Utopená kobliha
Utopená kobliha - recept: V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu). Polovinu ostružin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby.
Podobné recepty jako Utopená kobliha
Jednoduché a levné koblihy recept
Koblihy, které na 100% vyjdou, vytvoříte s pomocí našeho receptu. Budou lehounké a voňavé. Věřte, že se k jejich přípravě budete rádi a opakovaně vracet. Sladká smažená dobrůtka, která potěší vaše blízké. Krok 1: Všechny suroviny dáme do pečky (tekuté, sypké) a zapneme program Těsto.
Podobné recepty jako Jednoduché a levné koblihy
Nejlepší koblihy, jaké znám recept
Spolehlivý recept na smažené koblihy, které plníme meruňkovým džemem, je oblíbenou klasikou. Podrobný postup zvládnou i méně zkušení. Pokud máte obavy ze smažení naplněného pečiva, usmažte koblížky prázdné a naplňte je až potom. Krok 1: Všechny ingredience musí mít pokojovou teplotu. Změklé máslo ut
Podobné recepty jako Nejlepší koblihy, jaké znám
Rychlé a jednoduché koblihy recept
Čerstvě usmažené koblížky provoní celý byt a vylákají z postele i největší spáče. S přípravou těsta vám může pomoci domácí pekárna a potom už stačí jen naplnit marmeládou a usmažit. Připravte si nadýchané bochánky podle osvědčeného receptu. Krok 1: Těsto můžeme připravit v domácí pekárně.
Podobné recepty jako Rychlé a jednoduché koblihy
Koblihy (cukrářské Originální ) recept
Z téhle dávky těsta bude opravdu plná velká mísa voňavých koblih. Malé a kulaté roztomilé kousky se nebojte naplnit ještě před kynutím a smažením. Jistě se vám povedou. Krok 1: Z vlažného mléka, droždí, části cukru a mouky připravíme kvásek, který necháme na teplém místě vzejít.
Podobné recepty jako Koblihy (cukrářské Originální )
Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
To jsou vynikající koblihy podle cukráře Josefa Maršálka. Těstu dejte dostatek času vykynout a na smažení se pečlivě připravte. Odměnou vám budou dokonalé bochánky s typickým bílým proužkem. Krok 1: Mléko a hrubou mouku smícháme s droždím a necháme 30 minut přikryté vykynout.
Podobné recepty jako Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Koblihy z odpalovaného těsta recept
Koblihy z odpalovaného těsta, stočené do kroužku, s charakteristickým rýhováním, smažené ve vysoké vrstvě tuku a pak obalené v různých polevách nebo v cukru či skořici s cukrem, se ve Francii (a nejen tam) smaží na masopustní úterý.
Podobné recepty jako Koblihy z odpalovaného těsta
Americké koblihy
Americké koblihy můžeme pocukrovat moučkovým cukrem či polít polevou. Nebo před smažením uprostřed každého kolečka vykrajovátkem vykrojit kulatý otvor. Tím si připravíme tzv. donut. Mouku promícháme s kypřícím práškem. V zadělávací míse ji smícháme s vanilkovým cukrem, krupicovým cukrem a sušeným dr
Podobné recepty jako Americké koblihy
Koblihy z trouby recept
Koblížky bez smažení s lahodnou marmeládovou náplní si připravíte podle našeho receptu. Kynuté těsto vypracujte ručně nebo s pomocí robota, ulehčíte si práci. Nezapomeňte po upečení potřít hotové koblížky rozpuštěným máslem, budou lahodné. Krok 1: Připravíme si kvásek: do vlažného mléka rozdrobíme d
Podobné recepty jako Koblihy z trouby
Koblihy recept
Koblihy už dávno nejsou jen velikonoční pochoutka, ale dopřáváme si je, kdykoliv máme chuť na něco dobrého. Jejich příprava je sice trochu pracnější, ale výsledek vždy mile potěší naše chuťové pohárky. Video patří k receptu Rychlé a jednoduché koblihy a může se mírně lišit. Krok 1: Nejprve připravím
Podobné recepty jako Koblihy
Koblihy pečené v troubě recept
Tradiční koblihy s netradiční přípravou. Připravíme je z klasického kynutého těsta, vykrojíme do požadovaného tvaru, ale místo smažení je upečeme. Po upečení je pak potíráme rozpuštěným máslem s rumem a plníme oblíbenou marmeládou.
Podobné recepty jako Koblihy pečené v troubě
Domácí koblihy recept
Koblihy musí být do poloviny svojí výšky v tuku a nesmí se dotýkat. Smažíme přibližně 2 minuty z každé strany do zlatohněda. Krok 8: Hotové koblihy naplníme marmeládou a pocukrujeme. Ve vlažném mléce rozmícháme droždí, dvě lžíce mouky a lžíci cukru. Necháme vzejít kvásek. Změklé máslo smícháme se zb
Podobné recepty jako Domácí koblihy
Koblížky z domácí pekárny od JK pipule recept
Dobrá kobliha by měla být nadýchaná jako pírko, zlatá na povrchu a se světlým kroužkem kolem dokola, sladká a třeba i naplněná zavařeninou. Krok 1: Veškeré suroviny dáme do domácí pekárny. Nejprve tekuté, potom sypké a zapneme program na kynuté těsto. Po skončení programu těsto vyjmeme z pekárny.
Podobné recepty jako Koblížky z domácí pekárny od JK pipule
Pečené koblihy recept
Krok 4: Koblihy dáme na plech vyložený pečícím papírem, přikryjeme utěrkou a ještě necháme kynout 35 minut. Krok 5: Koblihy pečeme v troubě na 170 °C do zlatova (také je můžeme smažit i v oleji). Koblihy potřeme během pečení rozpuštěným máslem. Krok 6: Vychladlé koblihy posypeme moučkovým cukrem.
Podobné recepty jako Pečené koblihy
Výborné koblížky z trouby recept
Plněné marmeládou, nebo povidly, upečené dozlatova v troubě, potěší svojí příjemnou sladkou chutí všechny vaše strávníky. Krok 1: Do trošky vlažného mléka z odměřeného množství přidáme trošku cukru, lžíci hladké mouky, rozdrobené droždí a necháme vzejít kvásek.
Podobné recepty jako Výborné koblížky z trouby
Koblihy s jablky a pudinkem recept
V tomto receptu najdeme skvělé koblihy, které jsou před svým smažením naplněny kouskem jablka. Po usmažení je ještě naplníme karamelovým pudinkem. Krok 1: Těsto - viz recept v poznámce. Nebo vám s ním může pomoci domácí pekárna. Krok 2: Do vykrájených koblih zabalíme po kousku oloupaného jablka poka
Podobné recepty jako Koblihy s jablky a pudinkem
Šťavnaté bramborové koblihy recept
Na papírové utěrce necháme koblihy okapat. Krok 5: Z moučkového cukru a vody umícháme řídkou polevu, kterou koblihy potřeme. Po zaschnutí můžeme koblihy nazdobit čokoládou. Brambory oloupeme, omyjeme, rozkrájíme na čtvrtky a vaříme asi 15 minut do měkka. Scedíme, 120 ml vody z brambor dáme stranou.
Podobné recepty jako Šťavnaté bramborové koblihy
Šlehačkové koblihy recept
Koblihy se tradičně připravují z kynutého těsta. V tomto receptu do těsta přidáme ještě šlehačku a tím je dokonalé zvláčníme. Vykrojené koblížky pak naplníme povidly a dozlatova usmažíme. Věřte, že si pochutnají všichni. Krok 1: Z mléka, cukru, lžíce polohrubé mouky a droždí uděláme kvásek.
Podobné recepty jako Šlehačkové koblihy