Jak to bylo, šéfe? Legendární koprovka od Pavla Býčka z ...
A jak všichni gurmáni dobře ví, šéfkuchař Pavel Býček v ní vaří moderní českou kuchyni z lokálních surovin. Jeho signaturním jídlem je koprovka v trochu netradičním pojetí, ale tak úžasná, že na ni budete dlouho vzpomínat.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Legendární koprovka od Pavla Býčka z ...
Vepřová kotleta s grilovaným zelím a celerovým pyré podle ...
Zdeněk Pohlreich už dávno prokázal, že je mistrem grilu. A ani v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? nechybí v každém díle jeden Zdeňkův grilovací recept, o který se s diváky podělí. V prvním díle, který se zaměřuje na moderní českou kuchyni to zákonitě musela být nevšední variace na vepřo–zelo.
Podobné recepty jako Vepřová kotleta s grilovaným zelím a celerovým pyré podle ...
Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha
Wagyu je původem typ hovězího masa z Japonska, které je typické svým výrazným tukovým mramorováním. A právě díky vysokému obsahu tuku jsou steaky neuvěřitelně šťavnaté a plné chuti, doslova se rozplývají na jazyku. Prémiové surovině sluší ta nejjednodušší úprava, která dá vyniknout právě chuti masa.
Podobné recepty jako Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha
Vepřová kotleta s fazolkami podle Šéfa
V pátém díle nové řady pořadu Šéfem za pár minut připravil Zdeněk Pohlreich vepřovou kotletu s kostí, kterou doplnil blanšírovanými zelenými fazolkami se slaninou. Rychlé jídlo, které se hodí jako rychlá večeře i slavnostní oběd.
Podobné recepty jako Vepřová kotleta s fazolkami podle Šéfa
Máslový řízek podle p.Sapíka recept
Řízek zase trochu jinak, velmi chutně, inspirován podle pořadu Česko na talíři. Použijeme vepřovou plec, kterou rozmixujeme ve směsi smetany a koření. Muškátový oříšek dodá příjemnou vůni i chuť. Řízky pečeme v troubě.
Podobné recepty jako Máslový řízek podle p.Sapíka
Jablečný štrúdl přímo od jihotyrolské kuchařky
Sklizeň jablek je v plném proudu a pokud máte doma hromadu ať už čerstvých nebo uskladněných, tak vás potěší recept na opravdu lahodný jablečný štrúdl, vonící po vanilkovém cukru, rumu a rozinkách. Krok 1: Mouku promícháme s pečicím práškem a prosejeme. Přidáme vejce, margarín, cukr a vanilkový cukr
Podobné recepty jako Jablečný štrúdl přímo od jihotyrolské kuchařky
Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak rozhodně nic nezkazíte. V kastrole rozehřejeme sádlo a na něm osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli. Smažíme za stálého míchání, až cibule získá světle hnědou barvu a trochu ztvrdne.
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha
Rychlý jablečný štrúdl listové těsto
S podzimem přichází tradiční sběr jablek, proto využijte úrody a upečte si rychlý štrúdl z listového těsta se skořicí. Pokud máte kupované těsto, pečení vám nezabere mnoho času. Přidat můžete třeba rozinky nebo oříšky.
Podobné recepty jako Rychlý jablečný štrúdl listové těsto
Jablečný štrůdl od tety Květy recept
Jablečný štrúdl je podzimní klasikou, provoní váš domov vůní skořice, rumu a jablek. Nechte se inspirovat tímto receptem, kde se štrúdl připravuje včetně těsta. Je to pracnější, než koupit těsto listové, ale vše je zapomenuto po prvním ochutnání. 100 g ztuženého tuku (např. Omega) Krok 1: Rozinky ne
Podobné recepty jako Jablečný štrůdl od tety Květy
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma ...
Ve čtvrtém díle pořadu Jak to bylo, šéfe? prozkoumával Zdeněk Pohlreich zákoutí světové pouliční kuchyně. Šéfkuchař Jáchym Pavelek provozuje v Havířově oblíbený Bistruck a společně se Zdeňkem připravil neodolatelný burger s jalapeños papričkami. Z mletého hovězího masa vytvarujte 150g burgery, které
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma ...
Cuketová bábovka podle Kluci v akci
Mezi oblíbenou letní zeleninu patří bezesporu cukety. Přidat se dají i do moučníků, které jsou díky nim krásně vláčné. Bábovka s cuketou "nedusí", a protože má tato zelenina neutrální chuť, není v těstě skoro patrná. Recept podle předpisu z oblíbeného kuchařského pořadu je snadný a měří se na ...
Podobné recepty jako Cuketová bábovka podle Kluci v akci
Křehký jablečný závin recept
Z těsta vyválíme 2 pláty, každý posypeme trochou strouhanky a na ni rozprostřeme jablka. Poradíme, jak rychle nastrouhat jablka Jablka pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme skořicí, přidáme rozinky a ořechy. Opět trochu posypeme strouhankou a pokapeme máslem. Okraje těsta přehneme do závinu, konce i
Podobné recepty jako Křehký jablečný závin
Grilovaný tuňák v pepřové krustě se salátem Niçoise podle Pohlreicha
V páté epizodě pořadu Jako to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich opět postavil ke grilu a připravil krásné letní jídlo ve francouzském stylu. Klasický salát Niçoise korunoval steakem z čerstvého tuňáka v pepřové krustě. Francouzský dresink: Do misky dejte hořčici, sůl a pepř. Zakápněte octem a za pomoc
Podobné recepty jako Grilovaný tuňák v pepřové krustě se salátem Niçoise podle Pohlreicha
Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Ve čtvrtém díle Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal s kuchařem Jáchymem Pavelekem, který v Havířově provozuje Bistruck, zaměřený na street food jídla z celého světa. Společně uvařili oblíbené chilli s mletým masem a fazolemi. Na oleji orestujte na malé kostičky nakrájenou kořenovou zelenin
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s ...
Ve třetí epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? hrála prim thajská kuchyně v podání šéfkuchaře Antonína Bradáče. Společně se Zdeňkem Pohlreichem uvařil červené kari s kachními prsíčky, liči a thajským lilkem. Toto jídlo bylo součástí menu, s kterým vyhrál soutěž o Mistra thajské kuchyně pořádané přímo v
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s ...
Jablečný štrúdl s ořechy a rozinkami
Mezi nejtradičnější moučníky české kuchyně se jistě řadí štrúdl, i když se historicky pojí také s Rakouskem. Lidé ho milují v klasické podobě s jablky, někdy doplněné právě o ořechy nebo rozinky. Upečte si k odpolední kávě to, co máte nejraději. ocet (např. Bzenec) 1 lžíce. Beginning of dialog windo
Podobné recepty jako Jablečný štrúdl s ořechy a rozinkami
Hovězí wagyu steak s bramborami grenaille z Prostřeno ...
Krok 1: Uvaříme brambory, poté je rozpůlíme a opečeme na pánvi. Krok 2: K bramborám přidáme pokrájenou slaninu, cibuli a česnek. Krok 3: Steaky zprudka opečeme ze všech stran. Maso otáčíme kleštěmi, nikdy do něj nepícháme, neboť by z masa vytekla šťáva. Krok 4: Do výpeku přidáme máslo a uděláme šťáv
Podobné recepty jako Hovězí wagyu steak s bramborami grenaille z Prostřeno ...
Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem ...
Ve třetím díle gastro show jak to bylo, šéfe? připravil šéfkuchař Antonín Bradáč jednu ze svých asijských specialit – trošku netradiční batátové nudle s vepřovým masem a houbami shiitake. Zdeněk Pohlreich mu v tom zdatně sekundoval a nechyběla spousta vtipu a informací o tom, jak tobylo při natáčení
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Batátové nudle s vepřovým masem ...
Míša řezy recept
Z bílků vyšleháme pevný sníh. Jak vyšlehat tuhý sníh z bílků? Žloutky vyšleháme s moučkovým cukrem. Přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a opatrně vmícháme ušlehaný tuhý sníh. Jak vmíchat vyšlehaný sníh do těsta Vytvořené těsto vlijeme a rozetřeme na připravený plech, vložíme d
Podobné recepty jako Míša řezy
Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
Až budete příště připravovat slavnostní oběd, zkuste sáhnout po trochu netradiční jehněčí pečínce. Mladé maso je velmi šťavnaté a křehké, kombinace s česnekem a rozmarýnem prověřená… Určitě si pochutnáte! Všechny informace, videa a bonusové materiály o pořadu Hrdina kuchyně najdete ZDE!
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...