Brynzové pirohy recept
Chuťově výrazné pirohy jsou z nudlového těsta naplněného brynzovou nádivkou. Podáváme je posypané pažitkou a opečenou slaninou anebo zalité zakysanou smetanou. Už jen po přečtení receptu se všem milovníkům brynzy začnou sbíhat sliny. Z uvedených surovín vypracujeme hladké cesto ako na rezance. Vyvaľ
Podobné recepty jako Brynzové pirohy
Brynzové pirohy
Náplň: brambory uvaříme ve slupce. Uvařené oloupeme, rozmačkáme a smícháme s brynzou. Můžeme přidat i pažitku. Z uvedeného množství vyjde asi 30 ks pirohů. My je děláváme z trojnásobné dávky a dáváme zamrazit.
Podobné recepty jako Brynzové pirohy
Pirožky plněné brynzou se zelím recept
Krok 1: Uvaříme zelí klasickým způsobem. Krok 2: V míse si zpracujeme těsto. Krok 3: Vykrajujeme tvořítkem kolečka, plníme náplní z brambor a brynzy. Krok 4: Vaříme v osolené vodě 8 minut. Podáváme s uvařeným zelím. Polijeme anglickou slaninou s osmaženou cibulkou.
Podobné recepty jako Pirožky plněné brynzou se zelím
Brynzové pirohy II.
Brynzové pirohy II. - recept: Bryndzu smícháme s uvařenými prolisovanými brambory, vejcem, posolíme a přidáme drobně nasekaný kopr - asi lžíci. Z mouky, vejce, špetky soli a vody.
Podobné recepty jako Brynzové pirohy II.
Slovenské tvarohové pirohy se zelím a uzeným
Na Slovensku je obvyklá náplň s brynzou, kdy se pirožky podávají jen s vyškvařenou slaninou, ale vyzkoušet můžete i jemnou tvarohovou variantu. Výborně ji vyváží a doplní dušené zelí s pikantním uzeným.
Podobné recepty jako Slovenské tvarohové pirohy se zelím a uzeným
Falešné liptovské pirohy
Je to velmi rychlé jídlo, chuťově identické s liptovskými brynzovými pirohy, ale nepoměrně méně pracné. Může se podávat s kyselým mlékem. Množství těstovin, brambor i brynzy jsem víceméně odhadla, protože to nikdy nevážím, ale dělám od oka, takže nemusí být hmotnosti úplně dodržené.
Podobné recepty jako Falešné liptovské pirohy
Bramborové pirohy s brynzou
Bramborové pirohy s brynzou? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Bramborové pirohy s brynzou
Tarhoňa s brynzou, houbami a špekem podle restaurace ...
Restauraci Savoya, která je součástí hotelu Savoy Špindlerův Mlýn. Šéfuje jí Michal Húsek, který pro vás sepsal recept na tarhoňu s brynzou, houbami a špekem. Opatření se postupně rozvolňují a vypadá to, že 25. května znovu otevřou restaurace.
Podobné recepty jako Tarhoňa s brynzou, houbami a špekem podle restaurace ...
Slovenské pirohy recept
Oblíbeným pokrmem ve východní Evropě jsou pirohy. Ty slovenské, zná většina z nás plněné brynzou, ale naplnit je můžete i povidly, nebo tvarohem. Podáváme je posypané křupavou strouhankou. Krok 1: Z 1 kg múky, 2 vajec (alebo z 1/2 kg múky a 1 vajca) a vlaznej vody vypracujeme cesto. Vody pridáme pod
Podobné recepty jako Slovenské pirohy
Těstoviny s brynzou
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Mezitím si na oleji opečeme cibuli a klobásu. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat, přidáme do hrnce s klobásou a cibulí, opatrně vmícháme brynzu. Servírujeme podle chuti s hlávkovým salátem. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Podobné recepty jako Těstoviny s brynzou
Brambory s brynzou recept
Krok 1: Zemiaky uvaríme v šupe, očistíme, nahrubo nastrúhame. Krok 2: Pekáč vytrieme maslom, dáme na to polovičku zemiakov, rozmrvíme bryndzu, zasypeme druhou polovicou zemiakov. Opatrne solíme! Krok 3: Vajíčka rozšľaháme v mlieku, zalejeme obsah pekáča, upečieme, kým obsah nechytí miernu farbu. Zem
Podobné recepty jako Brambory s brynzou
Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím ...
Bryndzové pirohy Len u nás sa cesto vyvaľká na tenšie ako máš na obrázku. Ale inak lahôdka s opraženou slaninkou a smotanou.
Podobné recepty jako Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím ...
Těstoviny s bryndzou
Těstoviny s bryndzou - recept: V pánvi na rozpáleném olivovém oleji osmahneme cibulku. Přidáme nakrájená oloupaná rajčata a na plátky nakrájený česnek. Necháme, aby rajčata pustila.
Podobné recepty jako Těstoviny s bryndzou
S Klárou v kuchyni: Jarní tarhoňa s brynzou, chřestem a ...
Určitě si na ní pochutnáte i v této ryze jarní kombinaci s májovou brynzou, medvědím česnekem, sladkým hráškem a restovaným zeleným chřestem s ředkvičkami. Tarhoňa je drobná těstovina známá ze slovenské a maďarské kuchyně.
Podobné recepty jako S Klárou v kuchyni: Jarní tarhoňa s brynzou, chřestem a ...
Těstoviny zapékané s brynzou recept
Krok 1: Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme a necháme odkvapkať. Krok 2: K cestovinám pridáme rozdrobenú bryndzu, na polkolieska nakrájanú klobásu, kôpor a vajíčka. Dobre premiešame. Ak potrebujeme, dosolíme, ja nesolím, bryndza aj klobása majú soli dostatok.
Podobné recepty jako Těstoviny zapékané s brynzou
Rajčata plněná brynzou recept
Krok 1: Z paradajok odrežeme vŕšok a lyžičkou vyberieme vnútro. Krok 2: Do misky posekáme malý zväzok pažitky, nadrobno nakrájanú cibuľu, hrozno, bryndzu. Krok 3: Primiešame biely jogurt. Krok 4: Všetko dobre zmiešame. Krok 5: Takto pripravenou zmesou plníme pripravené polovice rajčín. Z paradajok o
Podobné recepty jako Rajčata plněná brynzou
Jednoduchá pohanka s brynzou recept
Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Vmiešame nasekanú pažitku. Krok 3: Uvarenú pohánku dáme na tanier. Prelejeme br
Podobné recepty jako Jednoduchá pohanka s brynzou
Brambory s brynzou a smetanou recept
Krok 1: Brambory ve slupce uvaříme do poloměkka. Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme bokem. Krok 2: Brynzu se smetanou rozmícháme ve větším hrnku. Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, pekáček vymažeme máslem.
Podobné recepty jako Brambory s brynzou a smetanou
Těstoviny s brynzou a bylinkami recept
Slovenskou specialitou je sýr brynza, vyráběný z ovčího mléka. Většina z nás ho nejčastěji zná v haluškách, avšak mírně pikantní chuť tohoto sýru ozvláštní i jiné pokrmy. Vyzkoušejte těstoviny s restovanou cuketou, brynzou a bylinkami. Snadný a zároveň příjemně svěží pokrm. Těstoviny uvaříme podle n
Podobné recepty jako Těstoviny s brynzou a bylinkami