Ju00c3u00addlo pro pomal recept


Ju00c3u00addlo pro pomal recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Ju00c3u00addlo pro pomal, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Ju00c3u00addlo pro pomal. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Ju00c3u00addlo pro pomal receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Kuře na paprice v pomalém hrnci recept

Krok 1: Kuře osolíme, opepříme a na rozpáleném másle opečeme dozlatova ze všech stran. Přendáme na talíř a do výpeku vsypeme jemně pokrájenou cibuli. Jakmile zezlátne, zasypeme paprikou, promícháme a zalijeme vývarem. Je třeba pracovat rychleji, aby se paprika nespálila a nezhořkla.

Podobné recepty jako Kuře na paprice v pomalém hrnci

Jemná tvarůžková pomazánka

Jemná pomazánka z velice oblíbených tvarůžků je připravená ke snídani nebo večeři velice rychle. Podáváme ji rozetřenou na čerstvém pečivu. Pokud ji ještě ozdobíme řezy čerstvé zeleniny, snídaně nebo večeře nebude mít chybu! Krok 1: Cibulku nakrájíme nadrobno, tvarůžky nakrájíme také. Krok 2: V nepř

Podobné recepty jako Jemná tvarůžková pomazánka

Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku

Krok 1: Drůbeží játra dobře prohlédneme a očistíme, pozor dáme hlavně na žluč. Játra rozdělíme na dva díly a na cedníku prolijeme vroucí vodou. Necháme okapat a osušíme papírovými utěrkami. Krok 2: V hluboké rozpálené pánvi rozpustíme máslo s olejem a játra, do kterých zapíchneme pár kousků hřebíčku

Podobné recepty jako Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku

Recept na boloňskou omáčku z pomalého hrnce

Ragú bolognese neboli boloňská omáčka z mletého masa a rajčat je ideální způsob, jak nakrmit spoustu lidí včetně dětí a mlsných mužů. Pokud navíc k přípravě použijete pomalý hrnec, je to téměř bez práce. Přinášíme vám recept na množství omáčky, které vystačí pro celou chalupu lidí. Ale klidně si ste

Podobné recepty jako Recept na boloňskou omáčku z pomalého hrnce

Svíčková na smetaně z pomalého hrnce

Na svátečním stole často nesmí chybět náš národní poklad, tedy svíčková omáčka na smetaně. Ulehčete si práci a nechte ji připravit klidně přes noc v pomalém hrnci, ráno se probudíte v podstatě k hotovému, navíc maso se bude rozpadat a omáčka získá díky pomalému vaření výraznější chuť. Špek dejte na

Podobné recepty jako Svíčková na smetaně z pomalého hrnce

Jemná pórková pomazánka
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka - recept: Tvaroh, smetanu a majonézu dobře našleháme. Přidáme jemně nakrájený nebo nastrouhaný pórek, osolíme a opepříme.

Podobné recepty jako Jemná pórková pomazánka

Prdelačka z jelítka  jíšková
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Prdelačka z jelítka jíšková

Jelito vymačkáme ze střívka, promícháme s cibulkovou jíškou a přilijeme vývar. Povaříme, dochutíme solí, pepřem, rozetřeným česnekem a majoránkou. Podáváme s čerstvým pečivem. Do polévky můžeme přidat vařené kroupy nebo rýži. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Podobné recepty jako Prdelačka z jelítka jíšková

Salámová rychlá pomazánka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Salámová rychlá pomazánka recept

Nezapomenutelná retro dobrota, která se těší velké oblibě dodnes, to je salámová pomazánka. Připravenou ji máte raz dva a surovin budete potřebovat jen pár. Není to žádná dietka, ale jednou za čas není na škodu polechtat chuťové pohárky. Krok 1: Salám umeleme na masovém strojku. Krok 2: Cibuli, papr

Podobné recepty jako Salámová rychlá pomazánka

recept internet
recept internet

Jelitová polévka (Prdelačka)

Nastrouháme jelita (lépe se strouhají ztuhlá) přímo do vody (nemusí se vařit) a přidáme bujón - masový. Přidáme rozetřený česnek (česnekovou pastu, je slaná!!) a 1/2 majoránky. Chvíli povaříme a přidáme na hrubém struhadle nastrouhaný brambor. Vaříme, dokud není bramborová drť uvařená a dáme zbytek

Podobné recepty jako Jelitová polévka (Prdelačka)

Vepřová játra na cibulce recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřová játra na cibulce recept

Připravte si poctivá játra na cibulce podle našeho receptu. Krok 1: Játra nakrájíme na plátky a obalíme v hladké mouce. Nesolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Krok 2: Na rozpáleném oleji játra osmahneme a navrch rozložíme kolečka cibule. Až budou osmahnutá, tak otočíme spolu s cibulí a sm

Podobné recepty jako Vepřová játra na cibulce

Bramboráky s prejtem a zelím
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bramboráky s prejtem a zelím

Přidáme vejce, osolíme, opepříme, dochutíme majoránkou a strouhaným česnekem, zahustíme dle potřeby hladkou moukou a na pánev s rozpáleným olejem dáváme středně tuhé těsto, které dnem naběračky (lžíce) rozetřeme na placku, smažíme z obou stran dozlatova. Hotové bramboráky odkládáme na ubrousek odsát

Podobné recepty jako Bramboráky s prejtem a zelím

Slaný štrúdl s uzeným a zelím

Slaný štrúdl chutná výborně teplý, vlažný i studený. Skvěle můžete experimentovat s náplní a hodí se jako chuťovka na oslavu, ale i jako svačina na cesty. Jaký máte nejraději vy? :) Na pomoučeném vále rovnoměrně rozválejte listové těsto. Po celé ploše krom 2 cm okrajů poskládejte na kostičky nakráje

Podobné recepty jako Slaný štrúdl s uzeným a zelím

Pomazánka z dubáků  praváků recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pomazánka z dubáků praváků recept

Dubáky pokrájame na plátky a tie na drobno, cibuľu pokrájame na jemno. V hlbšom hrnci orestujeme cibuľu v rozohriatom oleji do sklovita. Pridáme dubáky a orestujeme ich s cibuľou do mäkka, ak treba podlejeme trochou vody. Zmes necháme úplne vychladnúť a ponorným mixérom rozmixujeme nie úplne do hlad

Podobné recepty jako Pomazánka z dubáků praváků

Jednoduchá a rychlá šunková či salámová pomazánka ze tří ...

Přepadla vás nečekaná návštěva a vy nevíte jaké občerstvení pro ni připravit? Pak vsaďte na jednoduchou salámovou pomazánku na chlebíčky, postačí vám na ni pouhé tři suroviny, během chvíle bude hotová. Krok 1: Šunku a okurky nastrouháme na struhadle, na velké slzičce. Krok 2: Majonézu, šunku a okurk

Podobné recepty jako Jednoduchá a rychlá šunková či salámová pomazánka ze tří ...

Pivní jablečný štrúdl recept

Hvězdou mezi jablečnými moučníky je štrúdl. Tenké těsto a šťavnatá jablečná náplň vonící po skořici chutnají prostě skvěle. Zkuste tentokrát listové těsto nahradit těstem pivním - je křehké a pivo mu dodá kyprost. Krok 1: Jablka omyjeme, oloupeme a nastrouháme na hrubší straně struhadla.

Podobné recepty jako Pivní jablečný štrúdl

Klasický jablečný štrúdl recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Klasický jablečný štrúdl recept

Jen 2 malé kousky pro diabetika. top.recepty.cz Odpovědět Petr 30. 8. 2014 09:52. Jen tak pro informaci. Tohle není "klasický" štrůdl když je z listového těsta. Odpovědět Dagmar 13. 1. 2013 09:54. Ivusa: - Neomlouvejte se! Od všeho je tu spousta receptů. Psala jste návod a je výborný! Odpovědět Ivus

Podobné recepty jako Klasický jablečný štrúdl

Podzimní makový koláč z pohankové mouky podle Josefa ...

Známý cukrář Josef Maršálek se s námi tentokrát podělil o recept na bezlepkový makový koláč na plech s citronovou polevou. Jednoduchá příprava a skvělá chuť tento koláč předurčuje k velmi častému rodinnému pečení! Na piškot vyšlehejte vejce a cukr do husté pěny, přidejte smetanu a olej, lehce vmíche

Podobné recepty jako Podzimní makový koláč z pohankové mouky podle Josefa ...

Sádlo z trouby bez míchání recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sádlo z trouby bez míchání recept

Krok 1: Na dno dostatečně velkého kastrolu nebo vysokého pekáče nalijeme trochu vody. Sádlo nakrájíme na pravidelné kostičky a vhodíme do připravené nádoby s vodou. Krok 2: Hrnec se sádlem vložíme do trouby vyhřáté na 150 °C a necháme péct bez přikrývání. Není potřeba míchat.

Podobné recepty jako Sádlo z trouby bez míchání

Vejmrda po staročesku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vejmrda po staročesku recept

Vejmrda je staročeská příloha - dochucovadlo k zabijačkovým pochoutkám. Nastrouhané a ochucené jablko s křenem perfektně doplní vařené i pečené vepřové maso. Vejmrdu ocení všichni milovníci české kuchyně. Vejmrdu připravujeme den předem, aby se chutě pěkně propojily. Křen nastrouháme, jablka oloupem

Podobné recepty jako Vejmrda po staročesku

Klasický bramborák recept

Krok 1: Brambory omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Scedíme přebytečnou vodu. Česnek oloupeme a též prolisujeme. Přidáme mléko a smícháme s udělanou směsí. Krok 2: Potom přidáme škrob (je možné použít hladkou mouku - používám toto kvůli bezlepkové dietě), vejce, majoránku sůl, pepř a zamícháme.

Podobné recepty jako Klasický bramborák



×