Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak rozhodně nic nezkazíte. V kastrole rozehřejeme sádlo a na něm osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli. Smažíme za stálého míchání, až cibule získá světle hnědou barvu a trochu ztvrdne.
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha
Vepřový guláš jak to dělam já recept
Krok 1: Nakrájíme cibuli nahrubo, zpěníme, přidáme nakrájene maso na kostky, přidáme koření a orestujeme. Krok 2: Přidáme vodu a vaříme do změknutí masa. Krok 3: Před dokončením přidáme masox, chvíli povaříme a pak zahustíme jíškou. Podáváme s kynutým knedlíkem nebo rýží.
Podobné recepty jako Vepřový guláš jak to dělam já
Hovězí guláš III recept
Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek péče a hlavně času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto jsme si pro vás připravili úspornější, rychlejší, variantu - v tlakovém hrnci.
Podobné recepty jako Hovězí guláš III
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku. Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou ...
Vepřový guláš patří mezi oblíbená česká jídla, které se vaří nejen v hospodách, ale i doma. Ať už čekáte větší společnost nebo řemeslníky, recept na dobrý guláš z vepřového masa se vám bude hodit. Výhodou vepřového masa je jeho nižší cena, ale i kratší dobra přípravy než u hovězího.
Podobné recepty jako Vepřový guláš: nejlepší na pravou hospodskou ...
Hovězí guláš
Připravte si jíšku. Na másle nebo oleji osmahněte 2 lžíce mouky, až je hezky hnědá a voní. Do horkého guláše zamíchejte horkou jíšku a vše provařte asi 10 minut. Pak guláš dosolte, opepřete, přidejte utřený česnek a majoránkou. Dochucení je na vás, jestli máte raději výraznější nebo jemnější omáčku.
Podobné recepty jako Hovězí guláš
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) recept ...
Bramborový guláš alias buřtguláš zná snad každá hospodyňka. Je to rychlá a vydatná záchrana, která spolehlivě zasytí a uspokojí i mlsnější jazýčky. Někdo má raději řidší polévkovou konzistenci, ale za zkoušku rozhodně stojí i tato krémová, která nás svou jemnou chutí okouzlí.
Podobné recepty jako Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) ...
Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa
Pravý zabijačkový guláš je vlastně docela jiný než ten klasický. Chuť masa zbytečně nepřebíjí výrazné koření, rajčatový protlak a další ingredience jako v klasickém guláši. Nenajdete v něm ani známou papriku. Protože výrazná chuť masa vás dostane!
Podobné recepty jako Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa
Guláš pravý hospodský recept
Ochutnejte tento výborný guláš z hovězího masa. Bohatou chuť mu dodává poctivý cibulový základ, dostatek česneku a vyvážené množství koření. Příprava sice zabere více času, ale spokojenost strávníků vám to jistě vynahradí.
Podobné recepty jako Guláš pravý hospodský
Český guláš
Když je maso téměř měkké, šťávu vydusíme na tuk, přidáme strouhaný chléb, lehce osmahneme, podlijeme a povaříme. Nakonec guláš podle potřeby přisolíme a dochutíme majoránkou.
Podobné recepty jako Český guláš
Hovězí guláš II. recept
Krok 1: Na kostky nakrájenou hovězí kližku osolíme a opepříme a osmažíme v kastrolu na sádle na prudkém ohni. Krok 2: Maso lopatkou vyjmeme a na tuku na mírném ohni osmažíme do zlatova za stálého míchání cibulí. Krok 3: Zaprášíme paprikou, papriku lehounce osmahneme, podlijeme vodou či vývarem a při
Podobné recepty jako Hovězí guláš II.
Guláš nejlepší!!! recept
Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která musí být orestovaná pěkně dohněda. Krok 1: Maso nakrájíme na menší kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek oloupeme
Podobné recepty jako Guláš nejlepší!!!
Kančí guláš III. recept
Maso dusíme doměkka, podle potřeby přiléváme vodu. Když je maso měkké, zahustíme jej nastrouhaným krajícem chleba a pořádně provaříme. Nakonec guláš zjemníme smetanou a podáváme s chlebem, nebo knedlíkem.
Podobné recepty jako Kančí guláš III.
Guláš na jedničku
Stačí použít dostatek cibule a nechat masu při dušení dost času, aby bylo měkké a šťavnaté. Kromě sladké papriky přidáme i trochu ostré, díky tomu bude guláš pikantní. Krok 1: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Česnek rozmačkáme na prkénku s trochou soli. Krok 2: Sádlo rozehřejeme
Podobné recepty jako Guláš na jedničku
Guláš uherského grófa recept
Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť. Zároveň má každý kuchař své tajné přísady, aby byl jeho guláš nejchutnější.
Podobné recepty jako Guláš uherského grófa
Segedínský guláš recept
Segedínský guláš podle maďarského originálu voní paprikou a nejlepší je s kopečkem kysané smetany Hospodský, segedínský, nebo fazolový? Češi guláš milují.
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Vinařský guláš recept
Pak šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme a dusíme doměkka. Maso dochutíme majoránkou, česnekem a krátce podusíme. Guláš podáváme se špekovým knedlíkem ozdobený tenkými kolečky cibule, papriky, vajíčka a libové klobásky.Tyto suroviny dodají guláši zvláštní chuť. Zveřej
Podobné recepty jako Vinařský guláš
Kotlíkový guláš recept
Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se předvést. Jídlo s vůní ohně je nezaměnitelné. Kotlíkový guláš bude chutnat všem.
Podobné recepty jako Kotlíkový guláš
Uherský guláš s klobásou recept
Guláš dosolíme, přidáme utřený česnek a v dlani promnutou majoránku. Podáváme s chlebem. Na sádle osmažíme jemně krájenou cibuli dozlatova a na ní orestujeme na kostky nakrájené maso.
Podobné recepty jako Uherský guláš s klobásou
Debrecínský guláš recept
Krok 1: Na cibulce podusíme nakrájené maso do změknutí. Potom přidáme papriku, zaprášíme moukou, dosolíme, zasmahneme, zalijeme vodou a povaříme. Krok 2: Na slanině osmažíme na kolečka nakrájený párek a na kostičky nakrájené rajče a vložíme do omáčky. Podáváme s těstovinami. Na cibulce podusíme nakr
Podobné recepty jako Debrecínský guláš