podobné recepty jako Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou recept ...
Krok 1: V hrnci na rozpáleném másle společně s olejem orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli (asi 10 min, dokud lehce nezhnědne), pak přidáme na kostky pokrájené hovězí maso a společně dusíme dalších 10 min. Krok 2: Přídáme rajský protlak a koření (drcený kmín, chilli, uzenou a sladkou papriku), osol
Podobné recepty jako Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou ...
Guláš pravý hospodský recept
Ochutnejte tento výborný guláš z hovězího masa. Bohatou chuť mu dodává poctivý cibulový základ, dostatek česneku a vyvážené množství koření. Příprava sice zabere více času, ale spokojenost strávníků vám to jistě vynahradí. Krok 1: Hovězí kližku nakrájíme na kousky cca 1,5x1,5 cm a cibuli oloupeme a
Podobné recepty jako Guláš pravý hospodský
Recept Hospodský guláš
Guláš, který si nemusíte dávat jenom v hospodě. Ale nezapomeňte, že k pravému hospodskému guláši patří sklenice vychlazeného piva. V hrnci na oleji nebo sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme dvě lžíce papriky, rajče nebo protlak a mouku na zahuštění. Potom podlijeme vodou.
Podobné recepty jako Recept Hospodský guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš, nebo taky buřtguláš, je tradiční českou variantou klasického guláše. Jednoduchý a rychlý pokrm, jehož základem jsou brambory a uzenina, se nejčastěji servíruje s chlebem, hodí se k němu však i další druhy pečiva. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, zasypeme paprikou, necháme vzky
Podobné recepty jako Bramborový guláš
Bramborový gulášek recept
Brambory, uzenina, cibule a koření - pár základních surovin, ze kterých můžete během chvilky uvařit vydatný pokrm. Ať už k obědu či večeři, bramborový guláš zasytí i zahřeje. Tradičně podáváme s chlebem. Krok 1: Cibuli nakrájíme nahrubo a dáme ji restovat na rozpálený olej.
Podobné recepty jako Bramborový gulášek
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku. Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou ...
Jakmile maso změkne, je potřeba guláš zahustit. Tradičně se používá hladká mouka rozkvedlaná v troše vody, ale lze použít i nastrouhaný chleba nebo najemno nastrouhaná brambora varného typu C, která se v guláši úplně rozvaří. Na závěr nezapomeňte guláš dochutit rozemnutou majoránkou, která se k vepř
Podobné recepty jako Vepřový guláš: nejlepší na pravou hospodskou ...
Hovězí guláš s majoránkou recept
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji v tlakovém hrnci usmažíme do růžova. Krok 2: Přidáme uzenou papriku, zamícháme a ihned zalijeme vodou. Krok 3: Vložíme maso nakrájené na kostky, libeček, lístky majoránky, oloupaný a na plátky nakrájený česnek, sůl, hořčici a dle potřeby ještě
Podobné recepty jako Hovězí guláš s majoránkou
Guláš z hovězího ... recept
Krok 1: Nadrobno nakrajenou cibuli osmazime na oleji do zlatova, pote polozime na vetsi kostky nakrajene maso, aby se zatahlo, posypeme paprikou, kminem a podle chuti chilli. Jakmile se to zacne prichytavat, podlejeme vodou - skoro cele maso pod vodou. Krok 2: Vyvarime vodu za staleho michani a znov
Podobné recepty jako Guláš z hovězího ...
Guláš recept
Pro lepší zahuštění stačí také, když je část nakrájeného masa na menší kostičky, které se při vaření celé rozpadnou a tím pádem guláš zahustí. Tento recept je ukázkou nejhorší možné přípravy guláše.
Podobné recepty jako Guláš
Vepřový guláš
Oblíbený klasický guláš připravíme na tmavém základu z osmažené cibule, ochutíme paprikou a dostatkem koření. Přípravě je potřeba věnovat dostatek času, aby bylo maso krásně měkké a rozpadalo se na jazyku. Krok 1: Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli do lehce tmavší barvy.
Podobné recepty jako Vepřový guláš
Hovězí guláš II. recept
Omáčka z rozvařených cibulí a napůl rozvařených paprik je dostatečně hustá. Na správný guláš nepoužíváme k zahuštění žádnou mouku, nebo zápražku.
Podobné recepty jako Hovězí guláš II.
Segedínský guláš recept
Připravit velmi oblíbený segedínský guláš není složité, ani časově náročné. Podáváme ho s chlebem, houskovým knedlíkem nebo špeclemi. Krok 1: Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na kousky. Maso nakrájíme na kostky, které osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Maďarský guláš z hovězího masa recept
Hovězí maso omyjeme, pokrájíme na větší kostky, cibuli očistíme a pokrájíme na kostičky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, nebo olej a osmahneme cibulku do tmava. Přidáme maso, koření a osmahneme, podlijeme vodou, přidáme masox.
Podobné recepty jako Maďarský guláš z hovězího masa
Jednoduchý vepřový guláš recept
Zprudka opečeme. Podlejeme a dusíme v papiňáku tak 20 minut, podle velikosti kostek masa. Krok 3: Jakmile máme maso dostatečně měkké, zahustíme guláš záklechtkou a ještě asi 15 minut provaříme. Pokud je omáčka ještě řídká, tak opakujeme postup zahuštění. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Jednoduchý vepřový guláš
Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška ...
Polovinu cibulky na tuku osmahneme dozlatova, přidáme na kostky pokrájené maso, osmahneme ho, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Dusíme nejprve ve vlastní šťávě a když se vydusí, podlejeme horkou vodou a necháme pod pokličkou dusit skoro doměkka (tak na třičtvrtě). Než maso změkne, pokrájíme zelí na
Podobné recepty jako Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška ...
Výborný guláš z tlakového hrnce zvládne opravdu každý ...
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, osmažíme ji v hrnci na sádle/oleji do zlatohněda. Čím více bude cibule hnědá, tím více bude guláš tmavší. Ale musí se dát pozor, aby se nespálila. Cibuli restovat na vyšší teplotě. Na menší teplotě a delší dobu by zkaramelizovala a zesládla.
Podobné recepty jako Výborný guláš z tlakového hrnce zvládne opravdu každý ...
Hovězí guláš na český způsob recept
Krok 1: Na oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, zaprášíme mletou paprikou a opékame. Když se maso zatáhne, přidáme 5 lžiček polévkového koření a zalijeme maso horkou vodou tak, aby bylo ponořené. Dusíme je do poloměkka (asi 45 minut až 1 hodinu) a podle po
Podobné recepty jako Hovězí guláš na český způsob
Kančí guláš III. recept
Krok 3: Když je maso měkké, zahustíme jej nastrouhaným krajícem chleba a pořádně provaříme. Nakonec guláš zjemníme smetanou a podáváme s chlebem, nebo knedlíkem. Na sádle nebo oleji osmažíme cibuli dohněda. Přidáme na větší kusy nakrájené kančí maso a restujeme, dokud maso nepustí šťávu.
Podobné recepty jako Kančí guláš III.