Králík po francouzsku recept
Krok 1: Králičí díly osolíme, opepříme, stejně, jako plátky bůčku. Cibuli nakrájíme na kolečka cca 1/2 cm. Krok 2: Na dno pekáče poklademe bůček, přidáme 3 bobkové listy a několik hřebíčků. Pak na vše navršíme kolečka cibule, abychom bůček téměř zakryli. Cibuli mírně osolíme a poklademe několika plá
Podobné recepty jako Králík po francouzsku
Králík po francouzsku
Králík po francouzsku - recept: Porce králíka nasolíme. V pekáčku rozehřejeme máslo na kterém orestujeme slaninu, kuličky pepře, tymián s bobkovým listem. Do pekáčku dáme porce
Podobné recepty jako Králík po francouzsku
Králík po francouzsku Králičí mereta po burbonsku recept ...
Buďte první, kdo přidá fotku receptu! Krok 1: Hřbety (filé) a vykostěné zadky rozkrájíme na menší kousky a v kastrole je na másle opečeme dozlatova. Osolíme, opepříme, přidáme bouquet garni a zakryté dusíme do měkka (podle stáří ušáčků asi 50 až 60 minut).
Podobné recepty jako Králík po francouzsku Králičí mereta po burbonsku ...
Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Ke svátečnímu obědu, nebo rodinné sešlosti, je pečený králík ideální volbou. Vyzkoušejte francouzský recept na králíka braillon, s dijonskou hořčicí a smetanovo-vinnou omáčkou. Pokrm perfektně doplní šťouchané brambory.
Podobné recepty jako Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Králík z Provence recept
Krok 1: Jednotlivé porce osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, posypeme provensálským kořením a každou zvlášť obalíme plátkem slaniny. Krok 2: Vložíme do pekáče s troškou oleje, nakrájenými cibulkami, podlijeme vínem a zakryté pečeme při 180°C. Krok 3: Když je maso téměř měkké, odklopíme a dopečeme d
Podobné recepty jako Králík z Provence
Králík po francouzsku fotografie 3
Fotografie k receptu Králík po francouzsku Domů - Recepty - Králík po francouzsku 1 / 8 Králík po francouzsku Zpět na recept
Podobné recepty jako Králík po francouzsku fotografie 3
Králík po francouzsku fotografie 1
Fotografie k receptu Králík po francouzsku. Dom ů - Recepty - Králík po francouzsku. Zpět na recept. Králík po francouzsku JanaDorazinova JanaDorazinova JanaDorazinova JanaDorazinova JanaDorazinova zhruba v této fázi odklopíme.. JanaDorazinova ...
Podobné recepty jako Králík po francouzsku fotografie 1
Provensálsky králik recept
Krok 1: Umytého králika pokrájame na porcie, osolíme a prešpikujeme plátkami slaniny. Na panvici rozpustíme maslo a osmažíme na ňom kúsky králika. Preložíme do zapekacej misy, zalejeme vývarom dáme piecť. Krok 2: Počas pečenia podľa potreby polievame výpekom.
Podobné recepty jako Provensálsky králik
Labužnický králík recept
Krok 1: Králíka naporcujeme a naskládáme do pekáče. Posypeme ho cibulí nakrájenou na čtvrt kolečka, paprikami nakrájenými na proužky a slaninou nakrájenou na malé kostičky. Krok 2: Připravíme nálev smícháním všech ingrediencí, zalijeme připravené maso, pekáč přikryjeme alobalem a dáme do druhého dne
Podobné recepty jako Labužnický králík
Králík po myslivecku (Coniglio alla cacciatora) recept
Krok 1: Králíka omyjeme, zbavíme tuku (není chutný), osušíme a nasekáme na menší kousky. Krok 2: Dáme do misky, zalijeme polovinou vína a uložíme do chladu na několik hodin, ideálně přes noc. Krok 3: Maso ve víně zkřehne a pak nevyžaduje tak dlouhou tepelnou úpravu.
Podobné recepty jako Králík po myslivecku (Coniglio alla cacciatora)
Platýs po francouzsku
Krok 1: Platýse osušíme, osolíme a opepříme. Krok 2: Pekáček si vymažeme máslem a poklademe jej kolečky cibule. Krok 3: Na cibuli položíme platýse, posypeme jej strouhankou, podlijeme vínem a dáme do vyhřáté trouby na cca 20 minut péct na gril, nebo horký vzduch. Podáváme s bramborem, nebo s hranolk
Podobné recepty jako Platýs po francouzsku
Králík s fazolkami recept
Pečeme v troubě cca 45 min. Krok 2: Králík: V tlakovém hrnci uvaříme doměkka králičí maso společně s bob. listem, n. kořením, pepřem a česnekem (3 stroužky). Krok 3: Osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, na kterou přidáme obrané králičí měkké uvařené maso, restujeme.
Podobné recepty jako Králík s fazolkami
Francouzské vepřové maso recept
vepřové maso recepty, francouzské maso, recepty z vepřového masa, francouzské řízky, maso po francouzsku, vepřové maso, francouzský vepřový plátek, maso ke kroketam, francouzský řízek, maso po francouzsky, vepřová kýta recepty pro začátečníky, vepřová kýta po francouzsku, vepěový plátek celá země re
Podobné recepty jako Francouzské vepřové maso
Králík po Španělsku recept
Krok 1: Maso omyjeme, osušíme a stáhneme z něj bílou blanku a odřízneme tuhé vazy na břiše. Králíka pak rozdělíme na 8 kousků. Krok 2: Nakládané feferonky a olivy vyjmeme z nálevu a necháme na sítu důkladně okapat. Cibuli spolu se stroužky česneku oloupeme. Česnek pokrájíme na tenké plátky a cibuli
Podobné recepty jako Králík po Španělsku
Králík po kanadsku recept
Krok 1: Rozporcovaného králíka dobře omyjeme, z obou stran řádně osolíme a okmínujeme. Krok 2: Přippravené suroviny dobře promícháme a vzniklou směs drobet nalijeme na dno pekáče, poklademe maso a zbytkem směsi dobře zalijeme králíčí maso. Přikryjeme druhým pekáčem. Krok 3: Necháme marinovat do druh
Podobné recepty jako Králík po kanadsku
Zapékaný květák po francouzsku recept
Osolíme, opepříme a poklademe několika tenkými plátky másla. Krok 3: Zapékáme při cca 200°C dozlatova. Květák rozdělíme na malé růžičky a uvaříme v mléce osoleném asi polovinou lžičky soli. Scedíme a asi třetinu mléka uschováme (zbytek můžeme použít na polévku).
Podobné recepty jako Zapékaný květák po francouzsku
Kapr po francouzsku recept
Krok 1: Brambory pokrájíme a ve slané vodě uvaříme, pak zcedíme. Krok 2: Zapékací mísu vymažeme sádlem, brambory poskládáme do mísy, lehce je osolíme a posypeme je uvařeným posekaným vajíčkem. Krok 3: Dále brambory okořeníme drceným kmínem a posypeme strouhaným sýrem.
Podobné recepty jako Kapr po francouzsku