Telecí ragú recept
V kastrole rozohrejeme maslo s olejom a maso dobre opecieme zo vsetkych stran do zlata. Pridame salotku, cesnak (neposekane) a salviovu vetvicku. Posolime, okorenime a popaprikujeme a pridame paradajkovy pretlak. Vsetko dobre premiesame a podlejeme horucou vodou (cca 300 ml). Pridame vino, citronovu
Podobné recepty jako Telecí ragú
Pravé telecí ragú recept
Buďte první, kdo přidá fotku receptu! Nejprve očistíme maso. Je potřeba jej zbavit všech blan a nežádoucích částí, poté ho nakrájíme na kostky asi o velikosti 2 cm. Maso osolíme a opepříme a na oleji zarestujeme. Během toho si začneme krájet kořenovou zeleninu.
Podobné recepty jako Pravé telecí ragú
Telecí ragú
Pokud nestíháme uvařit přílohu, postačí i čerstvé pečivo. Ve slané vodě uvaříme květák a rozebereme ho na menší růžičky. Telecí maso uvaříme také ve slané vodě doměkka a nakrájíme ho na menší kousky. Vývar z masa necháme vychladnout. V kastrole rozpustíme máslo a přidáme hladkou mouku.
Podobné recepty jako Telecí ragú
Bílé telecí ragú s těstovinami
Tento mléčný bratránek pozvolna vařené masové omáčky s rajčatovým základem, která je známější, je báječný a rozhodně stojí za námahu. V hrnci se silným dnem rozehřejte olivový olej, přidejte do něj mleté telecí a míchejte, dokud nebude zlatavé a zhnědlé. Přimíchejte česnek, rozmarýn a šalvěj a necht
Podobné recepty jako Bílé telecí ragú s těstovinami
Telecí ragú s karotkou na pomerančích
Jemné a lehké telecí maso, tak vhodné pro tuhle sezonu, v doprovodu smetany a mrkvičky se svěžím parfémem citrusů. Prostě nádhera, jejíž chuť je umocněna nepříliš složitou, ale pečlivou přípravou.
Podobné recepty jako Telecí ragú s karotkou na pomerančích
Recept Telecí ragú
Vaření: 1 hod. Telecí omyjeme a nakrájíme na kostky asi 2 x 2 centimetry a dáme ho do 3/4 litru osolené vařící vody. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu a vaříme nejlépe v papiňáku doměkka.
Podobné recepty jako Recept Telecí ragú
Telecí ragú s mandlemi recept
Buďte první, kdo přidá fotku receptu! Krok 1: Maso umyté a očištěné od blan, pokrájíme na kostky, dáme do mísy a silně zkropíme citronovou šťávou, zasypeme pepřem a osolíme. Odstavíme na zhruba půlhodinu. Krok 2: Mezitím nakrájíme cibuli na měsíčky. V hrnci na přepuštěném másle osmahneme cibuli, při
Podobné recepty jako Telecí ragú s mandlemi
Telecí ragů
Telecí ragů? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Telecí ragů
Telecí ragú po domácku
Telecí ragú po domácku? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Telecí ragú po domácku
Šafránové rizoto s telecím ragú
Hlavní roli v tomto barevném rizotu tančí vzácný šafrán s robustním ossobucem. Telecí kolínko s kližkou a kostí předá ragú intenzivní masovou chuť a zároveň nepřebije delikátní šafrán, což by se v případě použití mletého hovězího nebo vepřového masa mohlo lehce stát. Začněte přípravou ragú.
Podobné recepty jako Šafránové rizoto s telecím ragú
Cordon Bleu telecí
SLEČNO: Cordon bleu (často též nesprávně Gordon bleu[1]) je slavný francouzský pokrm, jehož základem je kvalitní telecí maso, šunka a sýr typu Ementál či Gouda. Tento pokrm je pojmenován po slavném vyznamenání nejlepších francouzských kuchařů - Cordon bleu (francouzsky Modrá stuha). CITACE Z WIKIPED
Podobné recepty jako Cordon Bleu telecí
(nejen) Hovězí ragú
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně pokrájenou cibuli a také necháme zezlátnout. Maso (hovězí, vepřové, zvěřina, drůbeží...) pokrájíme na kostky, ochutíme solí, pepřem, přidáme k zeleninovému základu a necháme zatáhno
Podobné recepty jako (nejen) Hovězí ragú
Božské recepty s telecím masem
Patří telecí maso mezi vaši oblíbenou volbu? Pak si v našem výběru rozhodně najdete to své: uvařit si můžete kotletky, ragú, líčka nebo kolínko!
Podobné recepty jako Božskéy s telecím masem
Telecí na hříbkách a smetaně recept
Přidáme maso, zprudka opečeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, zalijeme vývarem a zvolna dusíme. Krok 2: Když je maso téměř měkké, přidáme na větší kousky pokrájené hříbky a dodusíme doměkka. Krok 3: Maso vyndáme, v trošce vody rozmícháme mouku, zašleháme do omáčky a necháme provařit.
Podobné recepty jako Telecí na hříbkách a smetaně
Telecí Marengo
Telecí Marengo - recept: Na trošce oleje orestujeme cibuli,pak maso pokrájené na 2,5 cm kostky, osolíme, opepříme. Přidáme rajčata, víno a tolik vody, aby nám všechny přísady.
Podobné recepty jako Telecí Marengo
Hovězí ragů na červeném víně a zelenině recept
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji spolu s cibulkou opečeme dozlatova. K zeleninovému základu přidáme hovězí mleté a necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a zalijeme červeným vínem, které podle potřeby doléváme, dokud není maso měkké. Můžeme přidat
Podobné recepty jako Hovězí ragů na červeném víně a zelenině
Srnčí ragú na špeku
Lahodné srnčí ragú na špeku se skvěle hodí k nedělnímu rodinnému obědu. Odležení masu prospěje a lépe vynikne jeho chuť. Měkké a šťavnaté kousky masa, lahodná omáčka a bramborové noky tvoří dokonalou souhru chutí.
Podobné recepty jako Srnčí ragú na špeku
Telecí plátky saltimbocca
Patří telecí maso mezi vaši oblíbenou volbu? Pak si v našem výběru rozhodně najdete to své: uvařit si můžete kotletky, ragú, líčka nebo kolínko! :) Maso nakrájejte na tenké plátky o tloušťce půl centimetru a jemně je rozklepejte. Každý kousek lehce osolte, položte na něj plátek parmské šunky a jeden
Podobné recepty jako Telecí plátky saltimbocca
Domažlické vepřové ragú recept
Jemné vepřové ragú přímo láká k vyzkoušení. Variant můžete najít hned několik, každá rodina má svůj osvědčený recept. My pro vás máme inspiraci, jak ho dělají na Domažlicku - s hráškem, vajíčky a kyselou okurkou.
Podobné recepty jako Domažlické vepřové ragú
Vepřové ragů po Domažlicku
Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, vmícháme mletou papriku a po chvíli přidáme nakrájené maso. Osolíme a opepříme. Orestujeme za stálého míchání. Pak zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka. Krok 2: Ve smetaně rozmícháme mouku a přes jemné sítko, aby se neudělaly hrudky,
Podobné recepty jako Vepřové ragů po Domažlicku