Grilované vepřové plátky s medem
Grilované vepřové plátky s medem jsou jídlo, které skvěle spojuje chuť masa a sladkost medu. Med dodává plátkům jemnost a výrazně umocňuje jejich chuť. Při přípravě se med smíchá s dalš...
Maso na gril
Připravte si lahodné grilované maso podle našeho receptu, které vám zaručí výborný zážitek z jídla....
Grilované vepřové plátky v koriandrové marinádě
Grilované vepřové plátky v koriandrové marinádě jsou chutné jídlo, které se připravuje marinováním masa ve speciální směsi. Marináda, jejíž ingredience se důkladně smíchají, dod...
Grilované vepřové plátky
Grilované vepřové plátky představují skvělou volbu pro chutný oběd, který lze snadno připravit na grilu. Tento pokrm se skládá z marinovaného masa, které se podává s čerstvou zeleninou...
Pikantní medové plátky na pánev nebo gril
Pikantní medové plátky na pánev nebo gril jsou lahodné pokrmy, které kombinují sladkost medu s jemně pikantními chutěmi. Tento recept vám umožní připravit si skvélé jídlo, které...
Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce
Připravte si lahodné maso, které můžete grilovat nebo péct v troubě, a dochuťte ho výtečnou barbecue omáčkou podle našeho receptu....
Mleté maso na grilu s meduňkovou marinádou
Mleté maso lze využít nejen na přípravu hamburgerů, ale také jako základ pro chutné karbanátky. Tento recept obohacuje zajímavá marináda, která v sobě kombinuje meduňku a c...
Bún chả: Vietnamský marinovaný bůček na grilu podle Pohlreicha
Bún chả je skvostný vietnamský pokrm, který přináší osvěžení do každé grilovačky. Tento recept na marinovaný bůček se tradičně připravuje na otevřeném ohni a svým aroma a chu...
Maso na grilu
Grilování vepřového masa je jednoduché a výborné, přičemž klíčovou roli hraje výběr vhodné marinády, která skvěle podtrhne chuť masa. Doporučujeme vyzkoušet zajímavou pikantní var...
Marináda na maso na gril nebo pánev
Marináda na maso dodává pokrmům skvělou chuť a šmrnc, ačkoli ji můžeme využívat nejen v letních měsících při grilování, ale po celý rok. Tento osvědčený recept, obzvláště s pivní příc...
Vepřová játra na grilu
Vepřová játra očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Do nízkého pekáčku vymazaného olejem játrové nudličky rozložíme, trochu opepříme a v rozpáleném grilu je grilujeme asi 10 minut. Pak je podle chuti osolíme, přidáme přílohu a ihned podáváme.
Podobné recepty jako Vepřová játra na grilu
Kynuté grilované placičky
Kynuté grilované placičky jsou chutné pokrmy vyrobené z kuřecího masa, papriky a cibule, které se perfektně hodí jako příloha k grilování. Tyto placičky můžeme také snadno upéct v troubě,...
Tomášova pochoutka na gril i do trouby
Tomášova pochoutka je delikátní pokrm, který je skvělý jak na grilu, tak i pečený v troubě. Maso je jemně naklepané a dochucené solí a pepřem, což mu dodává výraznou chuť. Různé ingredie...
Vepřová panenka na grilu
Vepřová panenka je považována za jeden z nejšťavnatějších kusů vepřového masa. Tento lahodný pokrm se skvěle připravuje na grilu. K panence se doporučuje jako příloha servírova...
Vepřová plec na grilu
Grilovaná vepřová plec je chutné jídlo, které se připravuje s použitím pečeného česneku, jehož aroma skvěle doplňuje maso. Marináda, která se na plec aplikuje, dodá jí neobvyklou chuť...
Marinovaná vepřová játra na grilu
Marinovaná vepřová játra na grilu jsou skvělým pokrmem pro milovníky jater. Plátky vepřových jater se marinují v pikantní omáčce, která jim dodává výraznou chuť. Po ma...
Cuketa z grilu
Cuketa grilovaná se skvěle doplňuje se středomořskými kořením. Grilování je nejjednodušší a nejefektivnější způsob, jak ji připravit. Tato mladá cuketa se skvěle hodí jako pří...
Panenka na grilu
Panenka na grilu je lahodné jídlo připravené z jemného masa, které se nejprve nakrájí na plátky o tloušťce kolem 2 cm. K přípravě se používá marináda složená z koření...