Kýta na černém pivu recept
Krok 1: Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme česnekem a kmínem z obou stran. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran v pánvi a přendáme do pekáčku. Krok 2: Ve výpeku opečeme na půlkroužky pokrájenou cibuli. Zaprášíme ji solamylem a znovu osmahneme. Přidáme pivo, vývar, kečup. Dobře smíchan
Podobné recepty jako Kýta na černém pivu
Dančí kýta na pivu
Dančí kýta na pivu - recept: Kýtu pokrájíme na větší špalíčky, špek dáme do mrazáku ztuhnout. Každý kus kýty protkneme jedním nebo dvěma klínky špeku. Maso osolíme, opepříme a.
Podobné recepty jako Dančí kýta na pivu
Kuře na černém pivu recept
Krok 1: Osolené čtvrtky kuřete potřeme česnekem, medem a chilli a poklademe plátky slaniny. Krok 2: Vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pečeme přikryté. Během pečení přeléváme výpekem a případně doléváme pivo. Ke konci dopečeme odkryté.
Podobné recepty jako Kuře na černém pivu
Buřty na černém pivě recept
V pekáčku smícháme černé pivo, rajčatový protlak, kečup, nakrájenou papriku a najemno tymián i bazalku. Upravené buřty vkládáme do již připravené směsi v pekáčku, přidáme nakrájenou cibuli a cherry rajčata a dle chuti osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Buřty na černém pivě
Buřty na pivu IV.
Buřty na pivu IV. - recept: Buřty oloupeme, podélně nakrojíme, oloupanou cibuli rozkrojíme napůl a nakrájíme na plátky. Do buřtů dáme lžičku plnotučné hořčice a plátek cibule.
Podobné recepty jako Buřty na pivu IV.
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu - recept: Zelí pokrájíme a dáme do větší mísy. Přidáme pokrájené vepřové i uzené maso, cibuli, koření, sojovou omáčku, protlak a hořčici. Vše v míse smícháme a
Podobné recepty jako Hlávkové zelí na pivu
Krkovice na černém pivu
Krok 1: Cibule nakrájíme na kolečka a česnek na plátky. Krok 2: Protože je to porce pro dva a potřebujeme vrstvit, zvolíme kastrol. Ten vymažeme sádlem. Krok 3: Vložíme plátek krkovice, okmínujeme a překryjeme plátky anglické slaniny a pak vrstvou na kolečka nakrájené cibule.
Podobné recepty jako Krkovice na černém pivu
Kuře na zelí a černém pivu recept
Krok 1: Na suché pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou slaninu s klobásou a po chvíli přidáme ½ sáčku kysaného zelí. Krok 2: Ochutíme solí, cukrem, kmínem podle vlastních zvyklostí a po 10 minutách odstavíme. Krok 3: Po částečném zchladnutí naplníme směsí vnitřek kuřete. Krok 4: Kuře osolíme, pokmínu
Podobné recepty jako Kuře na zelí a černém pivu
Vepřové maso na pivu
Vepřové maso na pivu - recept: Vepřové maso nakrájíme na plátky a obalíme ve škrobové moučce. Osolíme a opepříme. Na rozehřáté sádlo vložíme připravené maso a za stálého míchání ho.
Podobné recepty jako Vepřové maso na pivu
Buřty na pivu speciál recept
Krok 1: Nařež buřty dle fantazie jako na pečení na ohni, prořízni pak podélně do půlky. Krok 2: Nakrájej cibuli červenou i bílou na kolečka a vytvoř lůžko v pečící nádobě, potom papriky na proužky 3x3 cm asi, česnek na slabší plátky, žampiony také tak, rajčata na kousky, chilli papričku najemno a de
Podobné recepty jako Buřty na pivu speciál
Vepřová líčka na černém pivu recept
Krok 1: Líčka zprudka opečeme na sádle v kastrolu z obou stran. Krok 2: Vyjmeme z kastrolu a na tom samém základě opečeme kořenovou zeleninu s cibulí a česnekem do tmava. Krok 3: Přidáme protlak, tymián a vše orestujeme ještě jednou. Krok 4: Přidáme líčka, zalijeme pivem a demiglasem. Krok 5: Dusíme
Podobné recepty jako Vepřová líčka na černém pivu
Popovický hovězí guláš na pivě recept
Přidáme pivo, nastrouhaný chleba, majoránku a ještě chvíli povaříme aby omáčka zhoustla. Krok 4: Vhodná příloha houskový knedlík nebo bramboráčky. V hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do světle hněda. Maso nakrájíme na kostky asi 2 cm velké a přidáme k cibuli.
Podobné recepty jako Popovický hovězí guláš na pivě
Vepřové koleno na pivě recept
Pečené vepřové koleno na černém pivu je opravdovou pochoutkou, která se hodí nejen na různé oslavy. Odměnou za delší přípravu vám bude krásně se rozpadající šťavnaté maso. Jeho chuť je opravdu znamenitá.
Podobné recepty jako Vepřové koleno na pivě
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Jednoduché na přípravu a bohaté na chuť – naše pikantní buřty na pivu a Moravance vám zaručeně zachutnají. Jsou ideální volbou pro rychlý a chutný pokrm, nebo jen tak k posezení s přáteli. Dobré pivo na zapití je jasná volba!
Podobné recepty jako Pikantní buřty na pivu a Moravance
Vepřová krkovice na pivě recept
Pečeme pozvolna v rozehřáté troubě na cca 170°C. V průběhu pečení dál podléváme zbylou marinádou (můžeme přidat do výpeku podle chuti ještě trochu piva). Před dopečením dáme maso dopéci na program "oboustranný gril" na cca 8 -10 minut. Maso pěkně zezlátně a má hezkou kůrčičku.
Podobné recepty jako Vepřová krkovice na pivě
Buřty na pivě s kečupem recept
Cibuli nakrájíme na plátky nebo na kolečka a poklademe na špekáčky. Česnek prolisujeme k cibuli a všechno zalijeme kečupem. Celé podlijeme pivem a dáme péct do rozehřáté trouby na 170 stupňů.
Podobné recepty jako Buřty na pivě s kečupem
Špekáčky na černém pivu II. recept
Buřty na pivu, to je pivní pochoutka, na kterou Češi nedají dopustit. Perfektní kombinaci dvou lahodných surovin, tedy kvalitních špekáčků a dobrého černého piva, si nejvíce užijete při táboření nebo na chalupě.
Podobné recepty jako Špekáčky na černém pivu II.
Vepřová játra s jablkovou směsí na pivu recept
Nejprve zprudka opečeme játra, z každé strany stačí 2 minuty, uvnitř by měla zůstat růžová. Vyjmeme a zabalíme do alobalu. Na pánev dáme orestovat slaninu s cibulí a šalvějí, osolíme, opepříme a ke konci restování vhodíme nakrájená jablíčka na nudličky. Promícháme, zvýšíme teplotu a zalijeme pivem.
Podobné recepty jako Vepřová játra s jablkovou směsí na pivu
Vepřová játra na pivu recept
Poté podlijeme vývarem, nebo vodou a pivem. Přidáme worcestrovou omáčku, prolisovaný česnek, slaninu s cibulí a nakrájenou papriku. Vše zlehka promícháme a přiklopené poklicí dusíme slabým varem 10 minut. Ke konci posypeme nasekanou bylinkou. Na talíři podle potřeby osolíme. Na přílohu se hodí čerst
Podobné recepty jako Vepřová játra na pivu
Vinná klobása na černém pivu recept
Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 220°C. Z vinné klubásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem.
Podobné recepty jako Vinná klobása na černém pivu