Po domácku udělaná čínská křehká kachna recept
Křehká kachna je jedním z nejoblíbenějších jídel v asijských bufetech. S tímto receptem, který využívá typických omáček, hravě zvládnete tuto…
Podobné recepty jako Po domácku udělaná čínská křehká kachna
Čínská kuchyně: Kachna na pekingský způsob recept
Tradiční kachna na pekingský způsob je úžasným zpestřením jídelníčku. Její příprava je sice trochu delší, ale výsledek určitě stojí za to. Kůžička kachny je dokonalé křupavá a křehká a maso je jemné a lahodné chuti. Den první: Vykuchanou kachnu poctivě očistíme, omyjeme a odstřihneme křídla.
Podobné recepty jako Čínská kuchyně: Kachna na pekingský způsob
Pečené kuře na čínský způsob recept
Krok 1: Pekáč vymažeme máslem, kuře naporcujeme a položíme kostmi nahoru. Krok 2: Všechny potřeby na omáčku promícháme a kuře zalijeme. Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě 200st. pod alobalem 40 minut, potom obrátíme a odkryté pečeme dalších 40 minut s občasným přeléváním vypečenou šťávou.
Podobné recepty jako Pečené kuře na čínský způsob
Kuře a la čínská kachna
Skvělá kachna po čínském, resp. pekingském způsobu je specialitou mnoha restaurací, ale v domácích podmínkách se nevídá často vzhledem ke speciálnímu postupu přípravy a dlouhému marinování. Tady je její kuřecí a na přípravu snazší, leč neméně dobrá alternativa.
Podobné recepty jako Kuře a la čínská kachna
Kachní prsa ala čína
Kachní prsa ala čína - recept: Očištěné kachní prso pokrájíme na nudličky, které necháme naložené dvě hodiny v marinádě umíchané z medu, octu, sojovky a rozetřeného nebo Blesk.cz
Podobné recepty jako Kachní prsa ala čína
Čínská pečená kachna
Čínská pečená kachna? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Čínská pečená kachna
Kachní játra po čínsku
Kachní játra po čínsku? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Kachní játra po čínsku
Kuřecí nudličky na čínský způsob recept
Krok 1: Prsíčka si nakrájíme na nudličky a prudce restujeme na oleji. Krok 2: Mírně zakápneme vývarem a ještě malinko dusíme, až je maso měkké. Krok 3: Přidáme čínskou směs a ještě chvilinku prohřejeme spolu s masem. Podáváme s hranolkami nebo opečenými bramborami, popřípadě s kroketami. Prsíčka si
Podobné recepty jako Kuřecí nudličky na čínský způsob
Maso po čínsku recept
Z uvedených surovin uděláme marinádu, maso naklepeme a vložíme do marinády. V lednici necháme uležet alespoň přes noc, nejlépe na několik dnů. Pánev s olejem rozehřejeme a maso z obou stran opečeme. Jako příloha jsou nejlepší brambory, jakkoliv připravené. Zveřejněno 29. 5. 2011.
Podobné recepty jako Maso po čínsku
Po domácku udělaná čínská křehká kachna fotografie 1
Fotografie k receptu Po domácku udělaná čínská "křehká kachna" Domů - Recepty - Po domácku udělaná čínská "křehká kachna" 1 / 1 Po domácku udělaná čínská "křehká kachna" Zpět na recept
Podobné recepty jako Po domácku udělaná čínská křehká kachna fotografie 1
Orientální kachna s dýní
Kousky pomalu pečené kachny skvěle ladí s pečenou dýní, která díky skořici krásně voní. Obojí podáváme zalité výraznou orientální zálivkou a…
Podobné recepty jako Orientální kachna s dýní
Křehká a voňavá kachna recept
Super recept na křehkou a voňavou kachnu tak, jak si jí můžete dát ve Vietnamské restauraci. Chuťově je téměř 1:1, takže určitě zkuste a dejte vědět jak se vám povedla. Přesné množství surovin nejde určit, dělám to dost podle chuti. Ale to určitě zvládnete. Snad vám bude chutnat! :) Nevyhovuje vám t
Podobné recepty jako Křehká a voňavá kachna
Vepřové kostičky po čínsku na zelenině s cuketou recept ...
Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky do 1 cm, osolíme, okořeníme pepřem a karí a promícháme s vejci a vínem a necháme zaležet v chladničce alespoň přes noc, ale klidně i 2-3 dny. Krok 2: Cuketu neloupeme a pokrájíme na kostky okolo 1 cm, cibuli na půlkolečka, mrkev také na půlkolečka.
Podobné recepty jako Vepřové kostičky po čínsku na zelenině s cuketou ...
Asijská kachní prsa recept
Krok 1: Kůži na mase nařežeme do mřížky, osolíme a naložíme do směsi sójové a rybí omáčky s nakrájenou citrónovou trávou, necháme alespoň hodinu marinovat.
Podobné recepty jako Asijská kachní prsa
Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím recept ...
Kachna na divoko s trochu netradičním zelím, jehož tajnou ingrediencí je višňový džem. Neobyčejná chuť zelí vynikne i díky červenému vínu, které je použito také na podlévaní kachny okořeněné divokým kořením.
Podobné recepty jako Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím ...
Dušené drůbeží žaludky po čínsku recept
Krok 1: Žaludky pečlivě očistíme, na vyklenuté prostřední části uděláme zářezy po délce a napříč, čímž vznikne jakási mřížka. Neproříznout skrz! Jednou až dvakrát je propláchneme vařící vodou, čímž se mřížka otevře.
Podobné recepty jako Dušené drůbeží žaludky po čínsku
Kachní prsa sečuán recept
Kachní prsa sečuán jsou lahodným pokrmem, který kombinuje šťavnatost kachního masa s výraznými a pikantními chutěmi sečuánské kuchyně. Tento recept přináší exotickou směs koření, která dodává jídlu autentický asijský nádech.
Podobné recepty jako Kachní prsa sečuán
Kachna v pomalém hrnci
A co třeba taková kachna? Připravte ji v pomalém hrnci a její maso zaručeně zůstane šťavnaté a bude se rozpadat. Nesmí chybět dva druhy zelí a knedlíky. Buďte první, kdo přidá fotku receptu! Krok 1: Kachnu omyjeme, vysušíme, pořádně podle chuti osolíme, nejlepší je sůl zvenku i zevnitř vetřít a zase
Podobné recepty jako Kachna v pomalém hrnci
Šantungská kachna recept
Krok 1: Kachnu omyjeme a naporcujeme. Krok 2: Sůl promícháme s drceným badyánem, kmínem, zázvorem a potřeme kachnu ze všech stran. Krok 3: Pak naskládáme do porcelánové mísy, přidáme pórek na kolečka, sójovku a koňak. Krok 4: Mísu přikryjeme a 3 hodiny necháme odležet.
Podobné recepty jako Šantungská kachna
Kachna pečena na medu a tymiánu recept
Pečená kachna se řadí spíše mezi ta svátečnější jídla. Její příprava však není nikterak náročná, stačí ji dobře nakořenit, třeba solí a tymiánem, a také potřít medem, aby měla po upečení dokonale propečenou kůži.
Podobné recepty jako Kachna pečena na medu a tymiánu