Pečená kačena recept
1. 2014. Můžeme konzumovat s červeným a bílým zelím, houskovým a bramborovým knedlíkem. Nevyhovuje vám tento recept? Dole máme další podobné recepty. Podělte se o fotky uvařeného receptu! Kačenu nejlépe den předem nasolíme a okmínujeme.Další den ráno začneme péct.Pečeme 3 hodiny na 150 - 160 °C, pod
Podobné recepty jako Pečená kačena
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Křupavé opečené těstoviny a šunka s horkým rozteklým sýrem jsou stálice zimních večerů. Česká variace amerického národního pokrmu mac’n’cheese, tedy zapečených makaronů se sýrem, je perfektní ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Zatímco Američané je jedí jako přílohu, nám vystačí boha
Podobné recepty jako Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Hrášková polévka podle Pohlreicha Jednoduchou hráškovou polévku s krásnou svěží barvou mají rádi nejen dospělí, ale oblíbí si ji také děti. Nejlepší je z mladého a čerstvého hrášku, ale uvařit ji můžeme i z mraženého.
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Kachna bez práce
Moje první kačena a naprosto famózní - bez práce, chutná, křehká, šťavnatá.....nelzen než doporučit :-)
Podobné recepty jako Kachna bez práce
Grilovaná kachní prsa s karamelizovanou čekankou
Kachní prsa vyjměte z nálevu, opláchněte pod tekoucí vodou a usušte kuchyňskou papírovou utěrkou. Prsa vložte na grilovací rošt nebo na tál nad přímé žároviště se středním ohněm nejprve kůži dolů a grilujte 5 minut, aby byla kůže dobře vypečená, poté je obraťte a grilujte pod poklopem ještě 4 minuty
Podobné recepty jako Grilovaná kachní prsa s karamelizovanou čekankou
Kachna pomalu pečená
Pečená kachna patří k tradičním pokrmům české kuchyně, které naše babičky i prababičky připravovaly především ke slavnostnějším příležitostem. Obvykle se podává s červeným nebo bílým zelím a bramborovým, případně houskovým knedlíkem. Kachnu (např. vodňanskou) osolíme a okmínujeme z obou stran (teda
Podobné recepty jako Kachna pomalu pečená
Slavnostní pečená kachna na pomerančích
Zbylé 4 kousky cibule dejte do pekáče spolu s mrví a celerem, navrch posaďte kachnu a pečte ji 30 minut. Pak vlijte směs s vínem a teplotu trouby snižte na 180 °C. Pečte dál ještě asi 1 hodinu 15 minut, až bude kachna propečená. Troubu přepněte na funkci gril a kachnu nechte krátce opéct do zlatohně
Podobné recepty jako Slavnostní pečená kachna na pomerančích
Falešná kačena recept
Falešná kačena. Kachna se zelím patří mezi slavnostní klasiku, která nikdy neomrzí. Ne vždy je však dostatek času na její zdlouhavou přípravu. Zkuste si tedy připravit falešnou kačenu neboli kuřecí stehna pečená se zelím a bramborem. 4,9 (39×)
Podobné recepty jako Falešná kačena
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Do kastrolu vložíme rybí skelety, hlavy a všechny odřezky (z hlav vyndejte žábry, jinak bude polévka hořká). Přidáme pár kuliček černého pepře a.
Podobné recepty jako Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Vše zalijte plechovkou vyloupaných rajčat a nechte pod pokličkou zhruba hodinu i víc dusit. Přidejte bobkové listy a všechnu zeleninu nakrájenou na menší kostky. Promíchejte a vařte dalších 20 minut pod pokličkou. Dochuťte solí a pepřem a můžete servírovat.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Pomalá kachna recept
Pečená kachna si zaslouží pečlivou přípravu a dostatek času v troubě. Podle tohoto receptu ji upečeme šťavnatou, s křupavou kůrčičkou a velkou spoustou lahodné, husté šťávy. Podáváme ji nejraději ke knedlíkům a zelí.
Podobné recepty jako Pomalá kachna
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou tak, aby byla zrnka ponořená. Přidejte jeden oloupaný stroužek česneku a polovinu petržele, opepřete a.
Podobné recepty jako Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha recept
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha Kotlety připravené podle mistra kuchaře, vyladěné do posledního detailu. Chuťově vyvážená kombinace bylinek a česneku povzbudí chuťové buňky a udělá radost všem milovníkům grilovaných specialit.
Podobné recepty jako Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Netradičně dobrý tradiční tatarák
Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo.
Podobné recepty jako Netradičně dobrý tradiční tatarák
Hamburger podle Pohlreicha
Super rychlý recept podle opravdového kouzelníka v kuchyni. Burger, o kterém se vám doteď jen zdálo, zkrátka pravý gastronomický zážitek!
Podobné recepty jako Hamburger podle Pohlreicha
Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha recept ...
Takové jsou jemné knedlíky plněné ovocem, dle receptu jedné z největších českých kuchařských hvězd - Zdeňka Pohlreicha. Během chvíle vykouzlí toto skvělé sladké jídlo, po kterém se jen zapráší, i úplní začátečníci.
Podobné recepty jako Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha ...
Kuřecí játra na majoránce
Vydalo nakladatelství Sevruga. Játra jsou druh masa, ke kterému mnoho lidí chová jisté předsudky, většinou způsobené zážitky ze školních jídelen. Ale je to škoda. Zajímavá struktura a nevšední chuť stojí za nový pokus :) Vyzkoušejte tuto luxusní úpravu se smetanou, jablky a majoránkou, budete příjem
Podobné recepty jako Kuřecí játra na majoránce
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha recept ...
Krok 1: Pstruhy umyjeme, osolíme a opepříme jak zevnitř, tak z venku. Krok 2: Dáme do pekáčku, nakrájíme citrón na kolečka a do každého pstruha dáme 2 kolečka citrónu, přidáme tymián a kousek másla. Krok 3: Pstruhy posypeme i svrchu tymiánem, dáme kolečko citrónu a do pekáčku nalijeme trošku vody.
Podobné recepty jako Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha ...
Kuře nebo krůta à la kachna s červeným zelím a bramborovým ...
Mezitím připravte bramborové knedlíky. Nejprve uvařte brambory ve slupce v osolené vodě. Vařte alespoň 2 hodiny až 1 den předem. Vychladlé brambory oloupejte a nastrouhejte najemno, ale ne na kaši. Do nastrouhaných brambor přidejte vejce, bramborový škrob a sůl. Mouku zapracujte postupně.
Podobné recepty jako Kuře nebo krůta à la kachna s červeným zelím a bramborovým ...
Kachna s dvojbarevným zelím a bezmoučným knedlíkem ...
Kachnu pečte dál za častého podlévání, zhruba od poloviny pečení odkrytou, ještě jednou ji přitom obraťte. Občas odeberte vypečené sádlo, aby se nepřipalovalo. Podle velikosti bude kachna upečená dozlatova zhruba za hodinu až hodinu a půl.
Podobné recepty jako Kachna s dvojbarevným zelím a bezmoučným knedlíkem ...