Bylinková treska na másle a kmínu
Bylinková treska na másle a kmínu je delikátní pokrm, který zdůrazňuje jemnou chuť rybího masa. Filety z tresky jsou ochuceny a potřeny voňavým bylinkovým máslem, které s...
Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku
Filety z tresky připravené na přepuštěném másle s česnekem jsou chutným a zdravým pokrmem, který by měl mít své místo v našem jídelníčku. Tento recept je jednoduchý a rychlý, což usnadňu...
Treska s čočkovým salátem
Treska s čočkovým salátem je osvěžující a výživné jídlo, které vás opravdu posílí. Filety z tresky se skvěle propojují s čočkovým salátem, který obsahuje brambory a různou zele...
Pečená treska se zeleninou recept Jídlo.cz
Pečená treska se zeleninou a s přílohou pečená v jednom pekáči je skvělý nápad. Chutě se pěkně prolnou a je to hotové všechno najednou. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Rozložíme je na dno pekáče, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. V předehřáté troubě
Podobné recepty jako Pečená treska se zeleninou Jídlo.cz
Krémová rybí polévka z tresky
Krémová rybí polévka z tresky je úžasný pokrm pocházející z Norska, který se vyznačuje bohatou chutí a jemnou texturou. Na rozdíl od instantních verzí v pytlíku, je př...
Rybí polévka s filetem z tresky
Tato sytá rybí polévka je připravena na bázi kapřího masa a obohacena různými druhy zeleniny. Hlavními kousky jsou osmažené filety z tresky, které dodávají jídlu bohatou chuť. Výrazné koř...
Rybí polévka z tresky
Rybí polévka z tresky je výborné jídlo, které vás potěší svými chutěmi. Tento recept vám ukáže, jak připravit lahodnou a výživnou polévku z čerstvé tresky. Uvařte si ji podle našic...
Treska v troubě
Treska v troubě je pokrm, jehož hlavní ingrediencí jsou filety tresky, které se nejprve jemně osolí a z jedné strany lehce opepří. Před pečením se do pekáčku nalije trochu oli...
Treska na bylinkách s lehkým salátkem
Treska na bylinkách s lehkým salátkem je rychlé a chutné jídlo, které využívá filety z aljašské tresky. Rafinovaně dochucené směsí olivového oleje a šťávy z různých citrusů, nabízí svěží a...
Chowder s treskou
Chowder s treskou je populární americká polévka, která se často vyrábí z mořských plodů nebo ryb. Tato polévka je známa svou vydatnou a krémovou konzistencí, díky čemuž ji lz...
Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou
Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou je lahodný pokrm, který spojuje jemnou chuť ryby se zemitémi houbami. Při přípravě se na pánvi zprudka opečou očištěné lišky, které se dochu...
Filety z aljašské tresky na másle
Filety z aljašské tresky na másle jsou jednoduchým a chutným pokrmem. Před vařením je dobré rybu přiměřeně okořenit a nechat ji chvíli odležet, což zvýrazní její chuť. Poté...
Filé z tresky
Filé z tresky se připravuje tak, že nejprve oloupeme brambory a nakrájíme je na plátky. V zapékací míse, kde předtím rozpustíme máslo, poté umístíme filé z tresky, kter...
Filé z tresky s cuketou a mátou
Filé z tresky s cuketou a mátou je chutné a lehké jídlo, které kombinuje jemnost ryby s osvěžující chutí cukety a aromatickou mátou. Mladé cukety, které se používají v receptu, mají j...
Výborná treska
Treska je chutná ryba, kterou si nejprve umyjeme a osušení. Můžeme ji připravit buď vcelku, nebo ji nakrájet na porce. Důkladně ji osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu, c...
Filet z tresky s vinnou omáčkou
Filet z tresky s vinnou omáčkou je delikátní pokrm, který začíná přípravou omáčky. V malé nádobě se spojí voda, víno a rajčatový protlak, k nimž se přidá jemně nakrájená šal...
Treska s kuskusem
Treska s kuskusem je chutné jídlo, které kombinuje jemné filé tresky s nadýchaným kuskusem. Při přípravě začnete uvařením vajec na tvrdo, která dodají pokrmu krémovost a výži...
Domácí treska v majonéze
Domácí treska v majonéze je chutný pokrm, který se připravuje marinováním ryby v omáčce. Nejprve se vytvoří jemný nálev z vody, do kterého se přidává sůl, cukr a ocet, čímž se d...
Aljašská treska se smetanou
Aljašská treska se smetanou je lahodné jídlo, které se připravuje z čerstvé tresky a cibule. Cibule se nejprve oloupe a nakrájí na měsíčky, které se poté rozprostřou n...


















