Domácí klobásky recept
Chcete-li připravit ty nejlepší klobásky, stačí se držet osvědčeného receptu. Jeden takový tu pro vás máme i my. Základem je vepřový bůček a chuť doplňuje zadní hovězí. Krok 1: Bůček pomelu na hrubé šajbě a vsypu sůl (20 g soli na 1000 g masa), dobře promíchám. Krok 2: Uložím (bez vzduchových bublin
Podobné recepty jako Domácí klobásky
Domácí vepřové klobásy recept
Domácí klobásky nelze s těmi zakoupenými vůbec srovnávat, protože poctivá chuť je zkrátka nenahraditelná. Z tohoto množství je cca 30 párů klobás. 15 m přírodních střev (podle potřeby) Krok 1: Vepřový bůček nahrubo rozkutrujeme na prát spolu s masem z plece.
Podobné recepty jako Domácí vepřové klobásy
Vinná klobása s jablky
Dozlatova upečená vinná klobása je klasika, která si našla cestu i na sváteční stoly. Pochutnat si na ní můžeme i mimo Vánoce, například v kombinaci s jemnou bramborovo-jablkovou kaší posypanou křupavou smaženou strouhankou. Krok 1: Klobásu opláchneme, osušíme a nakrájíme na dílky. Stočíme je do spi
Podobné recepty jako Vinná klobása s jablky
Domácí klobásy
Domácí klobásy - recept: Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky.
Podobné recepty jako Domácí klobásy
Uherský guláš s klobásou
Klobása by se v omáčce měla povařit jen krátce a to jen na mírném plameni. Dochuťte solí, pepřem a utřeným česnekem. Při servírování ozdobte čerstvou majoránkou. Uherský guláš s klobásou? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůde
Podobné recepty jako Uherský guláš s klobásou
Domácí vinná klobása
Kromě tradičního smaženého kapra nesmí při vánoční večeři na stole chybět vinná klobása, která je lehce nakyslá po víně. Příprava domácí klobásy je sice složitější, ale odměnou vám bude její vyvážená chuť. Buďte první, kdo přidá fotku receptu! Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, které musí být tak vel
Podobné recepty jako Domácí vinná klobása
Klobásy od dědy
Vychladlé klobásy zavařujeme nebo uložíme do mrazáku. Klobásy od dědy? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Klobásy od dědy
Slovácké klobásky
Slovácké klobásky - recept: Maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, vajíčkem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Vše zabalíme do plátků.
Podobné recepty jako Slovácké klobásky
Klobásová omáčka
Cibuli nakrájíme nadrobno a mírně osmažíme na másle, přidáme sladkou papriku a na kolečka nakrájené klobásy. Zalejeme vodou, přidáme masox a koření a vše vaříme 30 minut. Na závěr přidáme smetanu rozmíchanou s trochou vody a moukou a ještě chvíli povaříme. Pokud jsou klobásy dost slané, tak nepřisol
Podobné recepty jako Klobásová omáčka
domácí klobásy z králíka
domácí klobásy z králíka? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako domácí klobásy z králíka
Klobásy
Šťavnaté, kořeněné, jemně vonící kouřem... A ta jedinečná chuť! Vyrobit takové klobásy není zcela jednoduché, ale podle dobře popsaného receptu je pak už zvládne udělat téměř každý. Krok 1: Maso pomeleme. Vepřové nahrubo, hovězí maso najemno. Stroužky česneku rozetřeme.
Podobné recepty jako Klobásy
Krkovičkovy klobásky recept
Kvalitní domácí klobásky, které zaslouží vaši pozornost. Vlastní receptura a pečlivě vybrané suroviny zaručují, že každá klobáska je skvělá a jedinečná. Jejich výroba je sice náročná, ale jejich chuť vám námahu vynahradí. Krok 1: Bůček vykostíme a zbavíme kůže. Tyto odřezky uvaříme a vývar použijeme
Podobné recepty jako Krkovičkovy klobásky
Valašské klobásy
V míse zaděláme kynuté těsto jako na buchty a necháme vykynout. Vykynuté těsto rozválíme na plát asi 1cm vysoký. Nakrájíme na obdelníčky nebo čtverce. Do každého dáme jednu nožičku klobásy. Zabalíme a necháme kynout. Potřeme vejcem a pečeme v dobře vyhřáté troubě. Klobásy můžeme také balit do listov
Podobné recepty jako Valašské klobásy
Klobásky recept
Umleté vepřové maso promíchané se solí i česnekem po 40 dkg. Přikryté navlhčenou utěrkou, která nesmí uschnout a necháme dva dny uležet. Druhý den připravíme jehněčí se zbytkem soli a česneku. Třetí den vše smícháme i s kořením, dáme do střev a přes noc necháme uležet. Udíme 6 hodin při necelých 80
Podobné recepty jako Klobásky
Klobásová pomazánka
Polovinu klobásy umeleme na masovém mlýnku. Máslo vyšleháme se syrokrémem a hořčicí a s mletou klobáskou dobře prošleháme. Ochutíme pepřem, podle potřeby osolíme. Ozdobně nastříkáme na trojúhelníčky chleba a ozdobíme kolečkem okurky, klobásy a rajčete. **Poznámka:** pomazánka je výtečná na grahamové
Podobné recepty jako Klobásová pomazánka
Domácí čabajská klobása bez startovací kultůry. recept ...
Krok 1: Kýtu nakrájíme na kostky 1/2-1 cm a 2/3 sádla na ½ cm kostičky. Krok 2: Bůček, odřezky z kýty a 1/3 syrového sádla pomeleme na masovém strojku přes 8 mm šajbu. Druhý a třetí den důkladně mícháme opět cca 20-30 minut. Krok 3: Nakonec narazíme do střev a necháme pověšené do dalšího dne pořádně
Podobné recepty jako Domácí čabajská klobása bez startovací kultůry. ...
Čabajská klobása Csabai kolbász recept
Krok 1: Mäso zomelieme na kotúči s veľkými otvormi do vhodnej nádoby - koryta. Krok 2: Pomleté koreniny, prelisovaný cesnak, soľ, sanytru, práškový cukor pridáme k mäsu a riadne spracujeme. Krok 3: Klobásovú hmotu na tesno naplníme do čriev a párujeme na nami zvolenú dlžku.
Podobné recepty jako Čabajská klobása Csabai kolbász
Čabajská klobása na uzení, na pánev, na gril recept
Krok 1: Maso nakrájíme na co nejmenší kostičky (ale z 10 dávek do klobás bude patrně lepší pomlet přes hrubší desku). Krok 2: Maso důkladně hněteme rukama tak dlouho jak vydržíme a potom ještě 2x tak dlouho (já jsem maso zpracoval asi 10´ v hnětači do okamžiku, kdy se z motoru začínalo kouřit…)
Podobné recepty jako Čabajská klobása na uzení, na pánev, na gril
Plněné bavorské klobásy recept
Krok 3: Směsí naplníme klobásy, a zavineme do slaniny. Klobásy podélně nařízneme tak, aby vznikly lodičky. Cibuli nakrájíme na kostičky a na másle necháme zesklovatět. V misce smícháme creme fraiche, bylinky, sýr a cibulku. Osolíme, opepříme. Směsí naplníme klobásy, a zavineme do slaniny. Dáme zapéc
Podobné recepty jako Plněné bavorské klobásy