Kohoutí menu
Kohoutí menu představuje vydatné jídlo, jehož základem je silný vývar připravený z kohouta, který se vaří přibližně dvě hodiny v tlakovém hrnci. Do tohoto vývaru se poté přidává...
Kohout v zelenině
Kohout v zelenině je chutný pokrm, který se připravuje vařením masa v aromatickém vývaru. Základními ingrediencemi jsou kuřecí maso a různé druhy zeleniny, které dodávají...
Kohout pečený na celeru a cibuli
Kohout pečený na celeru a cibuli je pokrm, který si sice vyžaduje delší dobu přípravy, ale zaručeně přinese vynikající chuť. Tento pokrm spojuje jemné maso dlouze pečeného kohou...
Kohout na víně
Kohout na víně, známý pod francouzským názvem coq au vin, je nezaměnitelným pokrmem, který reprezentuje vrchol francouzské kuchyně. Jeho příprava se stává skutečnou...
Kohout na víně
Kohout na víně je vyhlášený pokrm, který osloví všechny milovníky dobrého jídla a je inspirovaný francouzskou kuchyní. Hlavní složkou tohoto delikátního jídla je kohoutí maso, k...
Mladý kohout s paprikovou omáčkou
Mladý kohout s paprikovou omáčkou je chutné jídlo, které se připravuje z kousků stehna kohouta bez kůže. Ty se vaří v tlakovém hrnci s vodou a solí, přičemž se přidává také zelenina a...
Kohout na víně, jak ho dělám já
Kohout na víně je tradiční starofrancouzské jídlo, které i když vyžaduje určitou náročnost při přípravě, odmění vás bohatou kombinací chutí bylinek, kořenové zeleniny a vynikajícího červ...
Český kohout (z Prostřeno)
Český kohout je tradičním pokrmem, který se připravuje tak, že se nejprve porcovaný kohout dobře ochutí podle vlastních preferencí. Poté se peče v remosce po dobu zhruba 1,5 hodiny...
Francouzská klasika: Coq a vin
Kohout na víně je tradiční francouzské jídlo, které i ve Francii není snadné nalézt v kvalitním provedení. Existuje mnoho variant tohoto receptu a také několik specifikací, které je...
Kohout se smetanovou omáčkou
Kohout se smetanovou omáčkou je pokrm, který se připravuje z kousků kohouta bez kůže. Kousky se nejprve vaří ve vodě, dokud nezačnou měknout. Během vaření se pak při...
Kohout po slovácku
Kohout po slovácku je tradiční pokrm, který se skládá z osoleného a opepřeného rozporcovaného kohouta pečeného v pekáči. Maso se pokape olejem a podlévá se malým množst...
Kohout (kohút) na víně po burgundsku
Kohout na víně po burgundsku je tradičním pokrmem, který se vyznačuje bohatou chutí a aromatickou omáčkou. Maso kohouta se nejprve rozporcuje, osolí a okoření, což mu dodává skvělou chuť...
Kohout pečený na celeru a cibuli
Kohout pečený na celeru a cibuli je pokrm, který si sice vyžaduje delší dobu přípravy, ale zaručeně přinese vynikající chuť. Tento pokrm spojuje jemné maso dlouze pečeného kohout...
Kapoun na slanině
Kapoun na slanině je lahodné jídlo, které se připravuje z kapouna, ideálně bez kůže, nakrájeného na několik částí. K jeho přípravě se používají čerstvé suroviny, jako je cibu...
Coquelet (kohoutek) s houbovou nádivkou
Coquelet je pokrm připravovaný z mladých kohoutků, kteří se před pečením omyjí a osolí. Tyto kuřátka se poté naplní chutnou houbovou nádivkou. Před servírováním je potřeba je...
Kohout pečený na celeru a cibuli
Kohout pečený na celeru a cibuli je pokrm, který si sice vyžaduje delší dobu přípravy, ale zaručeně přinese vynikající chuť. Tento pokrm spojuje jemné maso dlouze peč...
Kohoutek na víně
Kohoutek na víně je chutné jídlo, které se skládá z masa kohouta připraveného ve vině s různými aromatickými ingrediencemi. Při přípravě se používají čerstvé suroviny, jako...
Kohout na víně
Kohout na víně je tradiční pokrm, který se připravuje z porcí kohouta, přičemž stehna bývají rozdělená na dvě části a prsa se nechávají vcelku. Při přípravě se cibulka...