Tokáň na smetaně
Tokáň na smetaně? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Tokáň na smetaně
Hovězí tokáň na víně oblíbené jídlo Václava Havla recept ...
Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se téměř rozplývá na jazyku díky pomalejší tepelné úpravě. Oblíbené jídlo Václava Havla si můžete vychutnat třeba s rýží či tarhoňou.
Podobné recepty jako Hovězí tokáň na víně oblíbené jídlo Václava Havla ...
Vepřový tokáň (jak ho dělám já) recept
Maso si nakrájíme na nudličky, smícháme si mletou papriku se solí a v tom vyválíme nudličky masa, které zprudka orestujeme, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, trochu osmažíme, zalijeme maso vodou s masoxem a dusíme.
Podobné recepty jako Vepřový tokáň (jak ho dělám já)
Tokáň se smetanou
Jemně pokrájenou cibuli podusíme na vyškvařené slanině, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme, okořeníme, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Dle potřeby podléváme vodou pak přilijeme smetanu a ještě chvilku podusíme.
Podobné recepty jako Tokáň se smetanou
Hovezí tokáň
Hovezí tokáň- recept: Maso nakrájíme na nudličky. V kastrolu na sádle osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a opepříme a orestujeme ho ze.
Podobné recepty jako Hovezí tokáň
Maďarský tokáň z hovězího masa recept
Krok 1: Na tuku restujeme nasekanou cibuli dozlatova. Krok 2: Přidáme maso pokrájené na nudličky a restujeme. Když maso změní barvu a zatáhne se, přidáme všechno ostatní. Krok 3: Promícháme a necháme pod pokličkou pomalu dusit 2 hodiny. Krok 4: Podáváme s rýži nebo těstovinami.
Podobné recepty jako Maďarský tokáň z hovězího masa
Hovězí na smetaně recept
Krok 1: Maso osolíme z obou stran. Krok 2: Do hrnce s rozpáleným máslem si necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky. Krok 3: Pak přidáme maso a necháme zatáhnout. K tomu všemu přidáme zeleninu Halali a cca 15 minut necháme podusit. Po 15 minutách podlijeme vodou a necháme vařit cca 1,5 hod
Podobné recepty jako Hovězí na smetaně
Hovězí líčka na smetaně a houskový knedlík
Hovězí líčka na smetaně a houskový knedlík - recept: Na oleji osmahneme cibuli a česnek, cibuli středně. Přidáme líčka a smažíme, než se maso zatáhne, přidáme mrkev, petržel a celer nakrájené na větší.
Podobné recepty jako Hovězí líčka na smetaně a houskový knedlík
Hovězí tokáň s kuskusem recept
Masový tokáň je tradičním pokrmem zejména v Maďarsku. Existuje mnoho jeho úprav. V tomto receptu použijeme hovězí maso, svíčkovou. Nudličky masa doplníme zeleninou a nesmíme zapomenout také na lehce pikantní feferonku. Podáváme s kuskusem.
Podobné recepty jako Hovězí tokáň s kuskusem
Tokan recept
K tokanu se podává především osmahnutý špek nebo slanina a k tomu brynza nebo niva (pokládá se na tokan na talíři). Podle chutě se může jíst i s mlékem. Přeji dobrou chuť :)
Podobné recepty jako Tokan
Svíčková na smetaně s žemlovým knedlíkem
Omáčku pořádně propasírujte nebo rozmixujte dohladka. Přiveďte ji k varu a dochuťte solí, cukrem a citronovou šťávou, poté přidejte smetanu a zavařte ji. Na závěr přidejte půl kostky másla na zjemnění. KNEDLÍKY: Rohlíky nakrájejte na kostičky a opečte v troubě dozlatova. Vyšlehejte sníh z bílků.
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně s žemlovým knedlíkem
Hovězí maso na smetaně s houbami recept
Krok 1: Hovězí maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmažíme do zlatova, přidáme maso a zprudka orestujeme. Krok 2: Když se maso zatáhne, osolíme, přidáme masox všechno ostatní koření. Krok 3: Zalijeme vroucí vodou, pokud jsme nedávali Masox přidáme vývar a pod pokličkou
Podobné recepty jako Hovězí maso na smetaně s houbami
PAJŠL-plíčky na smetaně recept
Plíčky na smetaně, alias pajšl, jsou přesně ten typ jídla, které je nejefektivnějším zpracováním všech jedlých částí zvířete. Mnohý odpůrce vnitřností se po ochutnání rád k tomuto jídlu vrací. Dobře připravený pajšl je klasikou české kuchyně.
Podobné recepty jako PAJŠL-plíčky na smetaně
Vepřové na houbách a smetaně recept
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky, dáme do mísy. Na maso si dáme koření - sůl, pepř, grilovací koření, 3 lžíce oleje a promícháme. Nudličky obalíme v hladké mouce. Krok 2: Na oleji zpěníme 1/2 cibulky, přidáme obalené maso a zprudka restujeme. Maso vyjmeme a dáme do pekáčku. Podlijeme 1/2 vývaru a
Podobné recepty jako Vepřové na houbách a smetaně
Králík na smetaně po staročesku recept
Králík na smetaně po staročesku vás nezklame, pokud hledáte nenáročný recept na výborný rodinný oběd. Maso je potřeba naložit den předem, aby zkřehlo a nasálo tu správnou chuť. Druhý den ho stačí upéct, připravit přílohu a můžete servírovat. Krok 1: Králíka naložíme den předem.
Podobné recepty jako Králík na smetaně po staročesku
Česká svíčková na smetaně recept
Svíčková na smetaně patří mezi české národní poklady. Připravte rodině a blízkým tradiční a léty prověřený pokrm s křehkým a šťavnatým hovězím masem, vynikající omáčkou a nadýchaným knedlíkem.
Podobné recepty jako Česká svíčková na smetaně
Jelení kýta na smetaně recept
Jelení kýta na smetaně Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny vaše blízké.
Podobné recepty jako Jelení kýta na smetaně
Vepřová kýta na smetaně recept
Připravte si klasickou omáčku české kuchyně, tentokrát však netradičně s vepřovým masem. Vepřová kýta na smetaně není tak noblesní jako svíčková, ale přesto ji bez výčitek můžete servírovat ke svátečnímu obědu. Krok 1: Troubu předehřejeme na 180 °C. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Celer, mrkev a petrže
Podobné recepty jako Vepřová kýta na smetaně
Dobrá svíčková na smetaně recept
Krok 1: Na drobno nakrájený špek osmahneme přidáme maso a z každé strany necháme osmahnout, přidáme koření, kořenovou zeleninu, podlijeme a necháme dusit zhruba hodinu (než bude měkké maso). Krok 2: Po vyndání masa vybereme z hrnce všechno koření a zeleninu rozmixujeme. Krok 3: Přidáme vymačkaný cit
Podobné recepty jako Dobrá svíčková na smetaně
Vepřové na smetaně recept
Krok 1: Kořenovou zeleninu a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky. Krok 2: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a z obou stran osmažíme na sádle. Krok 3: Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, koření, podlijeme vodou, přidáme půlku bujónu a dusíme do měkka. Krok 4: Maso vyjmeme, taktéž i koření
Podobné recepty jako Vepřové na smetaně