Kapr po novohradsku
Kapr po novohradsku je chutné a snadno připravitelné jídlo, které spočívá v tom, že se kapří filety ochutí solí a česnekem, a poté se obalí ve směsi mouky s kmínem a papr...
Jihočeský kapr
Jihočeský kapr je skvělou volbou pro rychlý a snadný oběd, pokud máte doma tento rybí poklad. K přípravě potřebujete jen několik základních ingrediencí a pokrm budete mít h...
Kapr po Novohradsku ve vaječném kabátku
Kapr po Novohradsku ve vaječném kabátku je lahodné a tradiční jídlo, které si zamilujete. Tento pokrm spojuje chutě jemného kapra s křupavou vaječnou obalou, díky které j...
Sváteční plněný kapr
Sváteční plněný kapr je oblíbené jídlo, které se u nás tradičně spojuje s vánočními svátky. Zatímco smažený kapr v trojobalu je klasika, jemné maso kapra nabízí široké možnosti přípravy. V...
Vynikající kapr
Tento vynikající recept na kapra představuje skvělý způsob, jak využít zdravé a dietní rybí maso. Kapr je připravený pikantním způsobem, což z něj dělá lahodný pokrm, ideální pro grilován...
Kapr podle Petra Voka
Kapr podle Petra Voka je jídlo, které spojuje vkus a požitkářství. Tento recept zahrnuje porce kapra jemně potřené česnekem, což dodává rybě lahodnou chuť. Představu...
Kapr po sečuánsku
Kapr po sečuánsku je jídlo, které ukazuje, jak moc je kapr oblíbený v Číně, kde se navíc podle všeho vyváží i značná část naší produkce. Příprava tohoto pokrmu je zajímavá a určitě...
Kapr na cibuli a česneku
Kapr na cibuli a česneku je vynikající pokrm, který potěší svou nezaměnitelnou vůní a chutí. Šťavnaté filety kapra jsou skvěle ochucené aromatickou cibulí a česnekem. Te...
Ragú z kapra se zeleninou
Ragú z kapra se zeleninou je zajímavou alternativou k tradičnímu smaženému kaprovi, který bývá často servírován během Vánoc. Tento pokrm kombinuje chutě svěží zeleniny s jemným ma...
Kapr pečený na medu
Kapr pečený na medu je tradiční vánoční pokrm, který přináší novou chuťovou kombinaci díky medu a rozinkám. Tento recept přetváří klasické kapří maso na jedinečný zážitek,...
Kapr na víně
Kapr na víně je chutné jídlo, které přináší nový zážitek z tradičního štědrovečerního pokrmu. Místo obvyklého smaženého kapra v trojobalu si můžete vychutnat jeho jemno...
Kapr po našem
Kapr po našem je tradiční pokrm, který se připravuje tak, že čerstvě porce ryby marinujeme. Tyto porce se skládají do mísy, kde se střídají s novým kořením a kousky bobkového li...
Kapr s ořechovým krémem
Kapr s ořechovým krémem je jedinečný pokrm, který spojuje tradiční českou rybu s netradičními chutěmi. Tento recept zahrnuje kapra vařeného společně s kořenovou zeleninou a aromatick...
Kapr po strašnicku
Kapr po strašnicku je pokrm připravovaný z porcí kapra, které jsou před pečením ochuceny limetkovou šťávou, černým pepřem a česnekovou pastou smíchanou se solí. Rybí kousk...
Rumcajsův kapr na marmeládě
Rumcajsův kapr na marmeládě je lahodné jídlo, které spojuje chuť čerstvého kapra a sladké marmelády. Kapr se nejprve čistí a marinuje v citronové šťávě, poté se dochutí solí a pepřem. Tento...
Rolka z kapra a kapusty
Rolka z kapra a kapusty je lahodné jídlo, které kombinuje jemný kapří filet a pestré kapustové listy. Po uvaření se rolky nechají vychladnout a ztuhnout, čímž získají...















