Moje domácí kaiserky
Krok 1: Do pekárny dáme suroviny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program těsto. Krok 2: Po vykynutí rozdělíme těsto na 12 kusů a uděláme kulaté bochánky. Krok 3: Bochánky přemístíme na plech s pečícím papírem a necháme 10 minut kynout.
Podobné recepty jako Moje domácí kaiserky
Kaiserky jako od pekaře recept
Krok 1: Z droždí a mléka připravíme kvásek, který necháme vykynout. Krok 2: Mezitím dáme do mísy hladkou mouku, vejce, sůl, cukr, olej a a nakonec přidáme již vykynutý kvásek. Krok 3: Vypracujeme těsto a přibližně na hodinu ho dáme kynout na teplé místo. Krok 4: Pak vytvarujeme housky a posypeme buď
Podobné recepty jako Kaiserky jako od pekaře
Domácí kaiserky recept
Krok 1: Do mísy robota dáme veškeré suroviny a zapneme na stupeň 2. Po 10 minutách vypneme a necháme v míse kynout 40 minut. Krok 2: Vytvarujeme rohlíky nebo housky či kaiserky a znova necháme na plechu kynout 30 minut (zakryjeme, aby těsto neokoralo). Krok 3: Pečeme v předehřáté troubě na 220°C cca
Podobné recepty jako Domácí kaiserky
Kaiserky II. recept
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, pak tuhé a necháme pekárnou jen zamíchat (program Nudlové těsto nebo program Těsto, ale před kynutím pečku vypnout). Krok 2: Těsto nenecháme kynout v pečce proto, že je ho poměrně málo, není úplně tuhé a vykynuté bychom ho pak z formy trochu hůř dost
Podobné recepty jako Kaiserky II.
Kaiserky s mákem
Krok 5: Kaiserky upečeme ve vyhřáté troubě při 220 °C / 13-18 minut. Pro domácí pekárnu: Všechny suroviny na těsto dáme do formy pekárny (nejprve tekuté, pak suché, droždí nahoru na mouku) a použijeme program Těsto.
Podobné recepty jako Kaiserky s mákem
Houstičky z domácí pekárny
Houstičky z domácí pekárny - recept: Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Hotové těsto vyndáme z pekárny, rozdělíme na
Podobné recepty jako Houstičky z domácí pekárny
Kaiserky recept
Krok 1: Do pekárny dáme tekuté, potom sypké suroviny, nahoru rozdrobíme droždí a zapneme program Těsto. Po vykynutí rozdělíme na stejné kousky, uděláme kuličku, necháme ještě chvíli kynout. Krok 2: Nakrojíme do hvězdičky (moc se mi nevedlo), potřeme bílkem nebo vajíčkem, posypeme semínky a upečeme d
Podobné recepty jako Kaiserky
Kořeněné podmáslové kaiserky
Podmáslové kaiserky jsou vlastně jen klasickým pečivem s trochou sýra v těstě do doby, než sáhneme po koření. Kmín raženky lehce provoní, mletý pepř s paprikou dodá chuť, a pokud nepečete pro děti a použijete i chilli, mohou být raženky příjemně pikantní přílohou klidně ke grilovanému masu.
Podobné recepty jako Kořeněné podmáslové kaiserky
Celozrnné kaiserky recept
Kaiserky potřeme vajíčkem, posypeme mákem, solí, kmínem nebo sezamem, anebo doplníme semínky, které doma máme (například slunečnicové, lněné, sezamové). Nejdříve necháme vykynout kvásek. Přidáme k mouce spolu s vejcem, olejem a solí. Vypracujeme těsto , které posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a ne
Podobné recepty jako Celozrnné kaiserky
Peříčkové houstičky kaiserky recept
Kaiserky jsou oblíbeným pečivem ze supermarketů. Ovšem domácí pečivo je domácí. Peříčkové houstičky - kaiserky podle receptu upečete celkem snadno, výsledkem bude křupavý povrch a peříčkově nadýchaná střídka.
Podobné recepty jako Peříčkové houstičky kaiserky
Tmavé makové kaiserky recept
Krok 1: Po vykynutí těsto propracujeme, uděláme bochánky, naskládáme na plech na pečící papír a pomocí raznice, nebo obyčejného kráječe na jablka promáčkneme vzorek a necháme kynout pod útěrkou 30-40 minut. Krok 2: Pak pomašlujeme vejcem, posypeme mákem a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme při 180°
Podobné recepty jako Tmavé makové kaiserky
Kaiserky z celozrnné mouky recept
Pak polovinu vlažného mléka dáme do mísy, přidáme cukr a rozdrobíme droždí. Do zbytku mléka dáme rozpustit sádlo. Do vykynutého droždí pak přisypeme mouku se solí, přilijeme mléko se sádlem a vypracujeme měkké těsto, které dáme kynout. Nakynuté těsto rozdělíme na 10 kusů.
Podobné recepty jako Kaiserky z celozrnné mouky
Fotografie k receptu Domácí kaiserky
Fotografie k receptu Domácí kaiserky. Dom ů - Recepty - Domácí kaiserky. Zpět na recept. Domácí kaiserky finální výsledek jipohe jipohe zadělono jipohe kyne jipohe vykynuté těsto jipohe tvoření pečiva jipohe kynem na plechu jipohe vyndané z trouby jipohe Předchozí Následující 4 z 8. Předchozí Násled
Podobné recepty jako Fotografie ku Domácí kaiserky
Bělounké kaiserky recept
Krok 1: Vykvašený preferment smícháme s ostatními surovinami a vypracujeme těsto, které necháme v teple vykynout. Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 10-12 dílků a z každého uděláme bulečku. Po 10 minutách odpočinku bulky rukou zplacatíme, vrchní stranu jim dobře omoučíme a narazíme raznicí.
Podobné recepty jako Bělounké kaiserky
Špaldové kaiserky recept
Krok 1: Do pekárny dáme nejdřív suroviny tekuté a pak obě mouky, sůl, droždí, cukr, med. Zapneme program na hnětení a kynutí (1:30 h.) Krok 2: Po vykynutí těsto rozdělíme na 14 bochánků, buď použijeme raznici na kaiserky nebo je zapleteme. Krok 3: Kaiserky potřeme vodou, dáme posyp a dáme péct na 18
Podobné recepty jako Špaldové kaiserky
Mrkvové kaiserky recept
Kaiserky otočíme vyraženým vzorem dolů na plech a necháme 15 minut kynout. Pak je zase otočíme nazpět, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky. Vložíme je do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 15-20 minut dozlatova.
Podobné recepty jako Mrkvové kaiserky
Kaiserky s chlebovou směsí recept
Krok 1: Z poloviny vlažného mléka, lžičky medu si uděláme kvásek a necháme na teplém místě vykynout. Krok 2: Do mísy dáme veškeré sypké ingredience, promícháme, přidáme vejce, mléko s rozpuštěným máslem. Promícháme, přilijeme kvásek a zaděláme těsto, nesmí se lepit. Posypeme moukou a necháme v teple
Podobné recepty jako Kaiserky s chlebovou směsí
Výborná vánočka z domácí pekárny recept
Náš recept vás provede krok za krokem. Na těsto vyzrajeme tím, že ho zaděláme v domácí pekárně. Potom už jen stačí nezauzlovat si ruce při pletení. Krok 1: Rozinky namočíme do rumu alespoň dvě hodiny předem. Máslo vyndáme včas z lednice, aby změklo.
Podobné recepty jako Výborná vánočka z domácí pekárny
Domácí houstičky z domácí pekárny recept
Krok 1: Po vykynutí těsto propracujeme, umotáme housky a naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout pod utěrkou 30-40 minut. Krok 2: Pak pomašlujeme vejcem nebo jen žloutkem, mlékem či vodou, můžeme posypat semínky nebo hrubou solí a pečeme
Podobné recepty jako Domácí houstičky z domácí pekárny