Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Jednoduchou hráškovou polévku s krásnou svěží barvou mají rádi nejen dospělí, ale oblíbí si ji také děti. Nejlepší je z mladého a čerstvého hrášku, ale uvařit ji můžeme i z mraženého. Je zahuštěná bramborem, lahodnou chuť doplní voňavá slanina a cibule. Krok 1: Hrášek necháme rozmrznout ve vlažné vo
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Vepřový guláš jak to dělam já recept
Krok 1: Nakrájíme cibuli nahrubo, zpěníme, přidáme nakrájene maso na kostky, přidáme koření a orestujeme. Krok 2: Přidáme vodu a vaříme do změknutí masa. Krok 3: Před dokončením přidáme masox, chvíli povaříme a pak zahustíme jíškou. Podáváme s kynutým knedlíkem nebo rýží.
Podobné recepty jako Vepřový guláš jak to dělam já
Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha recept
Dle názvu je recept přisuzován známému kuchaři. Ať už to je, či není pravda, kombinace česneku a tymiánu nemůže nic pokazit. Dobře namarinovaná křidélka se stanou lákavým grilovaným pokrmem i na vašem grilu. Nakonec přimícháme nadrobno nakrájené bylinky. Krok 2: Křidýlka omyjeme, osušíme a na několi
Podobné recepty jako Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Do kastrolu vložíme rybí skelety, hlavy a všechny odřezky (z hlav vyndejte žábry, jinak bude polévka hořká). Přidáme pár kuliček černého pepře a.
Podobné recepty jako Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha jsou pikantní a pochutnáte si na nich znamenitě. Možná jedna dávka nebude stačit. Špekáčky oloupeme a podélně je hluboce nařízneme. Do vzniklé kapsy vložíme plátek kyselé okurky a příčné plátky jalapeňos. Každý špekáček upevníme párátkem a do sklenice je naskládáme střídavě
Podobné recepty jako Utopenci podle Pohlreicha
Pohlreichova pórková polévka
Pohlreichova pórková polévka - recept: Jemně nakrájený pórek osmažíme dozlatova na másle, vmícháme mouku, opražíme, zalijeme vývarem a vínem a 20 minut povaříme. Ochutíme solí, pepřem,
Podobné recepty jako Pohlreichova pórková polévka
Hamburger podle Pohlreicha
Super rychlý recept podle opravdového kouzelníka v kuchyni. Burger, o kterém se vám doteď jen zdálo, zkrátka pravý gastronomický zážitek! Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na burgery a dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií
Podobné recepty jako Hamburger podle Pohlreicha
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Ačkoliv název zavádí holandský řízek do Holandska, původ má recept ryze český. Holandský řízek podle Pohlreicha nebo zkrátka váš holandský řízek je vyrobený z několika základních surovin, a proto je v kuchyni velice oblíbený. Milují ho dospělí i děti.
Podobné recepty jako Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Lososový burger podle Pohlreicha recept
Krok 1: Lososa zbavíme kůže a tuku a pokrájíme na malé kostičky. Přidáme najemno nakrájenou cibulku, natrhanou bazalku, na malé kostičky nakrájené tousty, sůl a pepř. Bílek trochu našleháme a vmícháme do směsi. Dáme na chvíli do lednice. Krok 2: Mezitím si připravíme bazalkovou omáčku. Pohlreich děl
Podobné recepty jako Lososový burger podle Pohlreicha
Koprová omáčka podle Pohlreicha
Tato omáčka rozděluje české strávníky na dva tábory - na ty, kdo ji milují a pak na ty, co ji nemohou ani cítit. Známý šéfkuchař patří do prvního tábora, protože koprovku zbožňuje. Nejraději ji prý má se ztraceným vejcem. Základem této omáčky je bešamel, tedy jíška zjemněná smetanou nebo mlékem a oc
Podobné recepty jako Koprová omáčka podle Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci. Hřejivé jídlo, které k zimním měsícům patří. A jak Šéf podotýká: „Podobné kastroly hřejivého tepla s
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Netradičně dobrý tradiční tatarák
Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo. Vařte se Šéfem! Nejlepší recepty Zdeňka Pohlreicha. Maso zbavte šlach, nakrájejte ho na plátky a naškrábejte do misky.
Podobné recepty jako Netradičně dobrý tradiční tatarák
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
RADA: Jak jednoduše udělat ze starých rohlíků čerstvé? Cibulku nasekáme najemno, zpěníme na másle, přidáme nasekanou petržel, žloutky a smetanu. Smícháme s houskou, osolíme, opepříme a dochutíme muškátovým oříškem. Nakonec přidáme sníh z bílků. Kuře osolíme a naplníme připravenou nádivkou. Pečeme v
Podobné recepty jako Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha recept
Kotlety připravené podle mistra kuchaře, vyladěné do posledního detailu. Chuťově vyvážená kombinace bylinek a česneku povzbudí chuťové buňky a udělá radost všem milovníkům grilovaných specialit. Krok 1: Bylinky posekáme najemno. Chilli papričky rozdrtíme. Česnek rozsekáme.
Podobné recepty jako Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha recept ...
Takové jsou jemné knedlíky plněné ovocem, dle receptu jedné z největších českých kuchařských hvězd - Zdeňka Pohlreicha. Během chvíle vykouzlí toto skvělé sladké jídlo, po kterém se jen zapráší, i úplní začátečníci. Krok 1: Všechny ingredience smícháme a vypracujeme v jemné těsto, které necháme 30 mi
Podobné recepty jako Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha ...
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou tak, aby byla zrnka ponořená. Přidejte jeden oloupaný stroužek česneku a polovinu petržele, opepřete a.
Podobné recepty jako Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí játra na majoránce
Zajímavá struktura a nevšední chuť stojí za nový pokus :) Vyzkoušejte tuto luxusní úpravu se smetanou, jablky a majoránkou, budete příjemně překvapeni. Játra očistěte a rozdělte na menší kousky. V pánvi na rozpáleném oleji je opečte, počítejte 2–3 minuty z každé strany. Po otočení je osolte a opepře
Podobné recepty jako Kuřecí játra na majoránce
Trhanec podle Pohlreicha upravený recept
Trhanec má svůj původ v rakouské kuchyni. Sladké těsto, nápadně podobné tomu palačinkovému, natrhané na kousky, podávané se zkaramelizovanými jablky a ořechy, vás okouzlí svojí neodolatelnou chutí. Krok 1: Žloutky oddělíme od bílků. V míse utřeme žloutky s vanilkovým a krupicovým cukrem. Přidáme mlé
Podobné recepty jako Trhanec podle Pohlreicha upravený
Zelnačka podle mojí maminky recept
Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Zelí povaříme 10 minut v osolené vodě. Obojí scedime a dáme do většího hrnce. Zalijeme mlékem, necháme přejít varem, zahustíme moukou rozmíchanou v mléku, chviličku povaříme. Pak přidáme rozkvedlaná vejce, smetanu, osolíme a ještě chviličku povaříme. Zveřejně
Podobné recepty jako Zelnačka podle mojí maminky
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha recept ...
Krok 1: Pstruhy umyjeme, osolíme a opepříme jak zevnitř, tak z venku. Krok 2: Dáme do pekáčku, nakrájíme citrón na kolečka a do každého pstruha dáme 2 kolečka citrónu, přidáme tymián a kousek másla. Krok 3: Pstruhy posypeme i svrchu tymiánem, dáme kolečko citrónu a do pekáčku nalijeme trošku vody.
Podobné recepty jako Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha ...