Uzené maso jako lahůdka recept
Krok 1: Uzené maso opláchneme, napícháme do něho hřebíčky, položíme do pekáčku a navrch posypeme cukrem. Krok 2: Pak nahrubo nakrájíme cibuli a spolu s neoloupaným česnekem obsypeme maso a zalijeme pivem, jen okolo, ne na maso. Krok 3: Dáme péct do vyhřáté trouby tak na 160 st., pečeme pomalu a po 4
Podobné recepty jako Uzené maso jako lahůdka
Dušené vepřové v troubě recept
Krok 1: Nakrájené maso osolíme, opepříme, okořeníme kořením a na troše oleje opečeme ze všech stran. Krok 2: Zvolíme kastrol vhodný do trouby. Krok 3: Opečené maso vyndáme do misky. Přilijeme zbytek oleje, přidáme cibuli s česnekem a na mírném ohni orestujeme. Krok 4: Přidáme chorizo, osmahneme ho a
Podobné recepty jako Dušené vepřové v troubě
Uzené maso se zelím
Na zelí rozložíme uzené maso nakrájené na plátky. Vše lehce podlijeme vývarem, přiklopíme víkem a v předehřáté troubě pečeme 35 až 50 minut. Podle potřeby občas podlijeme. Hotové maso vyndáme z pekáče, odstraníme bobkový list a zelí promícháme. Podle své chuti můžeme přidat koření.
Podobné recepty jako Uzené maso se zelím
Uzené maso na česneku
Vlažnou vodou omyté maso potřeme prolisovaným česnekem. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme maso, okmínujeme, podlijeme, nejprve dusíme, později v troubě pečeme doměkka. Během pečení maso obracíme, přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydus
Podobné recepty jako Uzené maso na česneku
Uzené maso po horňansku
Zbytkem sádla vymastíme pekáč, na dno naskládáme polovinu zelí, potom vrstvu brambor, uzené maso, zelí a brambory. Polijeme trochou vývaru z uzeného masa a přikryté pečeme v troubě. Po změknutí odkryjeme a zalijeme kysanou smetanou a dopečeme.
Podobné recepty jako Uzené maso po horňansku
Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny
Máte rádi uzené maso, ale udírnu si doma jen tak nepostavíte? Nevadí, i tak tu máme možné řešení. :) Stačí mít doma pomalý hrnec a nějaké to další náčiní. Ani na ingredience není příprava nijak extra nároční – celé kouzlo tkví v použití tekutého kouře. Naopak budete potřebovat dostatek času a trpěli
Podobné recepty jako Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny
Uzené maso v alobalu
Zabalíme do alobalu a dáme péct do vyhřáté trouby na 1 hodinu. Pečeme zvolna. Upečené maso dokrojíme na porce a podáváme se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Uzené maso v alobalu
Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme, opečeme na tom plátky masa, přikryjeme a dusíme v troubě, až maso změkne.
Podobné recepty jako Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Uzené maso zapečené s bramborovou kaší
Uzené maso zapečené s bramborovou kaší je jídlo připravené v jednom pekáči. Zkuste ho, a uvidíte že bude všem ohromně chutnat. (celý recept)
Podobné recepty jako Uzené maso zapečené s bramborovou kaší
Uzené vepřové maso pečené na česneku a zelenině recept ...
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev a celer, nakrájený česnek a orestujeme. Pak přidáme maso nakrájené na plátky, podlijeme vývarem, přidáme trochu sojové omáčky a upečeme. Maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme, podle potřeby rozředíme vývarem a dochutíme solí a pepřem. Prohřejeme. Zveř
Podobné recepty jako Uzené vepřové maso pečené na česneku a zelenině ...
Uzené maso na pivě
Uzené maso vcelku potřeme lisovaným česnekem, hořčicí, a vložíme do pekáčku. Podlijeme pivem a asi 1/4 litrem vody. Přikryjeme a v troubě velmi pomalu za občasného otáčení pečeme. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu povaříme do zhoustnutí. Na zahuštění je vhodné též použít sáček od Vitany: Šťáva
Podobné recepty jako Uzené maso na pivě
Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci)
V den přípravy maso omyjeme, znovu potřeme tekutým kouřem a na 5-7 hodin (podle velikosti masa) dáme do pomalého hrnce na Low. Pod maso je vhodné dát mřížku, aby neleželo na dně, my to řešíme většími dřevěnými třískami, kterými kus masa podložíme.
Podobné recepty jako Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci)
Uzené maso zapečené s ostrým křenem
Maso s omáčkou dáme do trouby a zapékáme, dokud povrch lehce nezezlátne. Podáváme s bramborem. Cibule postupně oloupeme a nakrájíme na středně silná kolečka. Pak cibulová kolečka najednou osmahneme na oleji ve větší pánvi nebo v kastrolu. Libovější uzené maso nakrájíme na plátky, přidáme je k cibuli
Podobné recepty jako Uzené maso zapečené s ostrým křenem
Uzené maso v kysaném zelí
Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem, vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a v troubě zvolna dusíme doměkka. Podáváme s brambory nebo knedlíkem.
Podobné recepty jako Uzené maso v kysaném zelí
Opékané uzené maso recept
Krok 1: Hotové uzené maso vyjmeme z obalu a nakrájíme na 0,5 cm silné plátky. Krok 2: Maso opékáme na oleji z obou stran do zlatova. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší, zeleninovou oblohou nebo salátem.
Podobné recepty jako Opékané uzené maso
Uzené zapekané maso recept
Krok 1: Mäso uvaríme do mäkka. Vývar použijeme na prípravu polievky. Krok 2: Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na plátky narezané šampiňóny, okoreníme a jemne osolíme ( údené mäso aj syr sú slané ). Podusíme asi 10 minút. Krok 3: Mäso narežeme na plátky hrubé 7 – 10 mm. Uložíme na
Podobné recepty jako Uzené zapekané maso
Omáčka k uzenému masu recept
Uzené maso je oblíbené pro svoji výraznou kouřovou chuť. Jeho využití v kuchyni je opravdu široké, ať už se ho rozhodneme uvařit ve vodě, nebo třeba upéct v troubě s kořeněnou omáčkou, která jeho chuť ještě vylepší. Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Na rozpáleném oleji ji osmažíme do zla
Podobné recepty jako Omáčka k uzenému masu
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce recept
Krok 1: Troubu rozpálíme na 200st. Krok 2: Najemno nakrájený bůček osmahneme přímo v pekáčku, ve kterém budeme péct. Krok 3: Přisypeme nahrubo nastrouhaný celer-chviličku orestujeme, pokrájené uzené maso, pokrájenou papriku a fazole. Krok 4: Okořeníme mletou paprikou, pepřem a zalijeme vývarem.
Podobné recepty jako Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání) recept ...
Kostky hovězího masa, doměkka upečené v jednom pekáčku společně s cibulí, žampiony a hráškem a podlité červeným vínem, se doslova rozplývají na jazyku. Hovězí dušené v troubě podáváme s chlebem, brambory či s těstovinami.
Podobné recepty jako Dušené hovězí v troubě(rychle, bez tuku a bez hlídání) ...
Uzená pečeně na dvě varianty recept
Položíme maso, podlijeme vínem, zakryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C 60-70 minut. Doba pečení je orientační. Krok 5: Měkké maso vyndáme, nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou a chlebem. Krok 6: Druhá varianta:
Podobné recepty jako Uzená pečeně na dvě varianty