Uzené maso v pivním těstíčku
Krok 1: Tvrdý sýr nastrouháme najemno. Vejce rozšleháme, přilijeme pivo a postupně zašleháváme hladkou mouku. Krok 2: Osolíme, ochutíme pepřem a mletou paprikou. Nakonec vmícháme nastrouhaný eidam. Uzené maso krájíme na přibližně půlcentimetrové plátky, které potíráme hořčicí a obalujeme v těstíčku.
Podobné recepty jako Uzené maso v pivním těstíčku
Vepřové maso na pivu
Na rozehřáté sádlo vložíme připravené maso a za stálého míchání ho orestujeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, kečup a podlijeme pivem. Dusíme asi 15 minut, přidáme na plátky nakrájený pórek a ještě chvíli podusíme. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s libečkov
Podobné recepty jako Vepřové maso na pivu
Vepřové maso na pivu se zelím
Přidáme k němu 2 lžíce hořčice a maso v ní promícháním obalíme ze všech stran. Pak kostky masa rozložíme do pekáče na zelí. Vše podlijeme pivem, přikryjeme pekáč víkem a pečeme v předehřáté troubě 45 minut. Občas zlehka promícháme, podle potřeby podlijeme. Po této době odstraníme víko a maso ...
Podobné recepty jako Vepřové maso na pivu se zelím
Vepřové maso na pivě
Upečené maso přendáme na mísu na teplé místo, do zbylého výpečku dolijeme pivo a povaříme asi 10 minut. Pak omáčku zahustíme moukou rozšlehanou ve studené vodě a ještě krátce povaříme. Podle potřeby ji dochutíme solí a pepřem. Kdo chce, může omáčku před podáváním přecedit a odstranit tak cibuli.
Podobné recepty jako Vepřové maso na pivě
Vepřové maso na pivu s medem
Poté přidáme do pekáčku jemně nakrájenou střední cibuli, podlijeme zbytkem piva, přiklopíme a pečeme v troubě na 180°C. Během pečení přeléváme marinádou. Asi po hodině odklopíme a dopečeme do křupava. Dobré s chlebem jak teplé, ale i studené.
Podobné recepty jako Vepřové maso na pivu s medem
Hovězí maso na pivě se strouhankovými knedlíky recept ...
Maso naporcujeme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. Opečené maso vložíme do tlakového hrnce a přidáme podušenou cibuli. Podlijeme celým pivem, přidáme kečup a hrnec uzavřeme.
Podobné recepty jako Hovězí maso na pivě se strouhankovými knedlíky ...
Hovězí maso na pivu
Podlijeme pivem a kečupem a hrnec uzavřeme. Po otevření hrnce omáčku podle potřeby zředíme pivem. Jako příloha jsou výborné strouhankové knedlíčky. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty! Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Podobné recepty jako Hovězí maso na pivu
Uzené maso v pivním těstíčku fotografie 2
Fotografie k receptu Uzené maso v pivním těstíčku.
Podobné recepty jako Uzené maso v pivním těstíčku fotografie 2
Vepřové na pivě recept Jídlo.cz
V kastrole rozpustíme sádlo a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibulku dozlatova. Pak k ní přidáme na kostky nakrájené vepřové maso, sůl, pepř a kmín. Promícháme a krátce restujeme maso ze všech stran.
Podobné recepty jako Vepřové na pivě Jídlo.cz
Vepřové maso na kmínu a pivu
Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme pivem a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.
Podobné recepty jako Vepřové maso na kmínu a pivu
Nakládané pikantní tvargle v pivu
Ve volném čase rád a dobře vaří, a proto se rozhodl své dvě lásky spojit v netradičních kuchařkách. Vyznačují se vtipem, zábavnými kresbami, hovorovým jazykem a skvělými jídly, na které dostanete chuť na první pohled. V roce 2018 vydal kuchařku Sám doma a hladový, teď přichází s neotřelou Country ku
Podobné recepty jako Nakládané pikantní tvargle v pivu
Krůtí maso s cuketami na pivu recept
Krok 1: Krůtí, nebo kuřecí prso opláchneme, osušíme a nakrájíme na širší špalíčky. Krok 2: Lovecký salám nakrájíme na úzké proužky. Cuketu oloupeme, rozpůlíme, odstraníme dužinu s jádry a nakrájíme ji na 3cm široké půlměsíčky. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky a pórek, nebo lahůdkovou cibu
Podobné recepty jako Krůtí maso s cuketami na pivu
Uzené maso na pivě
Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na dno pekáčku. Uzené maso vcelku potřeme lisovaným česnekem, hořčicí, a vložíme do pekáčku. Podlijeme pivem a asi 1/4 litrem vody.
Podobné recepty jako Uzené maso na pivě
Vepřové na pivu a pečeném česneku
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky, lehce osolíme a opepříme. Krok 2: Do kastrolu na rozehřáté sádlo dáme kmín, drobně nakrájenou cibuli a restujeme cca 4 minuty. Poté přidáme nakrájené maso a necháme ho prudce zatáhnout. Krok 3: Přidáme česnek, podlijeme pivem a 1 dl vývaru, přiklopené pokličko
Podobné recepty jako Vepřové na pivu a pečeném česneku
Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme, opečeme na tom plátky masa, přikryjeme a dusíme v troubě, až maso změkne.
Podobné recepty jako Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Vepřová kýta na pivě v římském hrnci recept
Krok 1: Z deci piva, hořčice, soli, pepře, gulášového koření, cibule a česneku si připravíme marinádu. Maso a žampiony si naložíme do marinády cca 30 před pečením. Krok 2: Do pekáčku dáme nakrájené brambory, navrch uložíme maso i s marinádou a pečeme na 180°C cca 70 minut.
Podobné recepty jako Vepřová kýta na pivě v římském hrnci
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Vše zalijeme pivem a vývarem, zamícháme a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka, dle potřeby podléváme a občas i zamícháme. Během vaření sos zredukujeme na potřebnou hustotu (vyvaříme vodu). Kostky v sosu dáme na talíř a posypeme kolečky osmažené cibule. Podáváme s bramborem, bramborovými noky nebo kn
Podobné recepty jako Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Pečené maso na černém pivu a zelenině recept
Krok 1: Pekáček vymažeme sádlem vložíme nakrájené maso na kostky, osolíme, opepříme, přidáme všechnu zeleninu nakrájenou na nudličky nebo na kolečka, půlku bujonu a samozřejmě černé pivo, přikryjeme pekáček a pečeme asi hodinu na 190-200°C, potom sundáme víko a dopékáme do zlatova.
Podobné recepty jako Pečené maso na černém pivu a zelenině
Nakládané tvarůžky v pivu
Olomoucké tvarůžky i s obalem dáme do uzavíratelné sklenice (kompotové) a zalijeme pivem. Tři dny necháme postát na kuchyňské lince, až se tvarůžky nafouknou. Pak je vyjmeme, rozbalíme, dáme do mísy a rozmačkáme. Vmícháme jemně nasekanou cibuli, dvě lžíce kysané smetany a špetku drceného kmínu.
Podobné recepty jako Nakládané tvarůžky v pivu
Kližka na pepři a černém pivu
Krok 1: Očištěné maso nakrájíme na větší kousky, cibuli a špek na malé kostičky. Krok 2: Maso osolíme a dostatečně posypeme pepřem. Poprášíme moukou a pořádně vše promícháme. Krok 3: V kastrolu vhodném do trouby rozpálíme sádlo a maso zprudka opečeme. Poté maso vyjmeme a dáme stranou. Krok 4: Do ste
Podobné recepty jako Kližka na pepři a černém pivu