Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Tato klasická pochoutka láká svou bohatou kombinací chutí, kdy se křehké a dochucené jitrnice spojují s lahodným medovým zelím a krémovými šťouchanými bramborami, které korunují křupavé škvarky. Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno, zpěníme na sádle, přidáme proprané a nakrájené kysané zeli, trochu vody
Podobné recepty jako Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Jitrnice – rozpis na 10 kg
Uvařené jitrnice vyplují navrch (pískají), sbíráme je sítem a oplachujeme nebo dáváme do studené vody. Potom je rozložíme v jedné vrstvě na čistou podložku v chladné místnosti tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Asi po 15 minutách je obrátíme. Skladujeme při 0 °C. Spotřebujeme do 3 dnů.
Podobné recepty jako Jitrnice – rozpis na 10 kg
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem recept
Dejte si je k obědu s kysaným zelím připraveným se škvařenou slaninou a vařeným bramborem. Jitrnice stačí obalit v mouce a opéct na troše oleje. Krok 1: Nejdříve uděláme zelí: Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ji. Krok 2: Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme do zrůžovění
Podobné recepty jako Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice - recept: Připravte si 2 velké hrnce. Vepřový bok a lalok uvařte doměkka, zvlášť uvařte doměkka i plíce, asi 1 hodinu. Žemle nakrájejte na drobné kostičky, Vepřový bok a lalok uvařte doměkka, zvlášť uvařte doměkka i plíce, asi 1 hodinu.
Podobné recepty jako Domácí jitrnice
Moravská jitrnice
Potom rozebereme, jazyk očistíme, a vše umeleme na větších očkách masovém strojku, nebo posekáme sekáčkem. Do trochy vývaru namočíme rohlíky a také je umeleme. Umeleme i syrová vepřová játra a nožičky nebo kůže spolu s česnekem již na menších očkách. Přidávám také tak 1 větší cibuli usmaženou na sád
Podobné recepty jako Moravská jitrnice
Jitrnicový prejt
Vepřové plíce, srdce, ovar nebo tučný bůček uvaříme, nasekáme nebo umeleme na masovém strojku, přidáme drobně nakrájená játra, ve vývaru namočené a vyždímané žemle, všechno koření, česnek rozetřený se solí a trochu vývaru. Směs důkladně promícháme, dáme do vymaštěného pekáče a pečeme 30-45 minut. Po
Podobné recepty jako Jitrnicový prejt
Domácí jitrnice
Do hrnce vložte vepřovou hlavu, koleno, jazyk, zalijte studenou vodou a uvařte doměkka. Vychladlé maso oberte z kostí a nakrájejte, přidejte oloupaný nakrájený jazyk. Na kostičky nakrájejte žemle a zvlhčete je masovým vývarem.
Podobné recepty jako Domácí jitrnice
Čína jakou svět neviděl recept
Jitrnice, jakou svět neviděl - všeobecně známá slova hostinského v pohádce Obušku z pytle ven. Ale nemusíte se bát, protože naše čína, jakou svět neviděl, není neviditelná. Jemné kuřecí maso, zelenina, koření, to je oběd připravený za pár minut. Dobrou chuť...
Podobné recepty jako Čína jakou svět neviděl
Jitrnice recept
Jitrnice je populární i tradiční jídlo, které přináší domácí zabijačky i průmyslové masny. Můžete si jej připravit doma přesně takové, jaké milujete vy i vaše rodina. Už přemýšlíte, s čím si ji dáte?
Podobné recepty jako Jitrnice
Jitrnice se slabou krustou z mouky, bylinek a uzené ...
Krok 1: Jitrnice obalíme v mouce (solamylu) s drcenými bylinkami a smíchané s uzenou paprikou. Jitrnice položíme na plech s pečícím papírem, plech s jitrnicemi malinko pokapeme vodou, přikryjeme alobalem a pečeme v rozehřáté troubě na 180 stupňů do slabé křupavé krusty. Krok 2: Podáváme s bramborem,
Podobné recepty jako Jitrnice se slabou krustou z mouky, bylinek a uzené ...
Sójová „čína“ s játry a masem recept
Játra a maso nakrájíme na menší kousky, pórek na půlkolečka, naházíme do větší misky, přidáme připravené sójové kostky/nudličky a promícháme. Ostatní ingredience smícháme ve větším hrnku, vlijeme k masu a důkladně promícháme.
Podobné recepty jako Sójová „čína“ s játry a masem
Sójová sekaná s kuřecími játry recept
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme narezané pečienky a asi 5 min restujeme. Krok 2: K takto pripravenej pečienke pridáme sóju, vajíčka, kôpor, petržlenovú vňať a múku. Osolíme, okoreníme a dobre premiešame.
Podobné recepty jako Sójová sekaná s kuřecími játry
Sojové maso jako čína recept
Jenom uvařené sojové maso nám moc nechutná. Když je jako osmahnuté, na menším množství olivového oleje, je to pořád lehké jídlo. Je jedno, jaké koření dáte, může být i sojový guláš třeba. Nevyhovuje vám tento recept? Dole máme další podobné recepty. Podělte se o fotky uvařeného receptu!
Podobné recepty jako Sojové maso jako čína
Fotografie k receptu Čína, jakou svět neviděl
A takhle to vždy končí... V průběhu vaření...
Podobné recepty jako Fotografie ku Čína, jakou svět neviděl
Fotografie k receptu Čína, jakou svět neviděl
A takhle to vždy končí... V průběhu vaření...
Podobné recepty jako Fotografie ku Čína, jakou svět neviděl
Čína, jakou svět neviděl fotografie 7
A takhle to vždy končí... V průběhu vaření...
Podobné recepty jako Čína, jakou svět neviděl fotografie 7
Čína, jakou svět neviděl fotografie 4
Dobrou chuť... A takhle to vždy končí... V průběhu vaření...
Podobné recepty jako Čína, jakou svět neviděl fotografie 4
Čína ze sojového masa a játry recept
Sojové kostky vsypeme do vroucí vody s masoxem a vaříme tak 15 minut. Scedíme a vymačkáme z nich vodu. Na pánvi zpěníme cibulku nakrájenou na půlměsíčky. Přidáme játra nakrájená na kostky a orestujeme. Dále přidáme sojové kostky, zeleninu na čínu a necháme orestovat.
Podobné recepty jako Čína ze sojového masa a játry