Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou recept ...
Krok 1: Filé omyjeme, osušíme a rozdělíme na porce. Ve dvou lžících olivového oleje smícháme nasekané bylinky, sůl, pepř a citronovou šťávu. Rybu tím potřeme a necháme 20 minut odpočinout. Krok 2: Majonézu smícháme s hořčicí, jemně nasekaným koprem, solí a pepřem. Rozehřejeme máslo s olejem a kousky
Podobné recepty jako Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou ...
Buchty z majolky recept
Z droždí, cukru a trošky mléka uděláme kvásek. Přidáme zbylé suroviny a zaděláme těsto. Po vykynutí děláme buchty s tím, co kdo rád.
Podobné recepty jako Buchty z majolky
Aljašská treska s koprovou omáčkou
Tresku pokapeme citronem, osolíme, opepříme a posypeme jemně kmínem a z obou stran opečeme v pánvi na másle. Na másle podusíme papriky a cuketu. Osolíme. Na omáčku smícháme zakysanou smetanu s česnekem a koprem. Dochutíme solí, pepřem, cukrem a citrónovou šťávou. Omáčku podáváme studenou.
Podobné recepty jako Aljašská treska s koprovou omáčkou
Koblihy z majolky
Koblihy s majolkou neznám, ale manželova maminka dává majolku do kynutého těsta na buchty. Znát to rozhodně není a buchty jsou vynikající. Manžel ovšem tvrdí, že pro něj těžko stravitelné. Se smaženými koblihami bude ta stravitelnost asi o něco horší.
Podobné recepty jako Koblihy z majolky
Rybí salát v koprové remuládě recept
Poté ryby vyjmeme, zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. Přimícháme sterilovanou zeleninu a přidáme majonézu s kysanou smetanou a posekaným koprem. Dochutíme solí a pepřem.
Podobné recepty jako Rybí salát v koprové remuládě
Hanojská rybka s koprem a arašídovou omáčkou
Hanojská rybka s koprem a arašídovou omáčkou - recept: Mouku či škrob promíchejte s kurkumou a ve směsi obalte kousky ryby.Po částech osmažte dokřupava. Nechte okapat přebytečný tuk a rozložte na talíře na.
Podobné recepty jako Hanojská rybka s koprem a arašídovou omáčkou
Losos s koprovou omáčkou recept
Ve zbylém mléce dohladka rozmícháme mouku a přilijeme ke svařenému mléku. Osolíme a přidáme špetku citrónového pepře. Za stálého míchání necháme přejít varem. Nakonec přimícháme nasekaný kopr. S koprem už nevaříme. Servírujeme s různými druhy salátů (polníček, dubáček a kadeřávek) a s na plátky nakr
Podobné recepty jako Losos s koprovou omáčkou
Hřibová omáčka s koprem
Hřibová omáčka s koprem Houbové omáčky mají díky lesním houbám skvělou vůni a výraznou chuť. Tuto omáčku zjemníme smetanou, díky které se houbová chuť pěkně rozvine.
Podobné recepty jako Hřibová omáčka s koprem
Fish and chips recept
Fish and chips je oblíbený pokrm rychlého občerstvení ve Velké Británii. Ryba smažená v nadýchaném těstíčku se podává se silnými bramborovými hranolky. Díky kontrastu jemné a křehké tresky a křupavého těstíčka je toto jídlo opravdu skvělé. Do mouky smíchané s cukrem přimícháme pivo, sůl, žloutky a d
Podobné recepty jako Fish and chips
Krémová fazolová polévka s koprem recept
V hrnci si na másle zesklovazíme cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a orestujeme. Zaprášíme hladkou moukou, uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem a dobře rozmícháme. Jak připravit suchou jíšku
Podobné recepty jako Krémová fazolová polévka s koprem
Domácí majonéza recept
Domácí majonéza se výborně hodí nejen k výrobě tatarské omáčky. Přijde vhod na grilování, do salátů, nebo třeba do domácího hamburgeru. Návodné video vám pomůže, aby výsledná domácí majonéza dopadla na jedničku.
Podobné recepty jako Domácí majonéza
Losos s koprovým přelivem recept
Krok 1: Porce masa osolíme, pokapeme šťávou z citrónu a zlehka posypeme koprem. Krok 2: V pánvi rozehřeme větší část másla, lososa na něm opečeme z obou stran (asi 4 minuty z každé strany) a uchováme v teple (např. zabalené do alobalu). Krok 3: Do výpeku přidáme zbylé máslo, necháme rozehřát, zasype
Podobné recepty jako Losos s koprovým přelivem
Majonéza domácí super
Domácí majonéza je nejen levnější než kupovaná, ale také chutnější. Má všestranné využití v kuchyni, do domácích hamburgerů, salátů, k pečeným bramborám a také ji můžeme využít na domácí tatarku. Připravená je během chvilky. Krok 1: Ve vysoké nádobě smícháme žloutky a mléko.
Podobné recepty jako Majonéza domácí super
Smetanové těstoviny s koprem a rybou recept
Do této směsi vmícháme uvařené teplé těstoviny a můžeme podávat společně s rybou. Kdo rád citronovou příchuť, může společně s koprem do pánve přidat i trošku jemně strouhané citronové kůry, která dá těstovinám zase jinou, svěžejší chuť. To už ale záleží na chuti každého, jak si s pokrmem pohraje :-)
Podobné recepty jako Smetanové těstoviny s koprem a rybou
Losos s koprovým dipem (přelivem) recept
Krok 1: Lososa očistíme, osolíme, opepříme, posypeme koprem a zakápneme citronem. Necháme půl hodiny v chladu odležet. Krok 2: Na pánvi zpěníme máslo a vložíme lososa kůží dolů. Po chvilce otočíme sloupneme kůži a obrátíme. Krok 3: Do výpeku nalijeme smetanu a hrst kopru. Opepříme a vaříme než nám o
Podobné recepty jako Losos s koprovým dipem (přelivem)
Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou recept ...
Krok 1: Porce lososa osolíme, opepříme, zakapeme citrónem a posypeme koprem. Krok 2: Poklademe máslem, vložíme do trouby rozehřáté na 250°C a pečeme 10-15 minut (podle velikosti a výšky filetů). Krok 3: Mezitím uvaříme brambory na přílohu a v pánvi rozehřejeme vrchovatou lžíci másla. Krok 4: Na másl
Podobné recepty jako Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou ...
Marinovaná makrela podle Kašpárka
Předkrm je nezbytnou součástí slavnostnější večeři či oběda. Musí povzbudit smysly a naladit na zbylé chody. Připravte několik dnů předem marinované maso z makrely, je krásně jemné a má delikátní chuť. Perfektně jej doplní studená remuláda, dochucená koprem a kapary.
Podobné recepty jako Marinovaná makrela podle Kašpárka
Koprová polévka na kyselo s fazolemi recept
Krok 2: Kysanou smetanu si naředíme se 100 ml vody, přidáme mouku, rozšleháme a vlijeme do polévky spolu s koprem, povaříme do zhoustnutí a chuťově doladíme šťávou z citronu a solí. Krok 3: Chuť má být vyvážená na příjemné kyselo.
Podobné recepty jako Koprová polévka na kyselo s fazolemi
Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku recept
Rybu přelijeme jogurtem, rajským protlakem s koprem a posypeme strouhaným sýrem. Dáme do trouby rozpálené na 180°c a pečeme 15 - 20 min. Zveřejněno 2. 2. 2012. Zdroj - časopis Gurmet. Nevyhovuje vám tento recept? Dole máme další podobné recepty. Podělte se o fotky uvařeného receptu!
Podobné recepty jako Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Kulajda z čerstvých hub je jednou z nejoblíbenějších podzimních polévek. Variant je mnoho, ale každá rodina má tu svou, na kterou nedá dopustit. Vyzkoušejte sváteční verzi s bohatou chutí hub a zastřeným vejcem, na talíři vypadá přímo úchvatně.
Podobné recepty jako Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky