Grilovaná krkovička v marinádě recept
Během grilovací sezóny se hodí mít v lednici nachystané předpřipravené suroviny vhodné na gril. Plátky krkovice nebo jiného šťavnatého vepřového masa naložené předem ve výrazném marinádě udělají na grilu velkou parádu a budou chutnat.
Podobné recepty jako Grilovaná krkovička v marinádě
Krkovička v marinádě z hořčice recept
Maso nenaklepáváme, jen osolíme a vložíme do marinády. Smícháme olej s hořčicí, kořením a solamylem a necháme maso marinovat (stačí i přes noc). Smažíme z obou stran, nejprve zprudka a pak pomalu dopékáme doměkka. Zveřejněno 10. 4. 2015. Nevyhovuje vám tento recept? Dole máme další podobné recepty.
Podobné recepty jako Krkovička v marinádě z hořčice
Marinovaná grilovaná krkovička recept
Prorostlá krkovička je po upečení krásně šťavnatá, proto se výborně hodí na gril - zvláště, když ji na několik dní naložíme do marinády. Můžeme připravit třeba tuto, provoněnou česnekem a rozmarýnem, navíc příjemně pikantní díky hořčici.
Podobné recepty jako Marinovaná grilovaná krkovička
Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha
Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha - recept: Cibuli nakrájejte najemno. Všechny ingredience smíchejte.Tato marináda se nejlépe hodí na vepřové maso, protože jablka a vepřové jdou k sobě velmi.
Podobné recepty jako Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha
Vynikající marináda nejen na gril
Marináda je směs koření, oleje, bylinek a dalších přísad používaná k nakládání masa, případně zeleniny nebo sýrů. Aby tyto suroviny získaly z marinády tu správnou chuť, je dobré nechat je naložené několik hodin, ideálně přes noc.
Podobné recepty jako Vynikající marináda nejen na gril
Grilovaná vepřová krkovice s rozmarýnem
Šťavnatá vepřová krkovice si zaslouží vymazlenou marinádu, která jí dodá skvělou chuť. Při samotném grilování pak použijte čerstvý rozmarýn, který přidá i neodolatelnou vůni! Výborné recepty, kde má hlavní slovo vepřová krkovice – připravte grily!
Podobné recepty jako Grilovaná vepřová krkovice s rozmarýnem
Marinovaná krkovice recept
Krok 1: Krkovičku řádně naklepeme. Cibuli oloupeme a pokrájíme na čtvrtkolečka. Krok 2: Marináda: všechny suroviny smícháme dohromady. Piva trochu ponecháme na doředění omáčky. Nakonec přidáme cibuli. Krok 3: Maso vložíme do pekáčku, zalijeme marinádou, řádně promícháme a necháme do druhého dne ulež
Podobné recepty jako Marinovaná krkovice
Marináda na krkovici
Marinováním povýšíte chuť masa na další level, a také zvýšíte jeho křehkost a jemnost. Základem marinády by měl být olej, do nějž lze přidat například bylinky dle chuti. O zkřehnutí masa se postará kyselá složka marináda, kterou může být ocet nebo citronová šťáva. Kde by byla přílišná křehkost ...
Podobné recepty jako Marináda na krkovici
Krkovička pečená v marinádě s kávou recept
Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso na 24 hodin naložíme. Krok 2: Půl hodiny před pečením maso z lednice vytáhneme. Do pekáčku nakrájíme cibuli a položíme maso. Krok 3: Do misky se zbytkem marinády nalijeme trochu vody a nalijeme to na maso. Pekáček přikryjeme a pečeme při 180 st. doměkka.
Podobné recepty jako Krkovička pečená v marinádě s kávou
Krkovička v marinádě recept
Krok 1: Krkovičku omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Osolíme a opepříme. Krok 2: Smícháme marinádu, do které maso s cibulí namočíme. Necháme uležet nejméně dvě hodiny, ideálně na 24 hodin. Krok 3: Rozpálíme olej a okapané maso od marinády zprudka opečeme z obou stran. Lehce podlijeme vodou a dusím
Podobné recepty jako Krkovička v marinádě
Krkovička marinovaná v hořčici recept
Plátky nechávám zprudka zatáhnout na pánvičce, poté přendám do pekáčku, přidám houbičky naložené nakyselo se zeleninou (i jiná sterilovaná zelenina by byla možná), podliju vodou a upeču. Masíčko je výborně šťavnaté :-) Vhodnou přílohou je rýže i brambor.
Podobné recepty jako Krkovička marinovaná v hořčici
Zapečená krkovička v marinádě recept
Šťavnaté maso, které se rozpadá pod příborem a rozplývá v ústech. Pikantní marináda, kterou zjemňuje medová stopa. Prostě dobrota pro fajnový zážitek z jídla. Doporučujeme k víkendovému obědu, k večeři se zeleninou nebo na grilovačku s přáteli.
Podobné recepty jako Zapečená krkovička v marinádě
Krkovička v marinádě na neděli recept
Připravíme si marinádu, do misky si dáme koření-rozmarýn, bazalku, rozmarýn, steikové koření, Vegetu, přidáme rozmačkaný česnek, zalijeme olejem, promícháme a dáme do ní připravené maso, které naklepáme a osolíme, necháme v marinádě nejméně 2 hodiny, čím déle, tím lépe.
Podobné recepty jako Krkovička v marinádě na neděli
Krkovička v povidlové marinádě recept
Na marinádu si smícháme povidla, sójovou omáčku, 1 lžíci oleje, nastrouhaný zázvor a česnek. Maso potřeme marinádou a necháme přes noc ( nejlépe) uležet.
Podobné recepty jako Krkovička v povidlové marinádě
Krkovička v máslové marinádě recept
Krok 1: Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu. Krok 2: Poté vyjmeme, necháme povolit při pokojové teplotě a maso i s marinádou dáme do pekáčku. Vložíme do rozpálené trouby na 200°C a pečeme dozlatova.
Podobné recepty jako Krkovička v máslové marinádě
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě recept
Krok 1: Maso si naložte nejlépe den předem (minimálně na 4 hodiny). Všechny suroviny na marinádu smíchejte dohromady. Maso si lehce naklepejte a vložte do marinády. Krok 2: Druhý den maso i s marinádou na pánvi duste až měkka a podle potřeby podlévejte. Krok 3: Až je masíčko měkké, ochutnáme šťávu a
Podobné recepty jako Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Vepřová krkovička na portském Tawny
Pěkně prorostlá a šťavnatá krkovička marinovaná v chutné marinádě ochucené portským vínem vám jistě zachutná. Po marinování ji krátce osmažíte a ze zbylé marinády připravíte jednoduchou omáčku. Krok 1: Maso dobře naklepeme, je-li třeba, okraje nařízneme. Česnek nastrouháme, nebo utřeme. Z uvedených
Podobné recepty jako Vepřová krkovička na portském Tawny
Krkovička v cibulovo-pivní marinádě recept
Maso otřeme z marinády a opékáme z každé strany asi 4-5 minut, podle síly masa. Hotové maso odložíme a uchováváme v teple. Do výpeku vlijeme zbytek marinády, ve které jsme rozmíchali lžičku solamylu. Marinádu necháme zredukovat a dochutíme, je- li třeba. Maso na talíři přeléváme zredukovanou marinád
Podobné recepty jako Krkovička v cibulovo-pivní marinádě
Krkovicka na černém pivu s medovo horčicovou marinádou ...
Krok 1: Připravíme marinádu na maso, bylinky jsou nejlepší čerstvé, posekané. Krok 2: Maso potřeme marinádou a necháme v chladu odpočinout. Mezitím na kostičky pokrájíme cibuli a česnek, dáme na dno pekáčku. Přidáme maso, podlijeme pivem tak, aby maso neplavalo. Krok 3: Dáme péct na 200 stupňů, nebo
Podobné recepty jako Krkovicka na černém pivu s medovo horčicovou marinádou ...
Pečená krkovička recept
Krkovice je oblíbeným masem na gril, skvěle ale chutná i upečená v troubě. Je totiž pěkně prorostlá, a díky tomu šťavnatá. Pořádný kus masa ochucený pikantním kořením upečeme doměkka a snadno tak vytvoříme večeři, na které si všichni pochutnají. Krok 1: Krkovičku ze všech stran osolíme, opepříme a p
Podobné recepty jako Pečená krkovička