Chlebíčky s brynzou, šunkou a fíky
Objevte skvělou variantu oblíbených chlebíčků! Tato kombinace jemné brynzy, vysoce kvalitní šunky a sladkých fíků na křupavém pečivu jistě potěší každého gurmána....
Bačovy šátečky
Bačovy šátečky jsou lahodné pečivo, které se připravuje pomocí specifického postupu kynutí. Nejprve se smíchají ingredience na omládek a nechají se v nepředhřáté pekárně vypracova...
Halušky s brynzou
Halušky s brynzou jsou velmi oblíbeným pokrmem na Slovensku, ale bez problémů si je můžeme připravit i v Česku. Tento jednoduchý a chutný pokrm se skládá z jemných bramborových...
Halušky s brynzou
Halušky se vyrábějí ze směsi brambor a mouky, brynza z ovčího mléka, a právě ovce se v hornatých oblastech Slovenska hojně chovaly a dosud chovají. I proto obliba receptu vydržela až do dnešních dnů. Každopádně, halušky jsou velmi dobré jídlo, jehož příprava není náročná a také příliš nezatíží rodin
Podobné recepty jako Halušky s brynzou
Slovenské halušky s brynzou a opečenou slaninou
Slovenské halušky jsou tradičním pokrmem, jehož příprava se může značně lišit podle regionů. Tyto těstoviny mohou být vyrobeny z čisté mouky nebo brambor, ale klíčovým prvkem je dodržení...
Brynzová tarhoňa se slaninou a medvědím česnekem
Brynzová tarhoňa se slaninou a medvědím česnekem je ideální volba pro milovníky brynzových halušek, ale s mnohem rychlejší přípravou. Místo časově náročného vaření halušek využijete drobné...
S Klárou v kuchyni: Jarní tarhoňa s brynzou, chřestem a ředkvičkami
Jarní tarhoňa je lehké a chutné jídlo, které v sobě spojuje drobné těstoviny známé ze slovenské a maďarské kuchyně s výraznými jarními ingrediencemi. Tento pokrm kombinuje májov...
Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím
Taštičky s brynzou jsou lahodné pokrmy, které se připravují z jemného těsta z mouky, vajec, soli a vody. Po odležení v lednici se těsto rozváli a plní se směsí brynzy. Tyto...
Tarhoňa s brynzou, houbami a špekem podle restaurace Savoya
Tento recept pochází z kuchyně restaurace Savoya, která se nachází v hotelu Savoy Špindlerův Mlýn a je pod vedením šéfkuchaře Michala Húska. Nabízí lahodnou tarhoňu, která je...
Pohanka s brynzou
Pohanka s brynzou je vynikající pokrm, který spojuje jemnou chuť pohanky s výraznou slaností brynzy. Tento pokrm je výbornou volbou pro milovníky zdravé výživy, nebo...
Halušky s brynzou pro Dášenku
Halušky s brynzou jsou chutné bramborové noky, které se vyrábějí z nastrouhaných brambor, které se osolí a smíchají s moukou, dokud nevznikne pevnější těsto. Tyto noky se pak vaří ve vrouc...
Halušky s brynzou a slaninou
Halušky s brynzou a slaninou jsou tradičním slovenským pokrmem, který se připravuje z nastrouhaných vařených brambor smíchaných s moukou a vejci, což vytváří jemné těsto. Tento pokrm se vař...
Plněné slané trojúhelníčky s brynzou a koprem
Plněné slané trojúhelníčky s brynzou a koprem jsou chutným pokrmem, který se skvěle hodí jako předkrm nebo svačina. Těsto se připravuje smícháním cukru s droždím ve vodě, které se nechá k...
Zapékané těstoviny s květákem a brynzou
Zapékané těstoviny s květákem a brynzou jsou chutné a syté jídlo, které spojuje jemné těstoviny s křehkým květákem a slanou brynzou. Před přípravou se těstoviny uvaří v o...
Mrkvové šátečky s povidly
Tyto chutné a křehké šátečky z mrkve, naplněné lahodnými povidly, jsou skvělým společníkem k odpolední kávě. Jejich neodolatelná chuť vás přiměje k tomu, abyste je brzy uvili znovu....