Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci. Hřejivé jídlo, které k zimním měsícům patří. A jak Šéf podotýká: „Podobné kastroly hřejivého tepla s
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Vepřové ledvinky na paprice
Ledvinky nařízněte, odstraňte bílé části a zbytek nakrájejte. Dejte do misky, zalijte mlékem a nechte aspoň 2–3 hodiny odležet. Pak ledvinky propláchněte ve studené vodě, rozložte je na kuchyňský papír, vysušte a opepřte. Na pánvi rozpusťte máslo a vložte česnek a nahrubo nakrájenou cibuli, pak přis
Podobné recepty jako Vepřové ledvinky na paprice
Dušené vepřové ledvinky recept
Ledvinky poduste spolu s cibulí, kořením a vývarem. Jako přílohu použijte chléb nebo rýži. Ledvinky očistíme, zbavíme je všech tvrdých částí, nakrájíme na proužky a důkladně několikrát propláchneme studenou vodou. Potom je namočíme do čisté vody a necháme namočené přes noc v ledničce.
Podobné recepty jako Dušené vepřové ledvinky
Vepřové ledvinky na paprice recept
Na oleji orestujeme ledvinky, osolíme, opepříme, podlijeme troškou vývaru a přidáme nakrájenou červenou papriku. Zvlášť na másle zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou červenou papriku, mletou papriku a zalijeme smetanou. Nakonec vmícháme ještě kousek studeného másla a přidáme hotové ledvinky.
Podobné recepty jako Vepřové ledvinky na paprice
Utopenci podle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha jsou pikantní a pochutnáte si na nich znamenitě. Možná jedna dávka nebude stačit. Špekáčky oloupeme a podélně je hluboce nařízneme. Do vzniklé kapsy vložíme plátek kyselé okurky a příčné plátky jalapeňos. Každý špekáček upevníme párátkem a do sklenice je naskládáme střídavě
Podobné recepty jako Utopenci podle Pohlreicha
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech
Hovězí líčka byla dříve odpadovým masem, jejich popularita vzrostla díky televizním pořadům. Upravují se pomalým dušením. Tato jsou dušená na víně a zelenině a podávaná s bramborovou kaší. Recept je časově náročný, ale chuť výborná. Krok 1: Maso odblaníme a odřežeme zbytečný tuk. Velké kusy překrojí
Podobné recepty jako Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech
Netradičně dobrý tradiční tatarák
Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo.
Podobné recepty jako Netradičně dobrý tradiční tatarák
Pohlreichova pórková polévka
Pohlreichova pórková polévka - recept: Jemně nakrájený pórek osmažíme dozlatova na másle, vmícháme mouku, opražíme, zalijeme vývarem a vínem a 20 minut povaříme. Ochutíme solí, pepřem,
Podobné recepty jako Pohlreichova pórková polévka
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Jednoduchou hráškovou polévku s krásnou svěží barvou mají rádi nejen dospělí, ale oblíbí si ji také děti. Nejlepší je z mladého a čerstvého hrášku, ale uvařit ji můžeme i z mraženého. Je zahuštěná bramborem, lahodnou chuť doplní voňavá slanina a cibule. Krok 1: Hrášek necháme rozmrznout ve vlažné vo
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Zdeněk Pohlreich Taková normální kuchařka Každá správná grilovací párty je neodmyslitelně spojená hlavně s masem a i v této knize ho najdete hojně. Nabízí ale i recepty, které reflektují probíhající změnu životního stylu. Není totiž pochyb o tom, že lidé začínají jíst jídla lehčí a lépe stravitelná.
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...
Škvarková pomazánka podle Pohlreicha
Škvarková pomazánka podle Pohlreicha je pikantní díky česneku a chilli koření. Na topinky k pivu bude chutnat skvěle. Škvarky umeleme, přidáme hořčici, utřený česnek, nadrobno nakrájené cibulky, špetku soli a chilli. Důkladně promícháme a uložíme do chladna.
Podobné recepty jako Škvarková pomazánka podle Pohlreicha
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Cibulku nasekáme najemno, zpěníme na másle, přidáme nasekanou petržel, žloutky a smetanu. Smícháme s houskou, osolíme, opepříme a dochutíme muškátovým oříškem. Nakonec přidáme sníh z bílků. Kuře osolíme a naplníme připravenou nádivkou. Pečeme v troubě rozpálené . na 200 °C dozlatova. Nenechte si ují
Podobné recepty jako Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Do kastrolu vložíme rybí skelety, hlavy a všechny odřezky (z hlav vyndejte žábry, jinak bude polévka hořká). Přidáme pár kuliček černého pepře a.
Podobné recepty jako Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Ledvinky po uhersku recept
Pak vložíme okapané ledvinky, chvíli restujeme až se začnou opékat, vsypeme mletou papriku, špetku pepře, promícháme (pozor na spálení papriky) a zalijeme horkou vodou nebo vývarem, osolíme, přiklopíme pokličkou a dusíme cca 30 minut. Jak nakrájet cibuli
Podobné recepty jako Ledvinky po uhersku
Vepřová kotleta s grilovaným zelím a celerovým pyré podle ...
Zdeněk Pohlreich už dávno prokázal, že je mistrem grilu. A ani v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? nechybí v každém díle jeden Zdeňkův grilovací recept, o který se s diváky podělí. V prvním díle, který se zaměřuje na moderní českou kuchyni to zákonitě musela být nevšední variace na vepřo–zelo.
Podobné recepty jako Vepřová kotleta s grilovaným zelím a celerovým pyré podle ...
Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha recept ...
Takové jsou jemné knedlíky plněné ovocem, dle receptu jedné z největších českých kuchařských hvězd - Zdeňka Pohlreicha. Během chvíle vykouzlí toto skvělé sladké jídlo, po kterém se jen zapráší, i úplní začátečníci. Krok 1: Všechny ingredience smícháme a vypracujeme v jemné těsto, které necháme 30 mi
Podobné recepty jako Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha ...
Ukrajinský boršč s červenou řepou a zelím
Boršč patří k nejznámějším polévkám světa, a i když si ho povšechně spojujeme s ruskou kuchyní, jeho nejklasičtější verze ze silného hovězího vývaru a s červenou řepou má domov na Ukrajině. V samotném Rusku je prý běžné ptát se Ukrajinců, zda doopravdy jedí boršč třikrát denně.
Podobné recepty jako Ukrajinský boršč s červenou řepou a zelím
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha recept
Kotlety připravené podle mistra kuchaře, vyladěné do posledního detailu. Chuťově vyvážená kombinace bylinek a česneku povzbudí chuťové buňky a udělá radost všem milovníkům grilovaných specialit. Krok 1: Bylinky posekáme najemno. Chilli papričky rozdrtíme. Česnek rozsekáme.
Podobné recepty jako Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Ve čtvrtém díle Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal s kuchařem Jáchymem Pavelekem, který v Havířově provozuje Bistruck, zaměřený na street food jídla z celého světa. Společně uvařili oblíbené chilli s mletým masem a fazolemi.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Rychlé těstoviny s tuňákem a rajčatovou omáčkou podle ...
Stará dobrá rajčatová omáčka s přidaným tuňákem z konzervy. Další důkaz geniality italské kuchyně. Jednoduše připravíte jídlo během čtvrt hodiny a není to žádný kompromis ani v chuti, vzhledu, ani v kvalitě. Krátké těstoviny, jako například penne nebo rigatoni, jsou na tento recept rozhodně vhodnějš
Podobné recepty jako Rychlé těstoviny s tuňákem a rajčatovou omáčkou podle ...