Tartiflette pochoutka ze Savojska
Tartiflette - pochoutka ze Savojska - recept: Brambory oloupeme, a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka.Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenou na měsíčky, spolu s na kostičky
Podobné recepty jako Tartiflette pochoutka ze Savojska
Tartiflette savojská špecialita recept
Palačinky ze zakysané smetany Svíčková na smetaně Kuře na paprice (i pro začátečníky) Extra rychlé lívance Jemné domácí houskové knedlíky Přidat recept Moje aktivita Přihlásit se Uživatelské jméno Heslo Přihlásit se Registrovat se Zapomenuté heslo Nacházíte se zde: Recepty Bramborová jídla Tartiflet
Podobné recepty jako Tartiflette savojská špecialita
Tartiflette savojská špecialita fotografie 1
Fotografie k receptu Tartiflette - savojská špecialita Domů - Recepty - Tartiflette - savojská špecialita 1 / 2 Tartiflette - savojská špecialita Zpět na recept
Podobné recepty jako Tartiflette savojská špecialita fotografie 1
Tartiflette s pečeným česnekem
Tento klasický francouzský pokrm je skvělým příkladem konejšivého jídla, které si nejvíc užijete, když je venku zima a nevlídno. Tradičně se do něj používá sýr reblochon, který má charakteristickou výraznou chuť a strukturu i po rozpuštění. Pečený česnek mu zdatně sekunduje a společně se postarají o
Podobné recepty jako Tartiflette s pečeným česnekem
Odlehčené tatiflette s pórkem a slaninou
Skládá se z brambor, sýra, slaniny a cibule. Jak může být tenhle voňavý tučný nákyp dietní? Přidejte k bramborám pórek, vyberte si libovou slaninu a tučný sýr Reblochon zaměňte za tvaroh a nízkotučný čedar. Odpověď je mnohem lahodnější, než se zdá. Brambory očistěte, ale neloupejte, a nakrájejte je
Podobné recepty jako Odlehčené tatiflette s pórkem a slaninou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976 ...
Pochoutkový salát, oblíbená retro pochoutka, kterou si můžete díky tomuto receptu připravit dle dřívějších norem. A že je to opravdu pochoutka! Skvěle se hodí na chlebíčky, nebo jako rychlá svačina s čerstvým pečivem.
Podobné recepty jako Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976 ...
Tataráček recept
Tatarák je oblíbená pochoutka ze syrového masa, kterou dochutíme česnekem a kořením. Nejlépe chutná na osmažených křupavých topinkách. Skvěle se hodí jako slavnostní večeře, nebo pohoštění pro návštěvu.
Podobné recepty jako Tataráček
Retro domácí pochoutkový salát
Pochoutkový salát je klasika, na kterou dodnes mnozí Češi nedají dopustit a z pultů lahůdkářství mizí závratnou rychlostí. Zkuste si tento oblíbený salát připravit doma podle starých receptur ČSN z roku 1976. Zavzpomínáte s námi na tuto salátovou klasiku? Salám a okurky nakrájejte stejnoměrně na ten
Podobné recepty jako Retro domácí pochoutkový salát
Černá buchta jednička
Černá buchta jednička - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Černá buchta jednička
Francouzské brambory recept
Tradiční zapečené francouzské brambory se podle originálního receptu připravují bez masa a ze syrových brambor. Češi však tento recept připravují častěji s uzeným masem. Každá rodina je peče jinak a přitom nejlépe, o tom není pochyb. Recept uvítají zejména začátečníci.
Podobné recepty jako Francouzské brambory
Miniroládka z krkovičky recept
Krok 1: Krkovičku si naklepeme na co největší plát. Krok 2: Osolíme, opepříme, položíme na ni 2 plátky anglické, nebo váhalovy slaniny, 2 menší špalíčky kyselé okurky, 2 špalíčky červené a 2 špalíčky zelené papriky, 2 měsíčky cibule, špalíček sýra a 2 úzké špalíčky mrkve.
Podobné recepty jako Miniroládka z krkovičky
Sýrové pochoutky recept
Těsto na pomoučněném stole rozválíme na půl centimetru tenký plát. Nakrájíme na čtverce o velikosti 5x5cm a úhlopříčně rozkrojíme na trojúhelníček. Rozmístíme na plech s pečicím papírem. Potřeme žloutkem a zasypeme sýrem. Pečeme dozlatova na 170°C (15-20 minut).
Podobné recepty jako Sýrové pochoutky
Rambajsmanova pochoutka s jasmínovou rýží a fazolkami ...
Rambajsmanova pochoutka s rýží a fazolkami. Zdroj: Se souhlasem TV Prima. Krok 1: Nakrájíme na malé kousky vepřovou panenku. Přidáme vajíčko, škrob, česnek, majoránku, kari a sůl. Vše následně důkladně promícháme a necháme odležet (alespoň několik hodin). Krok 2: Rozpálíme si olej na pánvičce a začn
Podobné recepty jako Rambajsmanova pochoutka s jasmínovou rýží a fazolkami ...
Zabíjačková polévka
Krok 1: Nasekanou cibuli osmažíme, přidáme nasekaný česnek ohlídáme, aby se nespálil, vyklopíme celou sklenici základu a zalijeme asi 800 ml vody. Přihodíme vývar. Krok 2: Necháme provařit, přidáme majoránku a mletý pepř, po třech minutách i kroupy.
Podobné recepty jako Zabíjačková polévka
Citrónová babeta recept
Vzpomínáte si na citronovou buchtu, které se dodnes říká Babeta? Jednoduchý, ale nesmírně oblíbený moučník plný vůně a chuti citrónů se prodával v sámošce zabalený v měkké hliníkové vaničce. Po upečení můžete pocukrovat nebo polít polevou. Krok 1: Vyšleháme žloutky s moučkovým cukrem a vanilkovým cu
Podobné recepty jako Citrónová babeta