Nakládaný bůček recept
Pokud máte doma krásný kousek bůčku, rozhodně musíte vyzkoušet náš recept na bezkonkurenční bůček s česnekem a paprikou. Lze ho servírovat jen tak s chlebem k večeři, ale skvěle se hodí jako pohoštění k různým příležitostem, například oslavy či Silvestr.
Podobné recepty jako Nakládaný bůček
Nakládaný bůček Pantůček recept
Zkuste nápaditý způsob přípravy bůčku podle starého receptu. Bůček uvaříme, obalíme ve směsi pikantního koření a dáme na pár dní do lednice. Chutě se krásně propojí a bůček, nakrájený na tenké plátky na krajíčku čerstvého chleba, nebude mít chybu.
Podobné recepty jako Nakládaný bůček Pantůček
Nakládaný bůček recept
Poté krájíme na plátky - tenké na obložený talíř, silné mezi chleba na svačinu, můžeme posypat různým kořením, nebo jen lehce poprášit sladkou či pálivou paprikou. Na zakousnutí se hodí kyselá okurka, křen s jablkem nebo postačí jen hořčice.
Podobné recepty jako Nakládaný bůček
Nakládaný bůček
Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze zbylého česneku utřeného se solí, lžičkou pepře, pálivou paprikou, kari kořením, grilovacím kořením a několika kapkami worchestrové omáčky.
Podobné recepty jako Nakládaný bůček
Segedín z naloženého bůčku
Segedín z naloženého bůčku - recept: Z bůčku odstraníme kůží a naložíme jako na udění na 3 týdny a nejmíň dvakrát obratíme. Naložený bůček oplachneme a nakrájíme na kostky. Cibulku
Podobné recepty jako Segedín z naloženého bůčku
Marcelky lahodný nakládaný bůček recept
Marcelky lahůdkový naložený bůček. Bůček zbavíme kůže a kostí. Nakrájíme na větší kusy čí pláty a osolíme a opepříme. Vložíme do pekáče a pečeme cca 50 minut na 175°C. V době pečení si připravíme marinádu: med, hořčice Dijon, špetka chilli (nakrájíme česnek), je hustější konzistence .
Podobné recepty jako Marcelky lahodný nakládaný bůček
Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta
Naložené maso je v pohodě a před uzením dám do 60 stupňů horké vody asi na 2 hod. Maso se prohřeje a dobře prouzuje. Dám do udírny vyhřáté asi na 70 stupňů postupně teplotu zvýším na 90 aby se maso prohřálo a poté teplotu snížím na 70.
Podobné recepty jako Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta
Domácí pancetta – sušená slanina s pikantním kořením ...
Pancetta je slanina z bůčku, která se vyrábí nasolením a zráním na vzduchu. Tzv. pancetta fresca se neudí, jemně uzenou chuť jí dodá směs koření. Příprava zabere jen pár minut a výsledek je silně návykový. Nakrájejte si tenké plátky k pivu či vínu nebo do italských omáček či těstovin, třeba do špage
Podobné recepty jako Domácí pancetta – sušená slanina s pikantním kořením ...
Pečený bůček naložený v solném láku recept
Jak z vepřového masa uděláte dokonalý zlatavý poklad v podobě pečeného bůčku? Vyzkoušejte tento recept a podávejte teplé třeba s knedlíky či bramborem nebo jen tak zastudena s chlebem a okurkou. Krok 1: Omyté maso osušíme a kůži nařízneme na kostičky. Krok 2: Vetřeme utřený česnek po celé části masa
Podobné recepty jako Pečený bůček naložený v solném láku
Vařený bůček předem nasucho naložený recept
Krok 1: Smícháme sůl, pepř, cukr a česnek. Bůček omyjeme a dobře osušíme. Připravíme vhodnou dózu nebo pekáček (přibližně velikosti masa). Krok 2: Potravinářskou fólii roztáhneme do dózy a bůček pořádně zasolíme ze všech stran. Zabalíme pevně do folie a zatížíme. Uložíme do chladna kolem 4 st. na 5-
Podobné recepty jako Vařený bůček předem nasucho naložený
Chipsy z uzeného bůčku
Uzený bůček pokrájíme na co nejtenčí plátečky, posypeme špetkou pepře, sušeným česnekem a smažíme na pánvi do křupava, výborná chuťovka k pivu a vínu.
Podobné recepty jako Chipsy z uzeného bůčku
Nakládaný bůček za studena recept
Bůček necháme po dobu jednoho týdne uležet, aby se všechny chutě správně propojily. Pak ho podáváme za studena nakrájený na slabé plátky. Krok 1: Bůček povaříme v tlakovém hrnci s trochou vody, česnekem, bobkovým listem, pepřem a solí asi 25 minut. Krok 2: Mezitím připravíme marinádu smícháním všech
Podobné recepty jako Nakládaný bůček za studena
Bůčková tlačenka od Marcelky recept
Krok 1: Bůček nakrájíme na kostičky a smícháme s 10 rozšlehanými vejci, ve kterých je nasypané čabajkové koření. Krok 2: Smíchanou směs naplníme do sáčku (sáčků)na tlačenku a vaříme 2 hod.
Podobné recepty jako Bůčková tlačenka od Marcelky
Uzený bůček v udírně LOKOMOTIVA recept
Milujete chuť uzeného masa, ryb nebo sýrů? Stačí vybrat kvalitní suroviny, dodržet návod pro jejich přípravu a naučit se správně ovládat udírnu. Chcete se do tohoto krásného a kouřem vonícího koníčku také pustit? Krok 1: Do se vejde 5 kg masa, nakrájíme ho na cca 0,5 kg kusy. Nasolíme docela dost, n
Podobné recepty jako Uzený bůček v udírně LOKOMOTIVA
Jednoduchý lák na maso k uzení recept
Uzení masa se v poslední době těší veliké oblibě. Pokud chceme aby uzené maso mělo výbornou chuť, tak si maso naložíme do laku ze soli, koření a česneku. Po sedmi dnech maso vyudíme a získáme tak skvělou pochoutku. Hodnoty jsou přibližné.
Podobné recepty jako Jednoduchý lák na maso k uzení
Bůček pečený v sáčku a pomalu recept
Omytý a osušený bůček na kůži nařízneme na čtverečky. Z oleje, hořčice, tří utřených stroužků česneku a koření smícháme směs na potření.
Podobné recepty jako Bůček pečený v sáčku a pomalu
Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím recept ...
2 rohlíky namočíme v trošce mléka, pak vymačkame, přidáme trochu másla utřeného s 2 žloutky, salám nebo uzené maso nakrájime na kostičky. Přidáme sůl, ml. pepř, muškátový oříšek, petrželovou nať, strouhanku a pak sníh z bílků. Vše řádně promícháme a naplníme bůček. Kapsu zašijeme a pečeme jak jsme z
Podobné recepty jako Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím ...
Čína z bůčku recept
To vše nalijeme na nudličky pokrájený bůček. Necháme uležet do druhé dne a pak na oleji či sádle do světle hnědé barvy opečeme. Podáváme s různě upravenými brambory nebo s chlebem.
Podobné recepty jako Čína z bůčku