Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech recept
Krok 3: Ve výpeku osmažíme cibuli, žampiony a vše dáme do mísy na žebra. Podlijeme vývarem tak, aby byla žebra vidět, přikryjeme a pomalu pečeme v troubě na 170-180°C asi 3 hodiny, další hodinu opět pomalu dopékáme již bez poklice. Krok 4: Na závěr sos zredukujeme a přidáme kousek másla.
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Pomalu pečené hovězí žebro recept
Krok 1: Maso okořeníme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě vyhřáté na 120ºC. Maso obvykle změkne za 3-4 hodiny. Po upečení je maso šťavnaté a měkké. Krok 2: Doba pečení je závislá na tom, z jak starého kusu maso pochází. Servírujeme s vařeným bramborem, zeleninou a jogurt
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí žebro
Pomalu pečená hovězí žebírka
Do předehřáté trouby na 100 °C vložte žebírka, která pomalu pečte po dobu 7 až 8 hodin. Po této době pekáček vyndejte z trouby, žebírka nechte odpočinout na talíři a z výpeku připravte omáčku. Do výpeku přidejte jemný kečup, tmavé pivo, worcester, vinný ocet, med a hořčici.
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebírka
Vepřová žebra podle Pohlreicha
Křupavá žebírka jsou skvělý pokrm pro zimní období. A recept ovoněný badyánem, skořicí a zázvorem, inspirovaný předpisem guru českých kuchařů, Zdeňkem Pohlreichem, láká nejen křupavou kůrčičkou, ale také nádhernou kořeněnou vůní. Maso omyjeme, osušíme a očistíme. Poté osolíme a opepříme. Cibuli očis
Podobné recepty jako Vepřová žebra podle Pohlreicha
Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem recept ...
Do omáčky vložíme opečená hovězí žebra a celá je polijeme připravenou omáčkou. Nezakrytý pekáč vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a necháme péct 30 minut. Pak teplotu snížíme na 170 °C a pečeme, za občasného promíchání omáčky a přelití masa, další 2 – 2,5 hodiny. Maso musí být měkké.
Podobné recepty jako Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem ...
Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Pokud mu dopřejete dlouhý pobyt v troubě s nižší teplotou, bude neuvěřitelně měkké a šťavnaté. Hovězí žebra skvěle doplní výtečná BBQ omáčka s kouřovou příchutí, kterou zvládnete bez potíží vyrobit doma. Je tak dobrá, že jí můžete rovnou vyrobit větší množství – hodí se i jako jedlý dárek!
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Vařené hovězí žebro s křenem
Omyté hovězí žebro zalijeme vroucí vodou, přidáme černý pepř, celou cibuli, mrkev, petržel a celer. Osolíme a vodu znovu přivedeme k varu. Pak snížíme teplotu a zvolna maso vaříme přibližně 2 hodiny do měkka.
Podobné recepty jako Vařené hovězí žebro s křenem
Pečená vepřová žebra recept
Jednoznačně pečená žebra! Aby byla šťavnatá, chce to nejen kvalitní maso od řezníka, ale také vychytanou marinádu a správný postup přípravy. Jen tak budete mít masitou pochoutku uvnitř plnou šťávy a chuti a na povrchu do křupava vypečenou. Krok 1: Vepřová žebírka osolíme z každé strany a rozmístime
Podobné recepty jako Pečená vepřová žebra
Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Fotografie k receptu Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Fotografie k receptu Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech Domů - Recepty - Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech 1 / 5 Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech Zpět na recept
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Fotografie k receptu Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech Domů - Recepty - Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech Zpět na recept
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Uzená žebra pomalu pečená recept
Uzená a pečená žebra jsou nejspíš přesně tím, co hledáte. Rychlá marináda a pak jen nechat dozlatova upéct v troubě. S chlebem a zeleninovou oblohou si budou náramně rozumět. Krok 1: Omytá a osušená žebra nakrájíme na menší kousky. Krok 2: Olej smícháme s pepřem, paprikou a prolisovaným česnekem.
Podobné recepty jako Uzená žebra pomalu pečená
Pečená vepřová žebra Long time recept
Krok 1: Žebra nasolíme a potřeme rozmačkaným česnekem. Krok 2: Pár třetinek česneku můžeme vložit i dovnitř, něco jako když pečeme koleno. Krok 3: Kůži nařízneme a taktéž vetřeme česnek se solí. Krok 4: Položíme do pekáče (který mírně potřeme slunečnicovým olejem) kůží nahoru a posypeme kořením na š
Podobné recepty jako Pečená vepřová žebra Long time
Pomalu pečené hovězí žebro fotografie 2
Fotografie k receptu Pomalu pečené hovězí žebro Domů - Recepty - Pomalu pečené hovězí žebro 1 / 2 Pomalu pečené hovězí žebro Zpět na recept
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí žebro fotografie 2
Marinovaná pečená vepřová žebra
Pečená žebra jsou skvělou pochoutkou nejen na oběd, ale také na oslavu nebo třeba k pivu. Jednotlivé kousky žeber jsou nejprve uvařené s kořením doměkka. Následně je namarinujeme a upečeme na kůrčičku. Krok 1: Žebra nasekáme na menší kousky.
Podobné recepty jako Marinovaná pečená vepřová žebra
Pečená vepřová žebírka na medu recept
Vepřová žebírka se již dávno přesunula z běžných polévek a vývaru na gril nebo do pekáče. Dobře okořeněná a upečená žebra jsou lahůdkou a chutnají dětem i dospělým. Použití medu se navíc postará o nasládlou lesklou křupavost. Krok 1: Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Suroviny na marinádu pořádně
Podobné recepty jako Pečená vepřová žebírka na medu
Pečená uzená vepřová žebra-jubilejní recept
Pečená vepřová žebra, to je přímo hitparáda. A když je necháte dostatečně odležet v lahodné marinádě, o to větší chuťový zážitek vás čeká. V našem receptu nesmí chybět česnek a pivo, které masu dodá křehkost a šmrnc.
Podobné recepty jako Pečená uzená vepřová žebra-jubilejní
Vepřová pečená marinovaná žebírka recept
Krok 5: Když jsou žebra měkká, odkryjeme alobal a pečeme na 250 °C, aby žebírka chytla kůrku. Celkový čas je individuální, podle velikosti žeber. Na marinádu všechny suroviny smícháme. Žebra ponoříme do marinády. Marinujeme 36 hodin a během té doby 3x otočíme, aby maso bylo rovnoměrně naloženo.
Podobné recepty jako Vepřová pečená marinovaná žebírka
Vánoční žebro recept
Náplň můžeme obohatit nastrouhanými jablky, v rumu namáčenými rozinkami a lehce posypanou skořicí. Cukr s vlažným mlékem promícháme a přidáme droždí. Margarín, mouku, 3 žloutky a špetku sody přidáme k mléku s droždím.
Podobné recepty jako Vánoční žebro
Vepřové po Žebrácku recept
Krok 1: Na zpěněné cibuli osmahneme osolené, opepřené plátky masa. Krok 2: Podlijeme vývarem (může být z kostky), přidáme hořčici a dusíme. Krok 3: Měkké maso vyjmeme, štávu vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme a povaříme. Krok 4: Do hotové štávy vložíme drobně nakrájenou okurku. Můžeme
Podobné recepty jako Vepřové po Žebrácku