Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem recept ...
Do rozpáleného tuku vložíme hovězí žebra a opečeme je ze všech stran. Pak je přendáme na talíř a do výpeku vhodíme nakrájenou cibuli, mrkev, celer a odrhnuté větvičky bylinek. Zeleninu restujeme za občasného promíchávání dozlatova. Trvá to cca 10 minut. Na poslední 2 minuty přidáme česnekovou pastu.
Podobné recepty jako Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem ...
Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech recept
Žebra opékáme ze všech stran na pánvi a přendáme do zapékací mísy, ve které je potřeme česnekem a pocákáme sójovou omáčkou. Ve výpeku osmažíme cibuli, žampiony a vše dáme do mísy na žebra.
Podobné recepty jako Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech
Pomalu pečená hovězí žebírka
Hovězí žebra odblaňte, osolte kvalitní mořskou solí a opepřete. Lehce je pokapejte olivovým olejem a následně všechny ingredience vmasírujte do masa. Dejte do pekáče a celé to pečlivě zabalte do alobalu. Do předehřáté trouby na 100 °C vložte žebírka, která pomalu pečte po dobu 7 až 8 hodin.
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebírka
Hovezi žebro recept
Krok 1: Na oleji orestujeme cibuli, mrkev, petržel, celer, vše nakrájené na kousky. Žebírko osolíme, opepříme a opečeme, přidáme žampióny a česnek. Podlijeme vínem a vodou. Dáme koření. Přiklopíme poklicí a pečeme na 190 stupňů, cca 2,5 hodiny, až je maso měkké. Krok 2: Jako přílohu jsem rozšťouchal
Podobné recepty jako Hovezi žebro
Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Hovězí žebra skvěle doplní výtečná BBQ omáčka s kouřovou příchutí, kterou zvládnete bez potíží vyrobit doma. Je tak dobrá, že jí můžete rovnou vyrobit větší množství – hodí se i jako jedlý dárek!
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí žebra s domácí BBQ omáčkou
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli - recept: Hovězí maso si nakrojíme do vetšího plátu nebo nám pomůže ochotný řezník :-). V misce smícháme čerstvé bylinky s česnekem, olejem, hořčicí, solí a
Podobné recepty jako Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli
Marinované hovězí žebro
Hotové maso dáme ještě teplé do marinády umíchané z kečupu, hořčice, oleje, pepře, feferonky a piva na noc odležet. Další den pak žebro pečeme v rozpálené troubě 15 - 20 minut na 220 stupňů. Podáváme s čerstvým chlebem a restovanou cibulí. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Podobné recepty jako Marinované hovězí žebro
Hovězí žebra recept
Krok 1: Ze zeber pripravit silnou hovezi polevku a uvarena zebra pect odkryte v toube okorenene soli, peprem, vorcestrovou omackou a mletym kminem polozene na cibuli a cesneku cca 45 minut.
Podobné recepty jako Hovězí žebra
Hovězí na žampionech
Hovězí na žampionech - recept: Na rozehřátém tuku osmažíme cibuli dosklovata. Přidáme na kostky nebo plátky pokrájené, osolené a opepřené hovězí maso, které osmažíme ze všech stran.
Podobné recepty jako Hovězí na žampionech
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte ji na rozpáleném oleji dohněda. Hovězí maso nakrájejte na kostky, osolte ho a opepřete. Pak maso promíchejte s 2 lžícemi hladké mouky, aby bylo ze všech stran obalené. Jakmile cibule zezlátne, opečte společně s ní i maso.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Pomalu pečené hovězí žebro recept
Krok 1: Maso okořeníme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě vyhřáté na 120ºC. Maso obvykle změkne za 3-4 hodiny. Po upečení je maso šťavnaté a měkké. Krok 2: Doba pečení je závislá na tom, z jak starého kusu maso pochází. Servírujeme s vařeným bramborem, zeleninou a jogurt
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí žebro
Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem fotografie 1 ...
Fotografie k receptu Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem Domů - Recepty - Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem 1 / 1 Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem Zpět na recept
Podobné recepty jako Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem fotografie 1 ...
Hovězí žebra v medové marinádě PH
Hovězí žebra v medové marinádě PH Při použití pomalého hrnce se všechny chutě geniálně propojí. Hovězí maso při této úpravě zkřehne a zůstane šťavnaté.
Podobné recepty jako Hovězí žebra v medové marinádě PH
Rajská polévka s pečeným hovězím žebrem a písmenky recept ...
Krok 1: Nejdříve dáme vařit hovězí žebírko s bobkovým listem, pepřem a novým kořením. Osolíme. Když je maso měkké, scedíme, maso přendáme na pekáček a necháme v troubě opéct chvíli do zlatova (pekáček vyložíme pečícím papírem). Krok 2: Vývar uvedeme do varu, přidáme malý rajský protlak, tymián, cukr
Podobné recepty jako Rajská polévka s pečeným hovězím žebrem a písmenky ...
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Hovězí žebra potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a vložte na pekáči do trouby nebo grilu. Pečte odkryté při 200 °C 30 minut. Přidejte větvičku rozmarýnu, přiklopte poklicí nebo alobalem a pečte v troubě pomalu na 100 °C cca 7 hodin.
Podobné recepty jako Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci recept ...
Do pomalého hrnce vložíme máslo, osolená a okořeněná žebra, bobkové listy, přidáme kousky hrušek (případně 4 lžíce hruškové zavařeniny) a mrkve, zalijeme hovězím vývarem a hrnec zapneme na pomalejší (low) režim na 8-9 hodin.
Podobné recepty jako Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci ...
Brasírovaná hovězí žebra recept
Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť bylinkami provoněné zeleniny se šťavnatým masem je luxus.
Podobné recepty jako Brasírovaná hovězí žebra
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou recept
Hovězí maso a červené víno k sobě výborně ladí a chuťově se krásně doplňují. Tyto křehké kousky hovězího masa pomalu dušené na víně se zeleninou, bylinkami a česnekem zaručeně nezklamou. Nejlépe si je vychutnáte s bramborovou kaší.
Podobné recepty jako Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
Vývar z hovězích žeber se srdíčky a zeleninou recept ...
Krok 1: Hovězí žebra a srdíčka propereme, dáme je vařit do 2 litrů vody spolu s cibulemi, novým kořením, bobkovými listy, 2 lžičkami soli. Vaříme dlouho, alespoň 3 hodiny. Vývar nakonec scedíme, měl by ho být zhruba 1 litr. Krok 2: Obereme maso z žeber, které potom vložíme zpět do vývaru.
Podobné recepty jako Vývar z hovězích žeber se srdíčky a zeleninou ...
Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a ...
Krok 1: Maso osolíme, pokmínujeme, dáme do pekáče, přidáme česnek, větší kusy cibule a sádlo. Přikryjeme a pečeme v troubě, před dokončením pečení odkryjeme. Měkké maso vyjmeme, pekáč umístíme na sporák a šťávu z masa vysmahneme. Pak trošku zaprášíme hladkou moukou a podlijeme vodou. Dobře rozmíchám
Podobné recepty jako Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a ...