Jak to bylo, šéfe? Legendární koprovka od Pavla Býčka z The Eatery
V pořadu Jak to bylo, šéfe? navštívil Zdeněk Pohlreich pražskou restauraci The Eatery, kde šéfkuchař Pavel Býček představuje moderní českou kuchyni s důrazem na lokální suro...
Vepřová kotleta s grilovaným zelím a celerovým pyré podle Pohlreicha
Vepřová kotleta s grilovaným zelím a celerovým pyré je originálním pokrmem, který ukazuje Zdeňka Pohlreicha jako mistra grilu. Tento recept, představený v jeho novém pořadu Jak...
Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha
Steak z českého wagyu je lahodná delikatesa, která pochází z Japonska, kde tento typ hovězího masa získal svoji pověst díky výraznému mramorování tukem. Díky vysokému obsahu tuku jsou tyto...
Vepřová kotleta s fazolkami podle Šéfa
V epizodě pořadu Šéfem za pár minut přichází Zdeněk Pohlreich s receptem na vepřovou kotletu s kostí, která je servírována spolu s blanšírovanými zelenými fazolkami s...
Máslový řízek podle p.Sapíka
Tento recept na máslový řízek podle pana Sapíka představuje inovativní variantu klasického pokrmu, inspirovanou pořadem Česko na talíři. Hlavní ingrediencí je vepřová plec, která se...
Jablečný štrúdl přímo od jihotyrolské kuchařky
Jablečný štrúdl je skvělým pokrmem, který si určitě oblíbíte, zejména pokud máte doma spoustu jablek. Tento lahodný dezert, pocházející z jihotyrolské kuchyně, vás potěší s...
Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak rozhodně nic nezkazíte. V kastrole rozehřejeme sádlo a na něm osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli. Smažíme za stálého míchání, až cibule získá světle hnědou barvu a trochu ztvrdne.
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Podzim je ideální dobou na sběr jablek, a tak si můžete připravit rychlý jablečný štrúdl z listového těsta. Tento dezert se jednoduše vyrábí a je výborný s přidáním skořice, k...
Jablečný štrúdl od tety Květy
Jablečný štrúdl od tety Květy je oblíbený podzimní dezert, který naplní váš domov příjemnou vůní skořice, rumu a čerstvých jablek. Tento tradiční recept na štrúdl je ideální pro chlad...
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma Paveleka
V čtvrtém díle pořadu "Jak to bylo, šéfe?" se Zdeněk Pohlreich vydal na objevování fascinujícího světa pouliční kuchyně. Šéfkuchař Jáchym Pavelek, majitel oblíbeného Bistrucku v Haví...
Cuketová bábovka podle Kluci v akci
Mezi oblíbenou letní zeleninu patří bezesporu cukety. Přidat se dají i do moučníků, které jsou díky nim krásně vláčné. Bábovka s cuketou "nedusí", a protože má tato zelenina neutrální chuť, není v těstě skoro patrná. Recept podle předpisu z oblíbeného kuchařského pořadu je snadný a měří se na ...
Podobné recepty jako Cuketová bábovka podle Kluci v akci
Křehký jablečný závin
Křehký jablečný závin je tradiční dezert, který se v našich domácnostech často připravuje jako rychlá sladká pochoutka k nedělní kávě. Je skvělým způsobem, jak si užít chuť jablek...
Grilovaný tuňák v pepřové krustě se salátem Niçoise podle Pohlreicha
Grilovaný tuňák v pepřové krustě je elegantní letní pokrm ve francouzském stylu, který šéfkuchař Zdeněk Pohlreich připravil v páté epizodě pořadu Jako to bylo, šéfe? Tento lahodný st...
Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
V čtvrtém díle pořadu "Jak to bylo, šéfe?" se Zdeněk Pohlreich setkal s kuchařem Jáchymem Pavelekem, majitelem bistru Bistruck v Havířově, které se specializuje na street food z růz...
Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s kachnou, liči a thajským lilkem podle Antonína Bradáče
V třetí epizodě pořadu "Jak to bylo, šéfe?" se zaměřili na thajskou kuchyni, kterou představil šéfkuchař Antonín Bradáč. Společně se Zdeňkem Pohlreichem připravili červené curry s kac...
Jablečný štrúdl s ořechy a rozinkami
Jablečný štrúdl s ořechy a rozinkami patří mezi oblíbené tradiční moučníky české kuchyně, avšak má také silné historické kořeny v Rakousku. Tento lahodný dezert je obv...
Hovězí wagyu steak s bramborami grenaille z Prostřeno
Hovězí wagyu steak podávaný s bramborami grenaille je vynikající pokrm, který vyniká svou jemností a bohatou chutí. Brambory grenaille jsou malé, chutné brambory, které se nejprve uvaří a p...
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem, shiitake, mungo klíčky a zázvorem podle Antonína Bradáče
V třetím díle gastro show "Jak to bylo, šéfe?" představil šéfkuchař Antonín Bradáč své asijské mistrovské dílo – netradiční batátové nudle s vepřovým masem a houbami shiitake. Zdeněk Pohl...
Míša řezy
Míša řezy jsou oblíbeným dezertem, který se skvěle hodí k nedělní kávě. Skládají se z jemného kakaového piškotu, osvěžujícího tvarohového krému a křupavé čokoládové polevy....
Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými bramborami
Při příští přípravě slavnostního oběda vyzkoušejte poněkud netradiční jehněčí pečeni. Toto mladé maso je nejen šťavnaté, ale také křehké, a jeho spojení s česnekem a rozmarýnem je o...