Cizrna na červeném víně recept
Cizrna patří mezi jednu z nejoblíbenějších luštěnin. Stačí přidat zeleninu, rajčatový protlak, dochutit červeným vínem a lahodný pokrm je na stole. Krok 1: V kastrole na oleji dozlatova opečeme nadrobno nakrájenou cibuli. Vmícháme rajčatový protlak, krátce orestujeme a podlijeme vývarem.
Podobné recepty jako Cizrna na červeném víně
Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem recept ...
Při dušení červeného zelí je potřeba trpělivost. Trvá to déle, ale výsledek stojí zato. Chuťově si nezadá se zelím z pytlíku. Červené víno vytvoří nezaměnitelnou chuť. A když přidáte kachnu a bramborové knedlíky, můžete začít hodovat. Krok 1: Do hlubšího hrnce dáme na jemné nudličky pokrájené zelí a
Podobné recepty jako Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem ...
Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a ...
Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a bramborovým knedlíkem. Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód: https://rcpt.cz/VLEz
Podobné recepty jako Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a ...
Červené zelí dušené s jablky a vínem
Červené zelí dušené s jablky a vínem? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Červené zelí dušené s jablky a vínem
Recept Červené zelí na víně
Poté zelí zaprášíme hladkou moukou a podlijeme červeným vínem. Dochutíme cukrem, octem a dodusíme doměkka. Červené zelí na víně je chutné k pečené huse či kachně. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Recept Červené zelí na víně
Bažant s červeným zelím na červeném víně
Bažant s červeným zelím na červeném víně? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Bažant s červeným zelím na červeném víně
Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Zkuste kuřecí játra vymazlit pečlivou přípravou a přidáním kvalitních přísad. Moravské červené víno, spaření kousků jater i konečné dochucení udělá z obyčejné lehce dostupné suroviny skvělé jídlo pro labužníky!
Podobné recepty jako Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Jehněčí kýta na červeném víně recept
Správně připravené jehněčí maso je velmi jemné a chutná lahodně. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti. Ochutnejte ho ve výborné kombinaci s kořenovou zeleninou, červeným vínem a voňavými bylinkami.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně
Mořidlo s červeným vínem
Určitě to stojí za to, jelikož mořidlo dodá maso vynikající a nezaměnitelnou chuť. Obzvláště pokud použijete mořidlo s dobrým červeným vínem, tak neprohloupíte. 300ml aromatického červeného vína (např. Portugal) Nejprve si maso omyjeme, odblaníme poté prošpikujeme a posolíme. Cibuli nakrájíme nadrob
Podobné recepty jako Mořidlo s červeným vínem
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou recept
Vepřová líčka na červeném víně. Krok 1: Kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na kostky. Naťovou cibulku nakrájíme na větší kousky. Krok 2: Líčka dobře očistíme (zejména blanky) a zlehka obalíme v hladké mouce. Krok 3: V kastrolu rozehřejeme olej a líčka na něm rychle opečeme.
Podobné recepty jako Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Kuře na červeném víně (Coq au Vin) recept
Krok 1: Nejprve si připravíme marinádu: jednu cibuli, mrkev, stroužek česneku a celer nakrájíme na plátky, přidáme pepř, zalijeme červeným vínem, přivedeme k varu a na mírné teplotě vaříme asi 5 minut. Krok 2: Kuře naporcujeme (na 8 kousků), osolíme, opepříme, dáme do mísy a přelijeme vychladlým nál
Podobné recepty jako Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Voňavé švestky v červeném víně recept
Krok 1: Na olivovém oleji lehce osmažte cibuli nakrájenou na tenké nudličky. Krok 2: K opečené cibuli přidejte vypeckované švestky rozdělené na polovinu. Krok 3: Vše zasypte cukrem a nechte ho minutu karamelizovat. Krok 4: Poté švestky zalijte vínem a octem a přidejte koření.
Podobné recepty jako Voňavé švestky v červeném víně
Vepřová játra na červeném víně s žampiony
Krok 1: V kastrolu rozpustíme nakrájenou anglickou slaninu a přidáme nakrájenou cibuli, po chvíli vložíme nakrájená játra a orestujeme. Krok 2: Zalijeme vínem a necháme odpařit, pak přidáme protlak, na plátky nakrájený česnek, worcester, sójovou omáčku, koření, tymián, rozmarýn. Přidáme nakrájené ža
Podobné recepty jako Vepřová játra na červeném víně s žampiony
Kapr na víně
Českou klasikou na štědrovečerním stole je kapr smažený v trojobalu. Pojďte si ho tentokrát vychutnat v jiné verzi a jistě nebudete litovat. Pečený kapr na červeném víně s česnekem a bylinkami chutná opravdu lahodně.
Podobné recepty jako Kapr na víně
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu recept
V hluboké pánvi rozehřejeme zbylý olej a naloženou jehněčí kýtu na oleji ze všech stran orestujeme. Maso přendáme do pekáčku, přihodíme nové koření a bobkový list, podlijeme červeným vínem, přiklopíme druhým pekáčkem a pečeme přiklopené v rozehřáté troubě. V průběhu pečení podléváme výpekem s vínem.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech
Hovězí líčka byla dříve odpadovým masem, jejich popularita vzrostla díky televizním pořadům. Upravují se pomalým dušením. Tato jsou dušená na víně a zelenině a podávaná s bramborovou kaší. Recept je časově náročný, ale chuť výborná.
Podobné recepty jako Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech
Šťavnaté kuřecí supreme, domácí krokety a omáčka s červeným vínem
Vyzkoušejte šťavnatá kuřecí prsa se slaninou, která podáváme s domácími kroketami a lahodnou omáčkou z vývaru a červeného vína. 250 ml červeného vína (např. Merlot) Krok 1: Nejprve připravíme kuřecí prsa. Pod kůži opatrně vložíme plátek slaniny. Z druhé strany uděláme do prsou zářez a vložíme další
Podobné recepty jako Šťavnaté kuřecí supreme, domácí krokety a omáčka s červeným vínem
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem ...
Krok 1: Na tohle jídlo se výborně hodí nějaký kastrol (tzv. selský hrnec nebo Dutch owen) vhodný na plotýnku i do trouby, všechno lze dělat v něm. Kdo nemá, použije klasicky pánev a pak pekáček s víkem. Krok 2: Troubu předehřejeme na 160°C. Krok 3: Na trošce oleje opečeme na kusy nakrájené maso (kus
Podobné recepty jako Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem ...
Bábovka s červeným vínem recept
Změklý tuk , vejce a cukr jemně rozmíchame el.šlehačem, pak vmíchame mouku s práškem do pečiva, nalijeme víno a teprve ted´dobře promíchame a přidame čokoládu. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme v troubě předehřaté na 200°C 50 minut.
Podobné recepty jako Bábovka s červeným vínem
Zimní punč z bílého vína
Chladné zimní večery si můžeme snadno zpříjemnit horkým nápojem. Zimní punč zahřeje doma u knížky nebo venku s přáteli na adventních trzích. Kombinace jablečného džusu, bílého vína a ovoce dochutí také směs zimního koření.
Podobné recepty jako Zimní punč z bílého vína