Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka
Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka je lahodné a aromatické jídlo, které vám přinese chuťový zážitek s výraznými rybími tóny. Hlavními surovinami jsou uzené ryby, které dodávají...
Uzení ryb a konzervování uzených ryb zavařováním
Domácí uzení ryb je dovednost, která vyžaduje určité kulinářské umění, udírnu a správný typ dřeva. Je také výhodou mít v rodině schopného rybáře, který přinese čerstvé úlovky. P...
Pikantní rybí pomazánka z uzené makrely
Pikantní rybí pomazánka z uzené makrely je výborným a oblíbeným pohoštěním. Pomazánky z ryb lze připravit z různých druhů, jako je tuňák, losos nebo sardinky, ale maso z uzené makre...
Španělská směs uzených ryb
Připravte si vynikající pokrm z uzených ryb ve stylu španělské kuchyně, který vás potěší svou chutí a aroma. Tento recept nabízí jednoduchý postup, jak zkombinovat uzen...
Pomazánka z uzených ryb
Připravte si lahodnou pomazánku z uzených ryb podle našeho receptu. Tento pokrm je ideální jako chutné pohoštění nebo občerstvení, které osloví každého milovníka rybíc...
Zelňačka z uzeného vývaru a masa
Vyzkoušejte lahodnou zelňačku, která se vaří z uzeného vývaru a šťavnatého masa! Tato tradiční polévka spojuje kysané zelí s jemnými chutěmi a nabízí nezapomenutelný gastronomický zážite...
Rybí pomazánka z uzeného tolstolobika
Rybí pomazánka z uzeného tolstolobika je chutným pokrmem, který využívá sladkovodní rybu z čeledi kaprovitých. Tato pomazánka kombinuje uzeného tolstolobika s lučinou, majonézou, hoř...
Jako od babičky: Uzená polévka s kroupami
Uzená polévka s kroupami je skvělý a hutný pokrm, jehož základem je výrazný uzený vývar. Tato výživná polévka je ideální volbou po dlouhé noci nebo jako energizující jídlo po celodenním lyž...
Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/
Zapečené uzené ryby představují vynikající pokrm, který lze snadno připravit doma. Uzené ryby je možné natrhat na menší kousky a umístit je do pekáče. Poté je důležité je bohatě po...
Rybí pomazánka z uzených šprotů a ančoviček
Rybí pomazánka z uzených šprotů a ančoviček je chutný a aromatický pokrm, ideální na chlebíčky nebo jako lehká svačinka. Tento recept zahrnuje uzené šproty a ančovičky, které se před příp...
Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby
Pikantní rybí bochánky jsou chutné burgery připravené z uzené makrely. Rybí maso se pečlivě vykostí a pak se pomocí tyčového mixéru jemně naseká. Dále se do směsi přidávají po...
S Klárou v kuchyni: Tvarohová pomazánka s uzenou makrelou
Tvarohová pomazánka s uzenou makrelou je skvělým způsobem, jak obohatit klasické rybičkové pomazánky. Místo obvyklých ingrediencí, jako jsou tuňák nebo sardinky, zkuste...
Uzená polévka
Uzená polévka je delikátní pokrm, který okouzlí všechny milovníky masa svým lákavým aroma. Její základ tvoří výborný vývar z uzených žeber, který hřeje a skvěle zasytí. Výs...
Pomazánka z uzené makrely
Pomazánka z uzené makrely je lahodné a aromatické jídlo, které se připravuje z uzené ryby, jejíž maso se pečlivě oddělí od kostí a následně se rozmačká nebo utře do hladké konzistence....
Polévka z uzených žebírek
Polévka z uzených žebírek je lahodný pokrm, který se připravuje z měkkého masa uzených žebírek. Po uvaření se maso oberou a nakrájí na menší kousky. Do chutného vývaru se přidává kysané ze...
Výborná rybičková pomazánka
Výborná rybičková pomazánka se připravuje vynikajícím způsobem. Nejdříve se z konzervovaných sardinek vylije přebytečná šťáva a rybičky se rozmačkají v míse. Poté se k nim přidají nakrájen...
Hrachová polévka z uzených žeber
Hrachová polévka z uzených žeber je chutné a syté jídlo, které se připravuje z jednoduchých surovin. Základem je osmažený česnek a cibulka na olivovém oleji, které dodávají p...
















