Daňčí maso na kořenové zelenině
Daňčí maso na kořenové zelenině je považováno za vynikající pokrm, který vyniká svou intenzivní chutí a jemností. Tento recept vás zavede do světa lahodné zvěřiny, kde se spoj...
Dančí gulášek
Dančí gulášek je lahodné jídlo, které se vyznačuje jemným a šťavnatým masem z dančí zvěře. Pokud máte možnost sehnat kvalitní dančí maso, určitě byste měli vyzkoušet tento skvělý...
Dančí guláš
Dančí guláš je vynikající pokrm, který vás jistě potěší svou bohatou chutí a vůní. Tento lahodný guláš je připravován z masa z dančete, které se pomalu vaří s různým...
Dančí guláš s knedlíkem
Dančí guláš s knedlíkem je vynikající pokrm, který ocení nejen milovníci zvěřiny. Toto masité jídlo je připraveno z kvalitního dančího masa, které vyniká svou chutí a v...
Jemná daňčí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami
Toto jídlo kombinuje jemnou daňčí svíčkovou s lahodnými knedlíky připravenými v hrníčku a doplněnými o brusinky. Královna českých omáček skvěle ladí s jemným hovězím masem...
Dančí maso na rajčatech
Dančí maso je známé svou jedinečnou chutí a vůní, přičemž má nízký obsah cholesterolu, což ho činí skvělou volbou pro častou konzumaci. Tento druh masa se výborně hodí k příp...
Dančí kýta na pivu
Připravte si vynikající pokrm z dančí kýty, která je marinovaná a následně dusená v kvalitním pivu, což jí dodává jedinečnou chuť a šťavnatost. Tento recept na dančí kýtu na pivu je skvělý...
Daněk v trávě
Daněk v trávě je delikátní pokrm, jehož příprava může vypadat složitě, ale ve skutečnosti je poměrně jednoduchá. Srdcem tohoto jídla je daňčí maso, které je předem marinováno, aby...
Dančí ragú s lesním ovocem s nadýchaným celozrnným knedlíkem
Dančí ragú s lesním ovocem je jedinečné jídlo, které spojuje chuť zvěřiny a sladkost lesního ovoce. Maso má plnou, zemitou chuť, kterou skvěle doplňuje jemné a voňavé ovoce. I když sezón...
Dančí guláš s hovězím masem
Dančí guláš s hovězím masem se připravuje tak, že se obě masa připravují zvlášť v oddělených hrncích. Tímto způsobem si zachovají své výrazné aroma a chuť. Následně se...
Daněk na špeku
Daněk na špeku je lahodné jídlo, které se připravuje z marinovaného masa. Nejdříve je potřeba nakrájet daňčí maso na plátky, které se osolí, opepří a dochutí speciálním kořením určeným pr...
Daňčí ragú
Daňčí ragú je lahodné jídlo, které pochází z francouzské kuchyně. Skládá se z kousků daňčího masa, které se pomalu dusí v aromatické omáčce. Tento proces vaření vytváří hustou a...
Dančí krk na smetaně
Dančí krk na smetaně je lahodné jídlo, které se připravuje z dobře odblaněného a do válečku svázaného kusu masa. Tento váleček je prokládán špekem a následně dochucen solí a...
Dančí (jelení) kýta na víně
Dančí kýta na víně je tradiční pokrm, který se připravuje z kvalitní zvěřiny. Před samotným vařením je maso důležité nechat odležet na suchu, například obalené v jalovči...
Roláda z daňčí plece
Roláda z daňčí plece je lahodný pokrm, který vyžaduje důkladnou přípravu masa. Nejprve se daňčí plec odblaní a jemně naklepá přes potravinovou fólii. Poté se masa osolí a opepří, a násled...
Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Kančí svíčková, která se může připravit i z jiné zvěřiny, je tradiční sváteční pokrm naší kuchyně. Tento recept nabízí možnost ochutnat svíčkovou omáčku v netradičním pojetí, kdy místo kl...















