Vepřové ocásky na česneku a bílém víně recept
Maso osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe větvičkami rozmarýnu a necháme den odležet. Troubu rozehřejeme na 160°C, do třetiny výšky masa podlijeme vývarem a trochou vína, pekáček přikryjeme alobalem a pečeme hodinu. Potom odkryjeme a další hodinu dopékáme dozlatova. Ke konci výrazně zvý
Podobné recepty jako Vepřové ocásky na česneku a bílém víně
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený recept
Než se nám vývar uvaří, připravíme si zbytek ocásku v zelenině. Maso nakrájíme na silnější plátky, papriku podle její velikosti buď na širší proužky, nebo širší kolečka. Mrkev a česnek na plátky, celer a cibuli na drobné kostičky. Do kastrolu na rozehřátý olej dáme orestovat mrkev, celer a cibuli. Z
Podobné recepty jako Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Uzený vepřový ocásek v PH recept
Oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka a také tímto způsobem bílou ředkev. Krok 2: Jablko, cibuli, mrkev a ředkev dáme do nádoby pomalého hrnce. Položíme rozseknutý ocásek. Krok 3: Zalijeme sodovou vodou a dáme pomalit 5 hodin. Celé jablko nakrájíme na osminky a stejně tak oloupanou cibuli.
Podobné recepty jako Uzený vepřový ocásek v PH
Pečené uzenářské ocásky
Pečené uzenářské ocásky - recept: Větší vepřový ocásek (cca 700-800 gramů) osolíme, opepříme nebo okmínujeme (klidně obojí) a dáme do pekáče na pokrájenou cibuli a nasekaný česnek.
Podobné recepty jako Pečené uzenářské ocásky
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Vepřové ocásky nasolíme nejlépe alespoň hodinu před pečením. Dáme je do pekáčku na pokrájenou cibuli a nasekaný česnek, posypeme dle chuti drceným (ne mletým) kmínem, podlijeme vývarem, zaklopíme a v předehřáté troubě na 180 stupňů pečeme cca 90-100 minut (dle velikosti) za občasného podlití a přípa
Podobné recepty jako Jednoduché pečené vepřové ocásky
Pečené vepřové ocásky s chlupatým knedlíkem a špenátem ...
Věděli jste, že vepřové ocásky patří mezi tradiční české pokrmy? Toto maso je velice křehké a měkké, opravdu si na něm pochutnáte. K tomu uvařte přílohu v podobě chlupatých knedlíků se špenátem. Rozhodně je o co stát! Nejprve si dejte péct maso. Dno litinového hrnce nebo pekáče vymažte sádlem.
Podobné recepty jako Pečené vepřové ocásky s chlupatým knedlíkem a špenátem ...
Pečené vepřové ocásky
Podáváme jako pečené koleno s křenem nebo hořčicí, doplněné tmavým pečivem.Můžeme podávat i s červeným nebo bílým zelím s bramborovými knedlíky. Komentáře a dotazy… Pečené vepřové ocásky? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůde
Podobné recepty jako Pečené vepřové ocásky
Česnečka z uzených vepřových ocásků
Uzené ocásky vložíme do hrnce, přidáme očištěnou kořenovou zeleninu, větší část stroužků oloupaného česneku, které rozmáčkneme, koření, sůl (pozor na slanost ocásků) a přilijeme cca litr vody, přivedeme k varu, zakryjeme poklicí a na mírném ohni zvolna vaříme do změknutí masa.
Podobné recepty jako Česnečka z uzených vepřových ocásků
Pečené uzené vepřové oháňky recept
Krok 1: Oháňky omyjeme a dáme na trochu oleje do pekáčku spolu s cibulí nakrájenou na měsíčky, plátky slaniny a celými neoloupanými stroužky česneku. Podlijeme mírně vodou a přikryjeme alobalem. Krok 2: Pečeme v troubě při 175°C přibližně 60 minut + 10 minut odkryté na 250°C. Průběžně potíráme maso
Podobné recepty jako Pečené uzené vepřové oháňky
Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a ...
Ocásky kuchyňsky upravíme, směs vetřeme do masa, pokapeme olejem a posypeme zbytkem soli. Necháme přes noc naložené v chladu. Krok 3: Druhý den dáme péci do předehřáté trouby. Podlijeme vodou nebo vývarem. Krok 4: Pečeme dozlatova na 220 stupňů.
Podobné recepty jako Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a ...
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Vepřové ocásky (cca 2x250 gramů), nasolíme, posypeme bylinkami dle vlastní chuti a položíme je na zeleninu. Na ocásky dáme kousek másla nebo sádla, podlijeme vývarem (pivem, vínem), zaklopíme a pečeme cca 80 minut v předehřáté troubě na 180 stupňů. Dle potřeby podléváme a maso otáčíme.
Podobné recepty jako Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným ...
Recepty - Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem. 1 / 4 Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným česnekem Zpět na recept
Podobné recepty jako Pěkně ostré vepřové ocásky s chilli, koriandrem, tymiánem a uzeným ...
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky recept ...
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme červené kysané zelí, osolíme, posypeme kmínem, podlijeme červeným vínem a necháme vydusit. Podle chuti přidáme cukr a sůl. Krok 3: Maso pokrájíme a podáváme s červeným zelím a s domácím bramborovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky ...
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Na ně naskládáme dobře nasolené, okmínované vepřové ocásky, které obložíme bramborami, do mezer mezi masem a bramborami zapícháme rozmáčknuté stroužky česneku, vše posypeme dle chuti čerstvým nebo sušeným tymiánem (můžeme použít i majoránku či rozmarýn), podlijeme trochou vývaru a dáme zaklopené do
Podobné recepty jako Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem ...
Znáte jednoduší a rychlejší večeři než brambory z trouby? Pečením brambory změní chuť, získají křupavou kůrku a jsou k nakousnutí! Dají se jíst samotné nebo jako příloha k masu s pažitkovým dipem. Krok 1: Maso osolíme, posypeme kmínem a vložíme do máslem vydatně vytřeného pekáčku.
Podobné recepty jako Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem ...
Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou recept ...
Krok 1: Slaninu si nakrájíme na kostičky, petržel na menší kousky. Krok 2: V pekáčku si nasucho vyškvaříme slaninu, přidáme petržel a cca 5 minut restujeme na mírném ohni. Krok 3: Maso pouze osolíme a vložíme do pekáčku spolu s na poloviny rozříznutou palicí česneku. Krok 4: Podlijeme mírně vodou, p
Podobné recepty jako Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou ...
Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě recept ...
Krok 1: 1. varianta: Půlku kolena uvaříme se zeleninou, solí a kořením, abychom měli pěkný vývar, ovar a polévku. Vepřové ocásky omyjeme, osušíme a naložíme do marinády ze shora uvedených surovin, nejlépe přes noc. Krok 2: Druhý den vložíme maso s marinádou na plech. Posypeme hustě pokrájenou cibulí
Podobné recepty jako Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě ...
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě recept TopRecepty ...
Krok 1: Cibuli a zeleninu nakrájíme na kousky. Maso dobře osolíme a naložíme do máslem vymazaného pekáčku s kořenouvou zeleninou, kterou také dobře osolíme. Necháme odležet, třeba přes noc. Krok 2: Coca-colu smícháme s vínem, zavařeninou a vývarem a zahřejeme. Krok 3: Troubu rozpálíme na 220°C a vlo
Podobné recepty jako Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě TopRecepty ...
Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré
Krok 1: Maso si odblaníme, dáme do větší misky a naložíme s tymiánem a kousky česneku a dodáme dostatečné množství oleje, necháme přes noc v lednici, nesolíme. Krok 2: Druhý den si připravíme klasické bramborové těsto na knedlíky a místo šišek si uválíme kulaté velké noky.
Podobné recepty jako Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré