Ragú z divočáka
Ragú z divočáka je srdcervoucí pokrm, který se připravuje na sádle s různými druhy zeleniny, na něž se následně přidává kančí maso. Pokrm se dochucuje solí a pepřem, zalévá se víne...
Ragú z divočáka na švestkách
Připravte si lahodné ragú z divočáka se švestkami podle našeho receptu. Tohle jídlo kombinuje bohatou chuť masa s jemnou sladkostí švestek, což vytváří dokonalou harmo...
Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci
Rychlé ragú z divočáka je lahodné jídlo, které osloví jak milovníky zvěřiny, tak i ty, kteří ji teprve objevují. Tento pokrm nevyžaduje dlouhé marinování či složité příp...
Řízky z divočáka s pečenou zeleninou a bramborami
Pokud máte příležitost vyzkoušet divočáka, určitě neváhejte a dejte mu šanci. Tento recept na řízky z divočáka je skvělou volbou. Maso má vynikající chuť a použití alkoholu při marinování...
Pečeně z divočáka
Pokud máte rádi zvěřinu, jistě vás nadchne pečeně z divočáka. Tento delikátní pokrm se vyznačuje bohatou chutí a vůní, a k jeho přípravě se používá kvalitní červené víno, které...
Guláš z divočáka
Guláš z divočáka je lahodné jídlo, které se skvěle hodí pro milovníky zvěřiny. Tento pokrm vyniká použitím typického "divokého" koření, jako jsou bobkový list, jalovec a nové koření, kte...
Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem
Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem je lahodné jídlo, které se skládá z tyrké masa z divokých prasat připraveného v aromatické omáčce obohacené rybízovou šťávou. Maso se ne...
Pečený divočák
Pečený divočák je delikatesa, která se skvěle doplňuje s kořenovou zeleninou. Toto jídlo se vyznačuje svou šťavnatostí a jemností, až se rozpadají na talíři. Je to pokrm, kt...
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Guláš z divočáka je vydatné a chutné jídlo, jehož příprava začíná rozškvařením kostiček špeku v kastrolu. Poté se přidává nakrájená cibule, která se restuje do zlatova, př...
Divočák: Kotletky na rajčatovém sosíku
Divočák: Kotletky na rajčatovém sosíku jsou delikátní pokrm připravený z jemně nakrájených a naklepaných kotletek, které se marinují v soli a pepři. Po krátkém odležení se na p...









