Roastbeef
Roastbeef je charakteristický pokrm, který se vyznačuje dokonalým propečením a jemným plátkováním. Tato delikatesa je zkouškou dovedností mnoha kuchařů. Pokud se roz...
Roastbeef, rostbíf (studený nářez)
Připravte si vynikající pokrm zvaný roastbeef, známý také jako rostbíf, který se podává jako studený nářez. Tento recept vám pomůže vytvořit dokonalé jídlo, které je ideální pro servír...
Rostbíf recept Jídlo.cz
Rostbíf připravíme z kvalitního hovězího roštěnce. Plátky rostbífu můžeme podávat teplé i studené. Mohou být také součástí našeho pohoštění jako skvělý předkrm. (celý recept)
Podobné recepty jako Rostbíf Jídlo.cz
Rostbíf klasický
Klasický rostbíf je příprava z kvalitního roštěnce, který je dochucen směsí hořčice, utřeného česneku, tymiánu a oleje. Maso se nejprve nasolí a opepří, poté se obalí...
Rostbíf
Rostbíf je pokrm připravovaný z kvalitního kusu masa, které je nejprve zbaveno přebytečného tuku a membrán. Maso se jemně naklepe a poté se ochutí solí a pepřem. Dále se na dobře r...
"Low Temperature" - Roastbeef
"Low Temperature" - Roastbeef je vynikající pokrm, který si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Tento způsob přípravy hovězího masa při nízkých teplotách zajišťuje...
Rostbíf se salátem caprese a bylinkovým jogurtem
Rostbíf je vynikající volbou pro nedělní oběd nebo slavnostní večeři. Jeho příprava si žádá čas a pozornost, ale výsledek rozhodně stojí za to. Tento jemný pečený ku...
Roast beef
Roast beef je pokrm, který vyžaduje přípravu masa 48-72 hodin před samotným pečením. Je důležité, aby maso bylo čerstvé a nikdy mražené. Nejdříve je nutné odstranit blány, maso důkladně o...
Pomalu pečený roastbeef
Pomalu pečený roastbeef je delikátní pokrm, který si žádá pečlivou přípravu. Jeho úspěch spočívá v kvalitním hovězím mase a správné technice vaření. Správně upečený roastb...
Rostbíf od kamarádky z Anglie
Připravte si vynikající rostbíf podle receptu od naší kamarádky z Anglie. Je to skvělé jídlo, které vám přinese chuť tradiční britské kuchyně....
Rostbíf s chřestem
Rostbíf s chřestem je vynikající pokrm, který se skládá z kvalitního hovězího masa a čerstvého chřestu. Před přípravou je důležité maso zbavit blan a na lojovaté straně...
anglický rostbíf
Anglický rostbíf je vynikající pokrm, který můžete snadno připravit podle našeho receptu. Tato klasická specialita se obvykle skládá z kvalitního kusu hovězího masa, které se poma...
Rostbíf s houbovou omáčkou
Rostbíf s houbovou omáčkou je lahodný pokrm, který kombinuje šťavnaté hovězí maso a neodolatelnou houbovou omáčku. Před přípravou se maso důkladně potřísní olejem a česnekem, dochut...
Vepřový guláš - jak to dělam já
Vepřový guláš je výborné jídlo, které se začíná přípravou cibule, jež se nakrájí na hrubé kousky a zpění na pánvi. Přidáváme na kostky nakrájené maso, které se spolu s kořením ore...
Holandská omáčka
Holandská omáčka je delikátní směs másla a vaječných žloutků, ochucená pepřem a citronovou šťávou. Přestože nese holandský název, je oblíbená především ve francouzské kuchyn...
Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha
Tymiánová křidýlka, jak už název napovídá, jsou spojována se známým kuchařem Pohlreichem. Bez ohledu na to, zda je to pravda, je jasné, že kombinace česneku a tymiánu vytváří vy...
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Hrášková polévka podle Pohlreicha je chutný a jednoduchý pokrm, který nadchne jak dospělé, tak děti. Tato polévka se vyznačuje krásnou svěží barvou a je nejchutnější, když je př...