Kuře, krůta nebo králík v marinádě
Smícháme všechny ingredience na marinádu a do ní nejlépe na dva dny naložíme kuře, krůtu nebo králíka. Maso potom naskládáme buď do ohnivzdorné mísy s poklicí nebo na plíšek, který přikryjeme alobalem, pečeme v troubě přibližně hodinu možná i více.
Podobné recepty jako Kuře, krůta nebo králík v marinádě
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Naporcovaného očištěného králíka, případně stehna... osolíme, opepříme a v kastrolu s trochou rozpáleného oleje ho osmažíme ze všech stran dozlatova. Do výpeku přidáme kousek másla, necháme ho rozpustit a přidáme orestovat pokrájenou zeleninu dosklovata až dorůžova.
Podobné recepty jako Dušený králík (nejen) se zeleninou
Kuře na Kunovjance recept
Na pánvi rozpálíme trochu oleje, osmahneme kusy kuřecího masa, kdo má radši malé kousky, ať si nakrájí. Okořeníme a přidáme kunovjanku s trochou nálevu. Vše podusíme cca deset minut. Zveřejněno 3. 3. 2010. Fofr dobrůtka, s rýží, bramborem a nebo nej luxus s bramboráčky. Nevyhovuje vám tento recept?
Podobné recepty jako Kuře na Kunovjance
Králík pečený v zelenině
Božský pokrm z jednoho pekáče. Slaninou obložený králík upečený pod směsí brambor, cherry rajčátek, pórku, mrkve, cibule, česneku a bylinek. Předehřejte si troubu na 180 °C. Králíka omyjte a osušte, naporcujte ho zhruba na 6 až 8 kousků. Zbude vám hruď a hlava, ty si třeba uvařte v polévce.
Podobné recepty jako Králík pečený v zelenině
Králík Karlík recept
Krok 1: Vezmeme králíka a naporcujeme ho. Zadní stehýnka nasolíme a potřeme česnekem. Obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme. Podáváme s brambory které lehce posypem sušeným libečkem.
Podobné recepty jako Králík Karlík
Králík podle dědečkova chalupářského receptu
Krok 1: Očištěného a odblaněného králíka osušíme, rozporcujeme, prosolíme, opepříme, pokmínujeme. Stejně tak upravíme a okořeníme další králičí stehna a vše zalijeme připravenou promíchanou marinádou a necháme takto naloženého králíka do druhého dne uležet.
Podobné recepty jako Králík podle dědečkova chalupářskéhou
Marinovaný králík pečený v římském hrnci recept ...
Krok 1: Králíka naporcujeme a každý kousek potřeme marinádou, necháme přes noc v ledničce. Pak hrnec namočíme na 15 minut do studené vody a vložíme do něj králíka. Krok 2: Pečeme pomalu asi 2 hodiny podle potřeby. Pokud je nutné králíka podlít, podlíváme horkou vodou.
Podobné recepty jako Marinovaný králík pečený v římském hrnci ...
Králík v zelenině s hořčicí
Králík v zelenině s hořčicí - recept: Králíka osolíme, opepříme a na másle v troubě pečeme asi půl hodiny - podléváme. Pak maso potřeme hořčicí obložíme ho očištěnou a pokrájenou zeleninou
Podobné recepty jako Králík v zelenině s hořčicí
Mleté vepřové maso na Kunovjance recept
Mleté vepřové maso na Kunovjance Pokrmy z mletého masa nejsou tak náročné na čas a přípravu a použitím zavařené zeleninové směsi nám odpadá i zpracování zeleniny. Takže večeře či oběd mohou být velmi rychle na stole, což všichni ocení.
Podobné recepty jako Mleté vepřové maso na Kunovjance
Francouzský králík v česnekovém sosu
Francouzský králík v česnekovém sosu - recept: Naporcovaného králíka dáme do pekáčku, tak, aby v něm zbylo co nejméně místa. Osolíme, posypeme stroužky česneku a zalijeme mlékem (králík má být
Podobné recepty jako Francouzský králík v česnekovém sosu
Kuře na Kunovjance fotografie 4
Fotografie k receptu Kuře na Kunovjance. Zpět na recept. Kuře na Kunovjance
Podobné recepty jako Kuře na Kunovjance fotografie 4
Mleté vepřové maso na Kunovjance fotografie 2
Fotografie k receptu Mleté vepřové maso na Kunovjance. Dom ů - Recepty - Mleté vepřové maso na Kunovjance. 1 / 4 Mleté vepřové maso na Kunovjance Zpět na recept mika59 mika59 Dobrota ...
Podobné recepty jako Mleté vepřové maso na Kunovjance fotografie 2
Králičí polévka vývar
Králičí polévku (vývar) si můžeme připravit buď: orestováním králičích odřezků a kostí společně se zeleninou a kořením na rozpuštěném másle (50 gramů + lžíce oleje), které po osmažení teprve zaléváme vodou. nebo: očištěnou zeleninu, koření a králičí odřezky, kosti... dáme do hrnce, zalijeme vodou, p
Podobné recepty jako Králičí polévka vývar
Pečený králík podle babičky recept
Tomu můžeme jednoduše předejít, když králíka prošpikujeme pořádnou dávkou slaniny. Ideální přílohou je knedlík a zelí. A taky jedno orosené na dobré trávení. Krok 1: Troubu rozehřejeme na 180°C a připravíme pekáč s víkem.
Podobné recepty jako Pečený králík podle babičky
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Kuře (králík) v pikantní omáčce - recept: Z naporcovaného kuřete sundáme kůži, maso osolíme a osmažíme v pekáči na rozpuštěném másle s troškou oleje ze všech stran. Maso po osmažení vyndáme.
Podobné recepty jako Kuře (králík) v pikantní omáčce
Pomalený králík s pečenými bramborami
Krok 1: Králičí hřbet naložíme do směsi sójových omáček, soli, medu, vody a oleje a necháme vařit v pomalém hrnci cca 5-6 hodin. Po uvaření se maso nádherně rozpadá. Krok 2: Oloupeme brambory, které nakrájíme na plátky a poté na kostičky, rozvrstvíme na plech vyložený pečicím papírem a lehce osolíme
Podobné recepty jako Pomalený králík s pečenými bramborami
Králík v zelené paprice recept
Krok 1: Kousky částečně vykostěných králičích zadních stehen a hřbetu důkladně okořeníme rozetřeným česnekem, kořením, hořčicí (raději kremžskou), složíme do pekáčku. Krok 2: Zasypeme pokrájenou zelenou paprikou (mně se vloudila i jedna červená kapie) a cibulí (asi dvěma) nakrájenou na čtvrtky.
Podobné recepty jako Králík v zelené paprice
Mleté vepřové maso na Kunovjance fotografie 3
Fotografie k receptu Mleté vepřové maso na Kunovjance. Dom ů - Recepty - Mleté vepřové maso na Kunovjance. 1 / 4 Mleté vepřové maso na Kunovjance Zpět na recept mika59 mika59 Dobrota, prudce jedlé Kohykovci Petra Dvor. Předchozí ...
Podobné recepty jako Mleté vepřové maso na Kunovjance fotografie 3
Čarodějný králíček v římském hrnci recept
Krok 1: Rozporcovaného králíka zlehka osolit, posypat kořením Čarodějka a nechat odležet do té doby, než se "nacucne" římský hrnec, nechávám, pro svůj klid 30 minut.
Podobné recepty jako Čarodějný králíček v římském hrnci
Salát z králíka recept
Králíka povaříme v trošce vody s 2 lžícemi octa, bobkovým listem, celým pepřem, novým kořením a osolíme (vařím v tlakáči). Po uvaření obereme maso a pokrájíme. Přidáme 2 nakrájené cibule, Moravanku (pokrájet na menší kousky) + nálev z Moravanky, 1 majonéza, 2 tatarky a mletý pepř.
Podobné recepty jako Salát z králíka