Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno)
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi jsou lahodným pokrmem, který kombinuje jemnost jeleního masa s bohatou chutí sladké omáčky. Jako příloha se podávají...
Srnčí medailonky
Srnčí medailonky jsou lahodným pokrmem, který využívá kvalitní zvěřinu, jež nabízí řadu zdravotních výhod. Správnou úpravou a pečlivým výběrem koření se z tohoto masa...
Srnčí medailonky
Srnčí medailonky jsou delikatesou, která se vyznačuje jemným a chutným masem. Toto zvěřinové maso se před přípravou marinujeme v koření přes noc, což mu dodává na měkk...
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno)
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi jsou lahodným pokrmem, který kombinuje jemnost jeleního masa s bohatou chutí sladké omáčky. Jako příloha...
Medailonky z mletého masa se slaninou
Medailonky z mletého masa se slaninou jsou chutné a šťavnaté pokrmy, které se připravují z kombinace mletého masa, nakrájené cibule, namočené housky, vajec a hořčice. Tyt...
Vepřové medailonky se slaninou
Vepřové medailonky se slaninou jsou chutným pokrmem, kde jsou šťavnaté kousky masa obalené úhlednými plátky slaniny. Před přípravou se medailonky dochutí solí a pepřem, aby získaly výrazno...
Medailonky z panenky
Medailonky z panenky se připravují z jemně nakrájené panenky, která se předem marinádou ochucenou česnekem a olivovým olejem. Po důkladném promíchání se směs utlačí do n...
Medailonky z vepřové panenky na slanině se smetanovým sosem
Medailonky z vepřové panenky na slanině jsou chutné a šťavnaté jídlo, které lze připravit buď s předstihem, nebo i na poslední chvíli. Vepřovou panenku nejprve nakrájíme na plátky, kter...
Vepřové medailonky se slaninou a modrým sýrem
Vepřové medailonky se slaninou a modrým sýrem jsou lahodným pokrmem, který kombinuje šťavnatou panenku, jemně orestovanou cibulku a výrazný modrý sýr. Maso je nakrájeno na tenké...
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Jehněčí madailonky na pórku a olivách jsou lahodným pokrmem, který spojuje jemnost jehněčího masa s chutí pórku a oliv. Maso se nakrájí na menší medailonky, které se jemně nakle...
Medailonky s cuketovo-dýňovým zelím
Medailonky s cuketovo-dýňovým zelím představují vynikající spojení šťavnatého masa a delikátního zelí, které je vyrobeno z cukety a dýně. Tato křehká masa skvěle harmonizují s osvěžujíc...
Srnčí na houbách
Srnčí na houbách je chutné a aromatické jídlo připravené z masa srnce, které se nejprve podusí na cibuli a česneku osmahnutém na sádle. Po orestování masa se pokrm podlije vývare...
Svíčková z jelena
Svíčková z jelena je chutné jídlo, kde se na cibulce orestuje nakrájená kořenová zelenina, která dodá pokrmu výraznou chuť. Maso je před přípravou osolené a lze ho prošpikovat sla...
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Marináda na zvěřinu je příprava, která dodává tomuto masu z volně žijících zvířat skvělou chuť a jemnost. Zvěřina, i když je méně tučná, má tužší strukturu, a proto je marin...
Pečená jelení kýta nebo plecko
Pečená jelení kýta nebo plecko je delikátní pokrm, jehož základ tvoří cenné maso zvěře. I když se na něj někteří mohou těžko adaptovat, proces marinování masa a jeho nás...
Jelení ragú
Jelení ragú je lahodné jídlo, které kombinuje chutě jemně vypečeného špeku s přidáním čerstvé zeleniny. Do pokrmu se používají mrkev nakrájená na tenké půlměsíčky, spolu s p...
Jelení steak se švestkovou omáčkou
Jelení steak se švestkovou omáčkou je lahodné jídlo, které před vařením můžete marinovat, ideálně den předem. Steaky jsou posypané čerstvými bylinkami a rozdrceným jalovcem, které jim dod...