Ragú z lišek a petrželí
Ragú z lišek a petrželí? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Ragú z lišek a petrželí
Ragú z líček recept
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, promícháme a necháme stát, než usmažíme cibule, nakrájené nadrobno. Pak dáme sporák na maximum, přidáme maso a opečeme ho, teplotu snížíme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě, pak zalijeme vývarem, přidáme pepř, nakrájená rajčata, papriku i pórek na menší kousky a du
Podobné recepty jako Ragú z líček
Hovězí ragú na liškách a kořenové zelenině recept
Přidáme ke směsi z lišek, podlijeme vodou (lze použít i hovězí vývar), mírně osolíme (vodu budeme později odpařovat), opepříme a přikryté pokličkou necháme na mírném plamenu dusit 1,5 – 2 hod. Občas vše promícháme, popř. přidáme vodu (vývar).
Podobné recepty jako Hovězí ragú na liškách a kořenové zelenině
Cuketové ragú s liškami recept
Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo. Krok 2: Cuketu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Krok 3: Na másle opražíme hladkou mouku a za stálého míchání přidáme smetanu, mléko a nastrouhaný sýr. Krok 4: Zvlášť na oleji podusíme cuketu a houby, jemně osolíme, opepříme a přidáme do omáčky spolu s uvařenými a na k
Podobné recepty jako Cuketové ragú s liškami
(nejen) Hovězí ragú
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně pokrájenou cibuli a také necháme zezlátnout. Maso (hovězí, vepřové, zvěřina, drůbeží...) pokrájíme na kostky, ochutíme solí, pepřem, přidáme k zeleninovému základu a necháme zatáhno
Podobné recepty jako (nejen) Hovězí ragú
Vepřové ragú z mletého masa
Vepřové ragú z mletého masa - recept: Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a hladkou mouku podle potřeby.
Podobné recepty jako Vepřové ragú z mletého masa
Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami recept
Krok 1: Na kostky nakrájená kuřecí prsa osmahneme do zlatova na pánvi, vyjmeme a uchováme v teple. Krok 2: Na stejnou pánev přidáme kousek másla, na něm osmahneme cibulku, přidáme houby a na kostičky nakrájené kyselé okurky.
Podobné recepty jako Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami
Telecí ragů
Maso omyjte, rozkrájejte na špalíčky, mírně posolte a popepřete.V kastrolu rozehřejte lžíci sádla a osmahněte cibuli.Přidejte maso a zprudka je osmažte.Přilijte litr studené vody, vmíchejte kořenovou zeleninu, majoránku, petržel a přibližně 90 minut duste.Připravte jíšku:v pánvičce rozpalte zbývajíc
Podobné recepty jako Telecí ragů
houbová omáčka z lišek
houbová omáčka z lišek? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako houbová omáčka z lišek
Jelení hřbet a ragú s růžičkovou kapustou a celerem ...
Podmanila si vaše chuťové pohárky zvěřina? Pak vězte, že tento druh masa je bohatý na bílkoviny, vitaminy řady B a také železo, a naopak chudý na tuky. Základem tohoto pokrmu je jelení hřbet. Jestliže jste s ním ještě nepracovali, hlavně se toho nebojte. Podle níže uvedeného postupu to hravě zvládne
Podobné recepty jako Jelení hřbet a ragú s růžičkovou kapustou a celerem ...
Hovězí ragů se zeleninou recept
Krok 1: Maso nakrájím na nudličky, přidám sůl, pepř, kari, olivový olej a nechám pár hodin odležet. Na olivovém oleji orestuji nadrobno nakrájenou cibuli, přidám naložené maso, později česnek.
Podobné recepty jako Hovězí ragů se zeleninou
Zvěřinové ragú
Z chutného a aromatického jeleního masa můžeme připravit výborné ragú s bohatou chutí. Dlouhá příprava zajistí, že bude maso krásně měkké a všechny chutě se správně propojí. Ragú podáváme s těstovinami.
Podobné recepty jako Zvěřinové ragú
Hovězí ragů na červeném víně a zelenině recept
Krok 1: Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji spolu s cibulkou opečeme dozlatova. Krok 2: K zeleninovému základu přidáme hovězí mleté a necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a zalijeme červeným vínem, které podle potřeby doléváme, dokud není maso měkk
Podobné recepty jako Hovězí ragů na červeném víně a zelenině
Ragú z líček fotografie 1
Fotografie k receptu Ragú z líček. Domů - Recepty - Ragú z líček Recepty - Ragú z líček. 1 / 4 Ragú z líček Zpět na recept
Podobné recepty jako Ragú z líček fotografie 1
Kotleta s liškovým ragú recept
Krok 1: Maso naložíme, nejlépe den předem, do oleje s promačkanými stroužky česneku a pokrájené cibule s bylinkami. Krok 2: Druhý den na pánvi zprudka kotlety opečeme a odložíme stranou. Do výpeku dáme asi 4 stroužky česneku nasekaného na plátky a krátce restujeme. Přidáme nakrájenou šalotku a po kr
Podobné recepty jako Kotleta s liškovým ragú
Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci
Krok 1: Mrkev, petržel a celer nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájíme nadrobno. Maso omyjeme, osušíme, očistíme a nakrájíme na kousky. Krok 2: V multifunkčním hrnci orestujeme slaninu, přidáme sádlo. Na tomto podkladu opečeme kořenovou zeleninu,
Podobné recepty jako Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci
Poctivá kulajda s liškami recept
Poctivá kulajda s liškami je tradiční česká polévka, která v sobě spojuje jemnou smetanovou chuť s výrazným aroma čerstvých hub. Tradiční kombinace smetany, kopru a brambor vytváří pokrm, který zahřeje a potěší v každé roční době.
Podobné recepty jako Poctivá kulajda s liškami
Ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší(v originále ...
Z mletého, uvařeného masa vyndáme sáček s kořením a rozmarýn (pokud je tam čerstvá větvička). Ragú rozprostřeme do zapékací misky a pokryjeme povrch bramborovou kaší,kterou nastříkáme pomocí cukrářského sáčku.
Podobné recepty jako Ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší(v originále ...
Fazolové lusky jako příloha k masu recept
Podle tohoto receptu připravíme výbornou a jednoduchou přílohu - zelené fazolky se slaninou a česnekem. Pokrm se výborně hodí k masu. Recept není složitý, zvládne ho i začátečník. Uvařené fazolky jsou chuťově výtečné, křehké a krásně křupavé. Krok 1: Fazolky spaříme horkou vodou nebo krátce povaříme
Podobné recepty jako Fazolové lusky jako příloha k masu
Lišky po maďarsku podle receptu ze staré kuchařky ...
Lišky dobře očistíme, větší přepůlíme, menší necháme vcelku. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém oleji. Až se začne barvit dozlatova, přihodíme lišky a zasypeme paprikou. Rychle osmahneme, pak trochu podlijeme, osolíme, opepříme a dusíme. zalijeme smetanou a provaříme. Nakonec vmícháme
Podobné recepty jako Lišky po maďarsku podleu ze staré kuchařky ...