Pikantní skopová játra recept
Krok 1: Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na silnější plátky. Krok 2: Mírně plátky naklepeme a opepříme a přidáme špetku chilli koření. Krok 3: Na pánvi rozpálíme rostlinný olej a na něm po obou stranách opečeme plátky jater. Játra stačí opékat jen několik minut - měla by být uvnitř krásně růžová
Podobné recepty jako Pikantní skopová játra
Rychlá pikantní játra
Rychlá pikantní játra - recept: Játra nakrájíme na medajlonky a lehce pěstí naklepeme. Opepříme, přidáme chlilli podle chuti, zalijeme vínem a sojovou omáčkou. Necháme odpočinout.
Podobné recepty jako Rychlá pikantní játra
Pikantní vepřová játra
Pikantní vepřová játra - recept: Játra nejprve důkladně omyjeme studenou vodou, odstraníme všechny blány a nakrájíme na silnější plátky. Ty pak mírně naklepeme a podle chuti opepříme.
Podobné recepty jako Pikantní vepřová játra
Vepřová játra v pikantní zelenině recept
Vepřová játra v pikantní zelenině Čas od času je dobré zařadit do jídelníčku, také pokrmy z vnitřností. Pokud je připravíte podle tohoto receptu, určitě si na nich pochutnáte.
Podobné recepty jako Vepřová játra v pikantní zelenině
Pikantní skopová játra fotografie 1
Fotografie k receptu Pikantní skopová játra Domů - Recepty - Pikantní skopová játra 1 / 1 Pikantní skopová játra Zpět na recept
Podobné recepty jako Pikantní skopová játra fotografie 1
Pikantní vepřové na zázvoru dušené
Pikantní vepřové na zázvoru - dušené - recept: Maso pokrájíme na nudličky nebo kostičky a opepříme. Oloupaný zázvor jemně nastrouháme.Na rozpáleném tuku osmažíme opepřené maso za občasného.
Podobné recepty jako Pikantní vepřové na zázvoru dušené
Pikantní vepřová játra recept
Játra nakrájíme na tenké plátky a opepříme. Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme česnek a pak vložíme játra, která po obou stranách opečeme. Přidáme vývar, cukr, kečup, kokos, dochutíme chilli, solí, sojovou omáčkou a ještě chvilku podusíme.
Podobné recepty jako Pikantní vepřová játra
Játra podle pana starosty recept
Tento starý osvědčený recept vás zajisté nezklame. Pokud máte rádi pikantní ostrá jídla, tohle je přesně pro vás. Játra v kečupu krásně zkřehnou a společně s bramboráčky, rýží či s hranolky, vytvoří skutečnou delikatesu.
Podobné recepty jako Játra podle pana starosty
Játrová omáčka snadno a rychle
Očištěná drůbeží játra dáme orestovat na drobně pokrájenou a osmaženou cibulku, jemně osolíme a opepříme a přilijeme vývar. Vaříme cca 10-15 minut. Mezitím si připravíme jíšku - rozpustíme máslo s olejem, které zaprášíme moukou a necháme zpěnit a zrůžovět. Pak za stálého míchání přidáme do omáčky, k
Podobné recepty jako Játrová omáčka snadno a rychle
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku recept
Vložíme nakrájená játra, necháme zatáhnout, přisypeme chilli, papriku, rychle promícháme a ihned zalijeme vodou a čertovskou omáčkou. Přiklopíme tlakovou poklicí a od doby varu, kdy plamen stáhneme na minimum, vaříme 10 minut.
Podobné recepty jako Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové (skopové) kostky na majoránce - recept: Na jemně pokrájeném špeku osmažíme cibuli lehce dozlatova. Během smažení pokrájíme na větší kostky libovější vepřovou krkovici nebo bůček. Pokud jsme.
Podobné recepty jako Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Pikantní vepřová játra fotografie 1
Fotografie k receptu Pikantní vepřová játra Domů - Recepty - Pikantní vepřová játra 1 / 1 Pikantní vepřová játra Zpět na recept
Podobné recepty jako Pikantní vepřová játra fotografie 1
Pikantní drůbeží játra s paprikami fotografie 3
Fotografie k receptu Pikantní drůbeží játra s paprikami
Podobné recepty jako Pikantní drůbeží játra s paprikami fotografie 3
Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech
Játra bychom do svého jídelníčku měli jednou za čas zařadit, protože jsou skvělým zdrojem vitamínů a minerálních látek. Zde jsou obohacena o papriku a rajčata, pikantnost jim dodá klobása a česnek. Zkuste ochutnat. Krok 1: Do hlubší pánve dáme nakrájenou slaninu, rozškvaříme a přidáme cibuli nakráje
Podobné recepty jako Vepřová játra na slanině, paprikách a rajčatech
Topinka s pikantní játrovou směsí recept
Když játra zbělají, přisypeme sladkou i nakrájenou papriku a zalijeme rozmíchaným pivem. Krok 3: Společně povaříme asi 10 minut. Játra musí zůstat uvnitř růžová, jedině tak nebudou suchá. Solíme až hotovou směs a dochutíme pepřem. Topinky usmažíme na sádle nebo na sucho v troubě.
Podobné recepty jako Topinka s pikantní játrovou směsí
Pikantní krůtí játra v sladké chilli omáčce a těstoviny ...
Játra očistíme, zbavíme blan a nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno, sušená rajčata a kapie na proužky, česnek prolisujeme a petrželku si nasekáme. Těstoviny uvaříme dle návodu na obale, hotové zakápneme olivovým olejem a promícháme s petrželkou.
Podobné recepty jako Pikantní krůtí játra v sladké chilli omáčce a těstoviny ...
Pikantní vepřová játra na cibuli recept
Krok 1: 500 g jater odblaníme, nakrájíme na tenké (méně než 1/2 cm) plátky. Každý plátek po obou stranách mírně posypeme pepřem a sladkou paprikou. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka nebo půlkolečka.
Podobné recepty jako Pikantní vepřová játra na cibuli
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) recept
Omáčka podobná smetanové zeleninové "svíčkové" omáčce. Jenom místo masa zkuste pro jednou použít játra. Uvidíte, že tato změna mile překvapí. Je to velmi chutná a výrazně levnější varianta oblíbeného jídla. Krok 1: Játra nařežeme na plátky, naklepeme, opepříme a orestujeme na pánvi. Nesolíme.
Podobné recepty jako Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH recept ...
Krok 1: Skopové očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pomalého hrnce. Krok 2: Přidáme slaninu pokrájenou na kostičky, neoloupané stroužky česneku a rozmarýn. Mírně podlijeme vodou, zapneme na High a pomalíme 4-5 hodin. Krok 3: Když je maso hotové, vyjmeme stroužky česneku, vymačkáme je do výpeku
Podobné recepty jako Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH ...
Skopové na víně a bylinkách recept
Bylinky rozmixujeme s 2 lžícemi oleje a vzniklou pastu vetřeme do masa. Krok 2: Osolíme, přidáme zbytek slaniny, nakrájený na kostičky a vložíme do předehřáté trouby. Když se maso opeče, podlijeme vínem, přikryjeme a pečeme doměkka. Před koncem odkryjeme a dopečeme dozlatova.
Podobné recepty jako Skopové na víně a bylinkách