Uzený jazyk v křenovém aspiku
750 ml horkého vývaru z jazyka smícháme s nabobtnanou želatinou, octem, majonézou a žervé. Prošleháme metličkou do spojení všech surovin. Ochutnáme a případně dosolíme nebo přidáme ocet. Nakonec vmícháme křen, na kostičky nakrájenou čerstvou papriku a kostky jazyka.
Podobné recepty jako Uzený jazyk v křenovém aspiku
Jazyk v aspiku
Zbytek jazyka nakrájíme na kostičky, stejně tak okurky a mrkev, vše smícháme se zbylým aspikem a po částech naplníme do formy a prokládáme dílky vařených vajec. Naplněnou formu přetáhneme fólií, zatížíme a dáme na 4 hodiny ztuhnout do ledničky.
Podobné recepty jako Jazyk v aspiku
Vepřový jazyk v křenovém aspiku recept
Do rozpuštěného teplého aspiku zamícháme křen, podle chuti. Dochutíme a vmícháme nakrájený jazyk. Vše promícháme a nalijeme do vhodné formy, vystlané potravinářskou folií. Aspik necháme ztuhnout, nejlépe přes noc. Do směsi můžeme přidat uvařenou a nakrájenou mrkev i jinou zeleninu (hrášek, kapii), n
Podobné recepty jako Vepřový jazyk v křenovém aspiku
Uzený jazyk s křenovou omáčkou
Uzený jazyk s křenovou omáčkou - recept: Jazyky očistíme a uvaříme s cibulí a kořením doměkka. Na oleji zpěníme mouku a rozmícháme s bujónem na hladkou jíšku, dochutíme solí, pepřem,
Podobné recepty jako Uzený jazyk s křenovou omáčkou
Uzený jazyk v křenovém aspiku fotografie 1
Fotografie k receptu Uzený jazyk v křenovém aspiku. Dom ů - Recepty - Uzený jazyk v křenovém aspiku. Zpět na recept. Uzený jazyk v křenovém aspiku Uzený jazyk v křenovém aspiku Mama-mia Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...
Podobné recepty jako Uzený jazyk v křenovém aspiku fotografie 1
Uzený jazyk s křenovou omáčkou
Jako příloha je vhodný houskový knedlík nebo brambory vařené ve slupce. Uzený jazyk s křenovou omáčkou? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Uzený jazyk s křenovou omáčkou
Uzený jazyk s křenovou kaší
Vybraní jazýčci si pochutnávají na jazyku. Má jemné libové maso, které uzením získá kouřovou chuť a dlouhým vařením změkne. Skvěle se k němu hodí křenová bramborová kaše, jejíž štiplavost můžete upravovat množstvím křenu a smetany. Nebo jazyk podávejte s bramborovou kaší a křenovou omáčkou.
Podobné recepty jako Uzený jazyk s křenovou kaší
Vepřový jazyk s vejci v aspiku recept
Jazyky uvaříme s kořením, cibulí a česnekem doměkka. Pokud budete dávat mrkev do aspiku, přidejte ji k jazykům později, aby nebyla rozvařená. Po uvaření jazyky ihned namočíme do studené a po vychladnutí oloupeme. Vývar necháme ztuhnout a stáhneme tuk.
Podobné recepty jako Vepřový jazyk s vejci v aspiku
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Nejlepší je zalévat podle výšky aspiku na dvakrát až třikrát a vždy chvíli počkat na částečné ztuhnutí každé vrstvy. Smetanu vyšleháme do tuha, přidáme pomazánkové máslo, křen dle chuti, osolíme. Krémem naplníme plátky šunky nebo sýru a zavineme.
Podobné recepty jako Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Aspiková vaječná tlačenka
Do toho přidáme všechny ingredience pokrájené na kostičky, včetně zeleniny z Moravanky a opatrně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Vlijeme do igelitem vyloženého srnčího hřbetu (lépe se vyndává), nebo plníme do tlačenkové nohavice. Dáme do ledničky ztuhnout. Krájíme na plátky. RADA: Nejlepší vel
Podobné recepty jako Aspiková vaječná tlačenka
Uzený jazyk v rosolu recept
Dobře uvařený jazyk, s lehce uzenou chutí, je opravdovou delikatesou. Nevíte co s ním? Nakrájejte jej, zalijte rosolem a nechte zatuhnout. Zachutná i těm, co se jazyku obyčejně vyhýbají.
Podobné recepty jako Uzený jazyk v rosolu
Vejce v aspiku
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme je. Do formiček s kulatým dnem nalejeme trochu aspiku a necháme ztuhnout. Každé vajíčko osolíme, obalíme tenoučkým plátkem šunky, vložíme do formičky a dolejeme aspikem tak, aby celé vajíčko bylo zalité.
Podobné recepty jako Vejce v aspiku
Pečený vepřový jazyk recept
Jazyky kupuji většínou již bez blanky, maximálně je dočistím. Kůže jazyka je tužší, ale po 1,5 - 2h pečení, podle velikosti, je snadno konzumovatelná i pro nás s totální náhradou chrupu.
Podobné recepty jako Pečený vepřový jazyk
Vejce v aspiku
Vejce v aspiku? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Vejce v aspiku
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce recept
Krok 1: Jazyky omyjeme a uvaříme se zeleninou a kořením doměkka. V papiňáku asi 45 minut. Měkké jazyky ihned zchladíme a oloupeme. Krok 2: Na omáčku rozpustíme máslo a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme hořčičná semínka a opékáme, až začnou lehce prskat. Krok 3: Vmícháme hořčici a
Podobné recepty jako Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Plněný uzený jazyk recept
Buďte první, kdo přidá fotku receptu! Krok 1: Uzený jazyk uvařit, stáhnout a nakrájet na plátky. Krok 2: NÁPLŇ: vše promíchat na kaši, potřít plátek uz. jazyka, popř. dát ještě plátek sýra, a přilepit další plátek uz. jazyka. Krok 3: Pokračovat až do vyčerpání surovin.
Podobné recepty jako Plněný uzený jazyk
Aspik recept
Aspikové lahůdky zažívaly největší popularitu zejména v předešlých letech. Do oblíbeného rosolu můžete přidat suroviny podle své fantazie, od šunky, přes vajíčka až po zeleninu. Díky své konzistenci drží všechny suroviny pěkně pohromadě. Z uvedených surovin svaříme nálev a necháme ho odstát, než nac
Podobné recepty jako Aspik
Šunka v aspiku recept
Šunka v aspiku Šunkové závitky plněné krémem z majonézy a smetany spolu s hráškem a vařenými vejci zalijeme rosolem. Pikantní chuť aspiku dodají papričky jalapeño.
Podobné recepty jako Šunka v aspiku
Aspik s uzenou rybou recept
Krok 1: Želatinové plátky namočíme do studené vody. Krok 2: Uzené pstruhy vykostíme a kostry, kůži a hlavy dáme spolu s cibulí a kořením vařit na 5 minut do zeleninového vývaru. Krok 3: Odstavíme, přecedíme, okyselíme citronovou šťávou a v této horké tekutině rozpustíme namočenou vymačkanou želatinu
Podobné recepty jako Aspik s uzenou rybou
Ryba v aspiku recept
Ryba v aspiku je tradiční lahůdka, která kombinuje jemné maso z ryby s křišťálově čistým želatinovým obalem, často doplněná barevnou zeleninou nebo bylinkami. Tento pokrm bývá oblíbený na slavnostních tabulích, je nejen chutný, ale i esteticky lákavý.
Podobné recepty jako Ryba v aspiku