Kuřecí paličky teriyaki s brokolicí a mrkví
Kuřecí maso můžeme kombinovat s různými chutěmi. Inspirovat se můžeme japonskou kuchyní a maso dochutit teriyaki omáčkou, která staví hlavně na sójové omáčce a medu. K paličkám pak stačí podávat zeleninu uvařenou v páře. Krok 1: Očištěné paličky osolíme, opepříme a opečeme v rozehřáté pánvi na olivo
Podobné recepty jako Kuřecí paličky teriyaki s brokolicí a mrkví
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Chcete si opravdu pochutnat na pečené krkovici? Připravte ji podle následujícího receptu, díky kterému už nikdy nebude suchá ani tvrdá. Z takto šťavnaté krkovičky se vám budou sbíhat sliny již během samotného pečení. Krok 1: Očištěné maso 2 velké nebo 4 menší plátky posypeme z obou stran grilovacím
Podobné recepty jako Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Krkovička z trouby recept
Krkovička se výborně hodí na grilování, je totiž pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle chutná i po upečení v troubě. Plátky masa ochutíme česnekem, kečupem a pikantní směsí koření. Po upečení je podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninovým salátem. Krok 1: Maso naklepeme a z obou s
Podobné recepty jako Krkovička z trouby
Krkovička za 50 minut
V pánvi rozehřejeme olej, na který klademe plátky krkovičky a zprudka opečeme. V hrnečku s vodou (asi 1 dcl) rozmícháme utřený česnek, kořenie Grill (1 lžička) a vlejeme na maso. Dusíme asi 20 minut. Potom přidáme nakrájenou cibuli a žampiony. Podle potřeby podlejeme vodou. Dusíme pod pokličkou ješt
Podobné recepty jako Krkovička za 50 minut
Kuře teriyaki
V západních zemích patří kuře teriyaki k nejoblíbenějším asijským receptům a tuhle japonskou klasiku si snadno uvaříte i doma. Hlavní surovinu pokrmu tvoří drůbeží maso, konkrétně kuřecí. Recept se dobře připravuje z vykostěných kuřecích čtvrtek nebo stehenních řízků, které jsou šťavnatější ...
Podobné recepty jako Kuře teriyaki
Indonéské kuřecí teriyaki recept
Krok 1: V misce smícháme Arak, sojovou omáčku, třtinový cukr, zázvor a sezamový olej. Dobře smícháme a vložíme kuřecí maso nakrájené na kousky cca 2x2 cm. Necháme cca hodinku marinovat. Krok 2: Ve velké, ale mělké pánvi rozehřejeme arašídový olej a děrovanou naběračkou přeneseme kousky masa z tmavé
Podobné recepty jako Indonéské kuřecí teriyaki
Papriková krkovice
Silnější plátky krkovice (nenaklepáváme) osolíme, opepříme a obalíme ve směsi umíchané z hladké mouky a mleté papriky. Na rozpuštěném sádle, osmažíme pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Poté cibuli stáhneme na hromádku a vložíme osmažit z obou stran i připravené plátky krkovice.
Podobné recepty jako Papriková krkovice
Pečená krkovička recept
Krkovice je oblíbeným masem na gril, skvěle ale chutná i upečená v troubě. Je totiž pěkně prorostlá, a díky tomu šťavnatá. Pořádný kus masa ochucený pikantním kořením upečeme doměkka a snadno tak vytvoříme večeři, na které si všichni pochutnají.
Podobné recepty jako Pečená krkovička
Teriyaki vaječné nudle s hovězím masem a sójovými boby ...
Připravte si rychlou večeři nebo oběd v japonském stylu. Kombinace vaječných nudlí, sójových bobů edamame a jemného hovězího masa vás příjemně překvapí! Steak očistěte a nakrájejte na drobné nudličky přes vlákno. Masové nudličky vložte do misky a zalijte Kikkoman Teriyaki omáčkou s pečeným česnekem.
Podobné recepty jako Teriyaki vaječné nudle s hovězím masem a sójovými boby ...
Jogurtová krkovička recept
Krkovičku nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Připravíme si marinádu. Smícháme jogurt, česnek, chilli papričku, přidáme kečup, hořčici a worcestrovou omáčku. Maso vyskládáme na pekáček a zalijeme marinádou. Necháme minimálně 24 hodin odpočinout. (Většinou nechávám maso uležet 35-40 hodin.)
Podobné recepty jako Jogurtová krkovička
Minutková krkovička (křehká) recept
Krkovička je výborná na minutkové úpravy. Mírně prorostlé maso je dokonale křehké a nemá sklony k vysušení, jako třeba kotleta. Základem je vychucená marináda, ve které se nechá maso důkladně odpočinout. Poté už stačí jen osmažit a výborný oběd máte hotový, Plátky z krkovičky nařízneme na pár místec
Podobné recepty jako Minutková krkovička (křehká)
Kuřecí teriyaki recept
Krok 1: Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na kousky. Mouku vysypeme do sáčku nebo do misky a nasypeme do ní po 1 KL veškerého koření výše zmíněného a promícháme. Kousky prsou vložíme do sáčku nebo misky s moukou a protřepeme, aby se hezky maso obalilo. Krok 2: Na pánvi rozpálíme olej.
Podobné recepty jako Kuřecí teriyaki
Grilovaná kuřecí křidélka TERIYAKI recept
Teriyaki omáčka je speciální japonská kořeněná omáčka, vhodná zejména k marinování masa a ryb. Snadno si jí ovšem můžete vyrobit doma a naložit si pikantní kuřecí křídla. Podávat je můžete s pečivem, nebo čerstvou zeleninou.
Podobné recepty jako Grilovaná kuřecí křidélka TERIYAKI
Kuřecí teriyaki v hnízdě smažených nudlí recept ...
Uděláme hnízda (nudle jsou křupavé, smažené, kdo je nechce, může uvařit nudle jako přílohu). Do rozpálené Wok pánve nebo hluboké pánve dáme větší vrstvu oleje, zahřejeme na cca 200° C , vložíme 1 čtvereček nudlí.
Podobné recepty jako Kuřecí teriyaki v hnízdě smažených nudlí ...
Krůtí špízy teriyaki recept
Krůtí kousky napícháme na špíz a pečeme v troubě na 200 st. Během pečení otáčíme a potíráme zbytkem marinády z misky, ve které bylo maso naložené. Můžeme péci i na grilu. Upečené špízy zasypeme sezamovými semínky a podáváme s rýží a teriyki omáčkou. Zveřejněno 23. 3. 2017. Nevyhovuje vám tento recep
Podobné recepty jako Krůtí špízy teriyaki
Voňavá krkovice recept
Krkovice má své zastánce, ale i odpůrce. Pro jedny maso šťavnaté, pro druhé prostě kus flákoty. My vám přinášíme recept na jednoduché zpracování krkovice, které si podmaní kdejakého strávníka.
Podobné recepty jako Voňavá krkovice
Grilovaná krkovička s pepřovou omáčkou od Krkovičky recept ...
Krok 1: Maso nakrájíme na 200 g plátky a dáme do předem připravené marinády z koření a oleje, 24 hodin necháme v lednici. Krok 2: Maso necháme odkapat a grilujeme na rozehřátém grilu asi 3,5-4 minuty, zakryté alobalem necháme chvíli odstát.
Podobné recepty jako Grilovaná krkovička s pepřovou omáčkou od Krkovičky ...
Krkovice pečená v kysaném zelí
Vepřová krkovice je krásně šťavnatá. Upečeme ji v pekáčku vyloženém slaninou na lůžku z kysaného zelí. Výsledný pokrm je plný skvělých chutí a hodí se i jako sváteční oběd. Podáváme ho s bramborami nebo bramborovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Krkovice pečená v kysaném zelí
Uzená krkovička na cibulce (pánská jízda) recept
Krok 1: Do pekáčku rozložte cibuli nakrájenou na plátky, poklaďte sádlem nebo pokapejte olejem a na to rozložte plátky krkovice. Krok 2: Vložte do trouby předehřáté na 220 °C a pečte asi 40 minut dozlatova. Krok 3: Přibližně v polovině pečení přelijte maso zálivkou smíchanou z hořčice, piva a medu.
Podobné recepty jako Uzená krkovička na cibulce (pánská jízda)
Steak pana Krkovičky recept
Maso na okrajích nařízneme a naklepeme. Z obou stran lehce posolíme, posypeme grilovacím kořením a dle chuti ještě pepřem. Česnek nakrájíme na plátky, cibuli na půlkolečka. Na pánvi rozehřejeme olej. Lehce osmahneme polovinu česneku a polovinu cibule. Přidáme maso a zprudka z obou stran opečeme.
Podobné recepty jako Steak pana Krkovičky