Rychlá sobota recept
Krok 1: Vepřové maso si nakrájíme na malé tenké kousky a osmahneme na trošce sádla z konzervy. Krok 2: Poté přidáme cibuli nakrájenou na půlměsíčky a lehce osmažíme. Krok 3: Přidáme zavařené maso nebo konzervu a vše prohřejeme. Krok 4: Postupně přidáváme worchester, sůl a koření podle naší chuti.
Podobné recepty jako Rychlá sobota
Rychlá sobota fotografie 1
Fotografie k receptu Rychlá sobota...po asi 15 min.zapékání přidáme sýr,,, HankaPu
Podobné recepty jako Rychlá sobota fotografie 1
Hrnková bábovka s olejem
Poznámka: toto těsto ve stejném množství lze použít na rychlý koláč, stačí akorát na 1 plech. Vrch posypeme ovocem (rybíz, jošta, ostružiny - pokud použijeme různé barvy, vypadá to efektně). Upečený koláč posypeme přes sítko práškovým cukrem. Koláč se peče samozřejmě kratší dobu. Nenechte si ujít se
Podobné recepty jako Hrnková bábovka s olejem
Voňavá jablečná povidla
Jablka pokrájíme na kousky, podlijeme troškou vody (0,5 dcl), pokapeme citronovou šťávou a necháme je rozdusit na malém plameni (můžeme i rozpéct) se špetkou nastrouhané citronové kůry. Během dušení mícháme, aby se nám nepřipálila. Když jsou jablka rozdušená, přidáme cukry, skořici a vše dohromady p
Podobné recepty jako Voňavá jablečná povidla
Jednoduchá rajská omáčka
Omáčka je velmi rychlá, nepotřebujeme žádné vývary, extra smažení jíšky, dokonce i cibuli (pokud ji nemáme rádi) můžeme vynechat a dělat jíšku bez ní, rovnou s kořením. Rajská omáčka je vhodná například i k plněným paprikám s mletým masem, kde předpečené papriky zalijeme omáčkou a dopečeme společně.
Podobné recepty jako Jednoduchá rajská omáčka
Nejrychlejší rajčatová omáčka podle Jamieho
Tato základní omáčka z rajčat se používá na pizzu, ale skvěle se hodí i na těstoviny nebo ji můžete servírovat k masu či rybě. Je rychlá, čerstvá, sladká a omamně voní. Rozpalte velkou nepřilnavou pánev a vlijte na ni 4 pořádné šplíchance olivového oleje.
Podobné recepty jako Nejrychlejší rajčatová omáčka podle Jamieho
Jablíčková rychlovka
Dvě jablka nakrájíme na kostičky a dvě na plátky. Z bílků ušleháme sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáváme postupně máslo, mouku, kypřící prášek do pečiva, citronovou kůru, špetku soli a mléko. Těsto musí být krémové - ne moc tuhé, ani řídké. Poté přimícháme jablka na kostičky a bílkový sníh.
Podobné recepty jako Jablíčková rychlovka
Rychlá a jednoduchá rajská omáčka
Tato rychlá a jednoduchá rajská omáčka je hotová během půlhodiny. Přidejte k ní těstoviny nebo houskový knedlík a vařené hovězí maso. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli až zesklovatí. Přidáme nové koření, hřebíčky, bobkový list, pepř a vše zalijeme vodou.
Podobné recepty jako Rychlá a jednoduchá rajská omáčka
Rychlá sobota fotografie 5
Fotografie k receptu Rychlá sobota...po asi 15 min.zapékání přidáme sýr,,, HankaPu
Podobné recepty jako Rychlá sobota fotografie 5
Babiččina rychlá kulajda recept
Babiččina rychlá kulajda Sytá smetanová polévka kulajda je známou a klasickou polévkou s houbami a vajíčkem. Voní nejen houbami, ale i koprem, který do ní přidáme až zcela v závěru vaření.
Podobné recepty jako Babiččina rychlá kulajda
Rychlá, ale dobrá svíčková
Rychlá, ale dobrá svíčková - recept: Hovězí maso nakrájíme na středně velké kousky, zprudka opečeme na oleji, osolíme, podlijeme vodou a necháme podusit. Když je maso skoro měkké, přidáme
Podobné recepty jako Rychlá, ale dobrá svíčková
Jednoduchá jablečná buchta
Tohle je velmi jednoduchý recept na jablečný koláč, po kterém se doma jen zapráší. Pokud chcete docílit ještě rozmanitější chuti, můžete jablíčka provonět skořicí a přidat také rozinky nebo ořechy. Krok 1: Jablka očistíme, nastrouháme nahrubo. Kdo chce, může je předtím i oloupat.
Podobné recepty jako Jednoduchá jablečná buchta
Játrová omáčka snadno a rychle
Očištěná drůbeží játra dáme orestovat na drobně pokrájenou a osmaženou cibulku, jemně osolíme a opepříme a přilijeme vývar. Vaříme cca 10-15 minut. Mezitím si připravíme jíšku - rozpustíme máslo s olejem, které zaprášíme moukou a necháme zpěnit a zrůžovět. Pak za stálého míchání přidáme do omáčky, k
Podobné recepty jako Játrová omáčka snadno a rychle
Nejlepší vánoční štóla podle drážďanského receptu ...
Tradiční německý moučník má dlouhou historii a také oblibu v mnoha dalších zemích. Štóly pečte s předstihem, mají dlouhou trvanlivost a prospěje jim odležení. Na oříšcích, sušeném a kandovaném ovoci nešetřete, díky nim je štóla krásně šťavnatá a křupavá.
Podobné recepty jako Nejlepší vánoční štóla podle drážďanskéhou ...
Rychlánouzovápolévka recept
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
Podobné recepty jako Rychlánouzovápolévka
Játrová omáčka kořeněná a rychlá
Cibuli osmažíme na oleji nebo jemně pokrájeném špeku dorůžova, pak přidáme osmažit očištěná játra. Osmažená játra osolíme, opepříme, přidáme nasekaný česnek, majoránku, tymián. Za stálého míchání ještě krátce vše společně osmažíme, zalijeme vývarem a dusíme cca 15 minut.
Podobné recepty jako Játrová omáčka kořeněná a rychlá
Jablková bábovka výborná a jednoduchá recept
Málokterý z moučníků je pro Čechy typičtější než bábovka - sváteční, voňavá, podávaná ke kafíčku o nedělní siestě. Nejlepší jsou samozřejmě ty vláčné, žádné suché drobivky. Tato jablková bábovka rozhodně nikoho nezklame.
Podobné recepty jako Jablková bábovka výborná a jednoduchá
Klasická vánoční štóla
Do mísy dáme mouku, 180 g másla, sůl, citronovou kůru a zbylý cukr. Přidáme kvásek a uhněteme hladké těsto. Přikryjeme a necháme kynout asi 1 hodinu. Vmícháme mandle, citronát, oranžát, sultánky a korintky. Necháme znovu kynout jednu hodinu. Předehřejeme troubu na 200 °C. Z těsta vytvoříme oválný bo
Podobné recepty jako Klasická vánoční štóla
Řezy Margot – rychlé a výborné!!! recept
Krok 1: Margot nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a ostatní suroviny a umícháme těsto. Krok 2: Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Krok 3: Po zchladnutí polijeme čokoládovou polevou.
Podobné recepty jako Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku
Krok 1: Drůbeží játra dobře prohlédneme a očistíme, pozor dáme hlavně na žluč. Játra rozdělíme na dva díly a na cedníku prolijeme vroucí vodou. Necháme okapat a osušíme papírovými utěrkami. Krok 2: V hluboké rozpálené pánvi rozpustíme máslo s olejem a játra, do kterých zapíchneme pár kousků hřebíčku
Podobné recepty jako Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku