Rostbíf klasický recept
Buďte první, kdo přidá fotku receptu! Krok 1: Hořčici, rozetřený česnek, tymián a lžíci oleje smícháme na kašičku, nasolený opepřený roštěnec obalíme ve směsi s hořčicí a necháme nejméně 1 hodinu uležet. Krok 2: Rozpálíme na pánvi olej, dáme maso a opečeme ze všech stran.
Podobné recepty jako Rostbíf klasický
Rostbíf recept
Krok 4: Chceme-li rostbíf podávat teplý, krájíme jej za deset minut po vyjmutí z trouby a to na tenké plátky. Maso zbavíme loje a odblaníme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme na část dobře rozehřátého sádla a po všech stranách zprudka opečeme.
Podobné recepty jako Rostbíf
Pepřový rostbíf
Jako příloha poslouží jen povařené brambory, zelenina (mrkev, fazolky) a jednoduché omáčky, jako je jablečná, křenová či chlebová. Typickou přílohou je také yorkshirský pudink, jakési bochánky pečené v důlkové formě z těsta připomínajícího palačinkové. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty! L
Podobné recepty jako Pepřový rostbíf
Pomalu pečený roastbeef
Klasický anglický roastbeef se podává krájený na slaboučké plátky (samozřejmě vždy přes vlákno), jen s vařenou bramborou a podušenou zeleninou. Ještě oblíbenější je ale podávaný nastudeno, s pikantními chuťovkami, hořčicí apod. nebo jako náplň do sendvičů či na chlebíčky.
Podobné recepty jako Pomalu pečený roastbeef
Roast beef recept
Pokud vám vyhovuje raději pomalé pečení, doporučuji troubu rozehřát a péct při 80°C asi 2 hodiny, do 55°C vnitřní teploty masa. Záleží na tom, jak chcete mít maso upečené, čím krvavější vnitřek, tím menší vnitřní teplota okolo 45°C – rozmezí je asi 45-60°C, nám vyhovuje kolem 50-55°C viz foto. Zveře
Podobné recepty jako Roast beef
anglický rostbíf
Roštěnec zbavíme tuku a blán, lojovitou část nařežeme šikmými řezy na čtverečky, osolíme, opepříme a necháme hodinu proležet. Maso opečeme po všech stranách na horkém oleji, pak ho dáme do horké trouby a pečeme za stálého obracení a přelévání asi 45 minut. Do rostbífu píchneme špejlí a vytéká-li z n
Podobné recepty jako anglický rostbíf
Roastbeef s celerovou remuládou
Šťavnatý, natenko nakrájený roastbeef je báječná pochotky, s kterou při svátečních setkáních s přáteli určitě zabodujete. Podávejte s výbornou remuládou z křehké zeleniny.
Podobné recepty jako Roastbeef s celerovou remuládou
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Jednoduchou hráškovou polévku s krásnou svěží barvou mají rádi nejen dospělí, ale oblíbí si ji také děti. Nejlepší je z mladého a čerstvého hrášku, ale uvařit ji můžeme i z mraženého. Je zahuštěná bramborem, lahodnou chuť doplní voňavá slanina a cibule. Krok 1: Hrášek necháme rozmrznout ve vlažné vo
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha ...
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Do studené vody dáme kousky kuřete a necháme zavařit. Masem nešetříme, aby byl vývar dostatečně silný.Až vystoupí pěna, sebereme ji do misky a potom.
Podobné recepty jako Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha ...
Hamburger podle Pohlreicha
Super rychlý recept podle opravdového kouzelníka v kuchyni. Burger, o kterém se vám doteď jen zdálo, zkrátka pravý gastronomický zážitek!
Podobné recepty jako Hamburger podle Pohlreicha
Hrášková polévka podle Pohlreicha fotografie 2
Hrášková polévka podle Pohlreicha bystrouska můj výsledek anubis Koubkova alus.s Šmakovala parádně Dayella Nikina Petra Ku. DoraD DoraD toprecepty.cz miran840 Gismousek Opravdu výborná ? Gabikakuc Předchozí Následující 2 z 23. Předchozí ...
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha fotografie 2
Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha
Tato marináda se nejlépe hodí na vepřové maso, protože jablka a vepřové jdou k sobě velmi dobře. (Můžete najít i různé jablečné omáčky k vepřovému.) Maso marinujte nejlépe přes noc, minimálně alespoň 1 hodinu. Kuře s nádivkou podle Zdeňka… Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Podobné recepty jako Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha
Hrášková polévka podle Pohlreicha fotografie 3
Fotografie k receptu Hrášková polévka podle Pohlreicha Domů - Recepty - Hrášková polévka podle Pohlreicha 1 / 23 Hrášková polévka podle Pohlreicha Zpět na recept
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha fotografie 3
Klasický ruský boršč recept
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho receptu je tak podrobný, že ho zvládne i méně zkušený kuchař. Krok 1: Použijeme hrnec o objemu 2-2,5 litru. Krok 2: Základem je správně
Podobné recepty jako Klasický ruský boršč
Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha
Fotografie k receptu Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha. Dom ů - Recepty - Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha. 1 / 1 Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha Zpět na recept RubyRom Předchozí Následující Předchozí ...
Podobné recepty jako Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí proužky v popcornovém obalu, s uzenou vůní podle Pohlreicha
Krok 1: Kuřecí prsa si nakrájíme na dlouhé úzké proužky. Krok 2: Popcorn smícháme se strouhankou, uzenou paprikou a kdo chce, přidá i špetku chilli. Krok 3: Vše mixujeme, až se popcorn rozpadne na malé kousky. Krok 4: Vejce si rozšleháme se špetkou soli, do mouky vmícháme trošku pepře.
Podobné recepty jako Kuřecí proužky v popcornovém obalu, s uzenou vůní podle Pohlreicha