Vepřový guláš jak to dělam já recept
Krok 1: Nakrájíme cibuli nahrubo, zpěníme, přidáme nakrájene maso na kostky, přidáme koření a orestujeme. Krok 2: Přidáme vodu a vaříme do změknutí masa. Krok 3: Před dokončením přidáme masox, chvíli povaříme a pak zahustíme jíškou. Podáváme s kynutým knedlíkem nebo rýží.
Podobné recepty jako Vepřový guláš jak to dělam já
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) recept ...
Bramborový guláš alias buřtguláš zná snad každá hospodyňka. Je to rychlá a vydatná záchrana, která spolehlivě zasytí a uspokojí i mlsnější jazýčky. Někdo má raději řidší polévkovou konzistenci, ale za zkoušku rozhodně stojí i tato krémová, která nás svou jemnou chutí okouzlí.
Podobné recepty jako Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) ...
Srnčí guláš na červeném víně recept
Podle tohoto receptu už vařím několik let, obyčejně na chatě v kotlíku. Moc se vždy těšíme, guláš je opravdu výborný. Víno Shiraz kupuji v Lidlu a maso kousek za Znojmem v Kravsku - www.moravialov.cz/ Všem doporučuji
Podobné recepty jako Srnčí guláš na červeném víně
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš) - recept: V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka
Podobné recepty jako Guláš z divočáka (kančí guláš)
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš - recept: Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zasypeme sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vroucí vodou.
Podobné recepty jako Zabijačkový guláš
Vepřový guláš pečený v troubě
Výhoda pečeného guláše spočívá v tom, že ho nemusíte hlídat. Stačí stejně jako u klasického guláše dobře orestovat maso a cibuli, pak vše přendejte do pekáče a nechte svému osudu v troubě. Výsledkem je maso, které se rozplývá na jazyku, a silná lahodná omáčka, které sluší různé přílohy podle vaší pr
Podobné recepty jako Vepřový guláš pečený v troubě
Pravý vepřový guláš recept
Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném poměru. Potom už stačí dodržet postup, přidat pár ingrediencí a můžete servírovat.
Podobné recepty jako Pravý vepřový guláš
Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou ...
Vepřový guláš patří mezi oblíbená česká jídla, které se vaří nejen v hospodách, ale i doma. Ať už čekáte větší společnost nebo řemeslníky, recept na dobrý guláš z vepřového masa se vám bude hodit. Výhodou vepřového masa je jeho nižší cena, ale i kratší dobra přípravy než u hovězího.
Podobné recepty jako Vepřový guláš: nejlepší na pravou hospodskou ...
Ledvinky recept
Přihodíme připravené ledvinky, zarestujeme, přidáme papriku, opět zarestujeme, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem, opepříme, osolíme a podusíme doměkka, minimálně 20 minut (během vaření podle potřeby podléváme vývarem), aby se mouka dobře provařila a ledvinky změkly.
Podobné recepty jako Ledvinky
Ledvinky dušené recept
Přestože z nabídek restaurací dnes již ledvinky téměř vymizely, u mnoha strávníků jsou oblíbené dodnes. Mají-li chutnat výborně, je potřeba je důkladně očistit. Poté už je stačí jen orestovat s cibulkou a slaninou, výborný oběd je hotový. Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájí
Podobné recepty jako Ledvinky dušené
Segedínský guláš
Klenot pocházející z Maďarska, který jsme si u nás rychle oblíbili a zařadili do jídelníčku – to je segedínský guláš. Šťavnaté zelí dodá jídlu mírně nakyslou chuť, která je pro toto jídlo charakteristická. Maso na segedínský guláš opláchneme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahne
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Srnčí guláš v papiňáku(tlakovém hrnci) recept
Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci) Obohaťte svůj jídelníček o zvěřinu tímto srnčím gulášem. Každé sousto je plné intenzivních chutí, kde se jemné srnčí maso setkává s aromatickými bylinkami a kořením, tvořící bohatou omáčku.
Podobné recepty jako Srnčí guláš v papiňáku(tlakovém hrnci)
Ledvinky jinak... recept
Ledvinky si očistíme, nakrájíme na plátky, dáme do cedníku a propláchneme několikrát v horké vodě, necháme okapat. Na proužky nakrájenou cibuli si orestujeme na oleji a nakrájené anglické slanině, až je trošku do hněda, přidáme připravené ledvinky a dusíme ve vlastní šťávě na mírné teplotě.
Podobné recepty jako Ledvinky jinak...
Guláš pravý hospodský recept
Ochutnejte tento výborný guláš z hovězího masa. Bohatou chuť mu dodává poctivý cibulový základ, dostatek česneku a vyvážené množství koření. Příprava sice zabere více času, ale spokojenost strávníků vám to jistě vynahradí.
Podobné recepty jako Guláš pravý hospodský
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku. příprava + 100 min . tepelná úprava) Krok 1: Cibuli oloupeme a nakr
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Debrecínský guláš dobrý recept
Krok 1: Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky. Krok 2: Kostky osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. Krok 3: Vmícháme na nudličky pokrájené papriky a dusíme, až je vše měkké.
Podobné recepty jako Debrecínský guláš dobrý
Debrecínský vepřový guláš recept
Krok 1: Vepřové maso si nakrájíme na kousky. Na zhruba 20 g sádla si osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do zlatova. Přidáme papriku a za stálého míchání chvilku osmahneme. Krok 2: Přidáme maso, sůl, na kousky pokrájena rajčata a chvíli osmahneme. Maso podlijeme troškou vody a přikryté dusíme.
Podobné recepty jako Debrecínský vepřový guláš
Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní recept
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, papriku na kolečka. Připravíme pekáč a maso, rozpuštěné sádlo, cibuli a zbytek surovin kromě zelí a smetany, promícháme. Krok 2: Zalijeme vývarem, přikryjeme a dáme na 45 minut do vyhřáté trouby. Poté odkryjeme, přimícháme překrájené zelí i s nálevem a smetanu.
Podobné recepty jako Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní
Můj segedínský guláš recept
Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a kysaného zelí. Chybět nesmí mletá paprika a zakysaná smetana.
Podobné recepty jako Můj segedínský guláš
Výborný guláš z hlívy recept
Guláš je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších jídel ve většině českých kuchyní. V tomto případě při jeho přípravě místo masa použijeme zdravou hlívu ústřičnou, která díky své kořeněné chuti a vůni maso skvěle zastoupí.
Podobné recepty jako Výborný guláš z hlívy