Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky
Pokud nepečeme v remosce, ale v pekáči v troubě, postup je stejný, jen pekáč vkládáme do předehřáté trouby na 190°C, prvních 30 minut zakrytý, pak odkryjeme a dopékáme. Zeleninu zbytečně nemícháme.
Podobné recepty jako Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky
Pečený králík 2 recept
Krok 2: Opečeme ho na másle, podlijeme vínem a pečeme v remosce. Podle potřeby podléváme vývarem. Krok 3: Nakonec šťávu zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a hořčici a krátce prohřejeme.
Podobné recepty jako Pečený králík 2
Králík téměř dietní recept
Krok 1: Ve vlažné vodě necháme nabobtnat vypeckované švestky a rozinky. Krok 2: Na rozpuštěném másle opečeme anglickou slaninu na kostičky, na tomto tuku opečeme naporcovaného králíka, vyjmeme a na stejném tuku osmahneme nakrájenou cibuli a mrkev na kolečka.
Podobné recepty jako Králík téměř dietní
Králík pečený v zelenině
Božský pokrm z jednoho pekáče. Slaninou obložený králík upečený pod směsí brambor, cherry rajčátek, pórku, mrkve, cibule, česneku a bylinek. Předehřejte si troubu na 180 °C. Králíka omyjte a osušte, naporcujte ho zhruba na 6 až 8 kousků. Zbude vám hruď a hlava, ty si třeba uvařte v polévce.
Podobné recepty jako Králík pečený v zelenině
Marinovaný, špikovaný králík v PH recept
Krok 1: Připravíme marinádu smícháním všech přísad. Naporcovaného králíka prošpikujeme vychlazenými hranolky z uzené slaniny. Krok 2: Přidáme do marinády a vše (maso i marinádu) dáme do kameninové nádoby PH. Pořádně promícháme a uložíme přes noc do chladna. Druhý den zapneme hrnec na HIGH na 4 hod.
Podobné recepty jako Marinovaný, špikovaný králík v PH
Svíčková omáčka s králíkem
Svíčková omáčka se tradičně podává s hovězím masem, ale pokud tomuto druhu příliš neholdujete, můžete připravit variaci s králíkem. Rozhodně stojí za vyzkoušení! :) Knedlíky: Nakrájejte housky na menší kostičky, přendejte je do větší mísy, přisypte mouku, kypřicí prášek, špetku soli a vejce. Postupn
Podobné recepty jako Svíčková omáčka s králíkem
Pečený králík- jednoduše a chutně
Králičí maso je jedno z nejlépe stravitelných mas. Obsahuje málo cholesterolu a hodně bílkovin. Je pochoutkou české kuchyně, kterou je možné připravit mnoha způsoby. Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče. Přidáme nakrájenou cibuli,česnek a pokmínujeme. Můžeme přidat trochu más
Podobné recepty jako Pečený králík- jednoduše a chutně
Béřovický králík recept
Béřovický králík je naložený do marinády a pak upečený. Je to na našich stránkách velmi oblíbený recept. Není složitý, takže ho zvládne téměř každý. Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Stroužky česneku oloupeme. Krok 2: Ze surovin namícháme marinádu, do které naložíme králičí maso,
Podobné recepty jako Béřovický králík
Domácí králík na česneku s uzeným bůčkem
Krok 1: Králíka rozporcujeme, řádně prošpikujeme, osolíme a pokmínujeme, klademe do pekáčku a přidáme uzený bůček. Krok 2: Přidáme sádlo, na větší kusy nakrájenou cibuli, snítku rozmarýnu a stroužky česneku, které rozkrojíme a vyjmeme klíček. Trochu podlijeme vodou a přiklopíme. Takto vložíme do tro
Podobné recepty jako Domácí králík na česneku s uzeným bůčkem
Kuře na bramborách z remosky
Kuře na bramborách z remosky - recept: Brambory oloupeme a celé vložíme do remosky s pokrájenou cibulí (můžeme přidat nasekaný stroužek česneku). Kuřecí stehna rozdělíme na menší díly -
Podobné recepty jako Kuře na bramborách z remosky
Králík na paprice
Králíka odblaníme a naporcujeme. Na trošce oleje rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, nastrouhanou kořenovou zeleninu a koření. Vše restujeme asi 10 minut. Poté přidáme naporcovaného králíka, zasypeme sladkou paprikou a zprudka ze všech stran opečeme.
Podobné recepty jako Králík na paprice
Králík s česnekovou omáčkou recept
Králíka rozporcujeme a potřeme prolisovaným česnekem a necháme několik hodin odležet. Uzené maso a špek nakrájíme na malinké kostičky, vložíme do hrnce s rozehřátým olejem, necháme vyškvařit. Několik zbylých stroužků česneku nakrájíme na plátky, pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme do
Podobné recepty jako Králík s česnekovou omáčkou
Kuřecí křídla s bramborem z remosky
Krok 1: Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme do remoskové mísy. Osolíme a promícháme. Krok 2: Křídla očistíme, bývají na nich zbytky peří. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou a přidáme k bramborám. Krok 3: Vše posypeme trochou sušeného rozmarýnu, přidáme kousek másla a česnek a upečeme doměkka.
Podobné recepty jako Kuřecí křídla s bramborem z remosky
Výpečky z remosky recept
Krok 1: Umyté maso nakrájíme na kostky. Dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek a zaprášíme moukou. Krok 2: Promícháme a dáme péct do remosky na lžíci sádla (může být i do trouby). Krok 3: Po zasmahnutí podlijeme vodou a necháme dusit. Vždy když se voda vydusí, znova podlijeme
Podobné recepty jako Výpečky z remosky
Tousty zapékané v remosce
V remoskové míse opražíme na plátky nakrájenou slaninu a rozložíme ji po dně. Na každý plátek chleba položíme plátek sýra a klademe do mísy dokola na slaninu tak, aby sýr byl nahoře (plátky se částečně překrývají). Vejce rozmícháme v mléce, osolíme, okořeníme a přelejeme tousty.
Podobné recepty jako Tousty zapékané v remosce
Kuřecí rizoto s houbami z remosky
Kuřecí rizoto s houbami z remosky je jednoduché a syté jídlo, které spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s aromatickými houbami a krémovou rýží. Příprava v remosce zaručuje dokonale propečené rizoto s bohatou chutí, kde se všechny ingredience nádherně propojí.
Podobné recepty jako Kuřecí rizoto s houbami z remosky
Krkovička z remosky recept
Krok 1: Maso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na čtyři stejně velké díly. Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, očištěnou mrkev na větší kousky, šalotku na středně velká kolečka. Krok 2: Na dno remosky dáme šalotku, přidáme maso, které obložíme brambory a mrkví. Rovnoměrně posypeme kořením, zalijeme v
Podobné recepty jako Krkovička z remosky
Buřtguláš (z remosky) recept
Na oleji v remosce zpěníme cibuli až pak přidáme česnek a nakonec brambory, kmín, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vývarem, ochutíme sladkou paprikou a vaříme téměř doměkka. Když vše začne bublat, přidáme nakrájené špekáčky a nakrájenou červenou papriku a dobře provaříme.
Podobné recepty jako Buřtguláš (z remosky)
Žitný kváskový chleba z remosky recept
Krok 1: Smícháme kvásek a 100 g vody s celozrnnou žitnou moukou a zakryté necháme v teple 10-12 hodin kvasit. Krok 2: Do hotového rozkvasu vmícháme zbytek surovin, chvíli necháme odpočinout a těsto urovnáme do vymaštěné formy (měla jsem kulatou nerez krabičku).
Podobné recepty jako Žitný kváskový chleba z remosky