Čanachy jídlo z jehněčího recept
maso jehněčí, brambory, rajče, lusky fazolové, cibule, nať petrželová, pepř, sůl
Podobné recepty jako Čanachy jídlo z jehněčího
Jehněčí na jablku recept
Krok 1: Připravíme si marinádu smícháním všech uvedených surovin. Maso opláchneme, oddělíme od kosti, odblaníme a naložíme do připravené marinády nejlépe na 24 hodin. Krok 2: Maso i s marinádou přendáme do zapékací mísy, přiklopíme poklicí a v rozehřáté troubě pečeme na 3/4 stupni 35 minut.
Podobné recepty jako Jehněčí na jablku
Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
Až budete příště připravovat slavnostní oběd, zkuste sáhnout po trochu netradiční jehněčí pečínce. Mladé maso je velmi šťavnaté a křehké, kombinace s česnekem a rozmarýnem prověřená… Určitě si pochutnáte!
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
Jehněčí kýta na česneku recept
Jehněčí kýta na česneku. Krok 1: Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a česnek smícháme se solí. Tuto směs vetřeme do kýty a pak kýtu lehce potřeme olivovým olejem. Necháme hodinku uležet. Krok 2: Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem
Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem je exotické jídlo, které si okamžitě oblíbíte. Pikantní a voňavé, křehké a jemné masíčko, můžeme podávat třeba s kuskusem, nebo se špenátem, ale stačí i čerstvý chléb. Připravíme marinádu. V míse rozetřeme pokrájený česnek se solí, přidáme trochu ci
Podobné recepty jako Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Jehněčí pečeně v bylinkách s vinnou omáčkou a bramborovým pyré uspokojí i velmi náročné hosty, ale zvládnout se dá snadno. Podstatné jsou kvalitní suroviny! K dokonalosti podávejte s červeným vínem. Krok 1: Jehněčí maso řádně omyjeme, očistíme.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně - recept: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí na bylinkách a rajčatech - recept: Předehřejte si troubu na 200°C. V robotu nebo hmoždíři zpracujte 2 lžíce olivového oleje, čerstvé lístky ze 3 snítek oregána a rozmarýnu, 3 stroužky.
Podobné recepty jako Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí guláš recept
Jehněčí maso je neprávem opomíjenou surovinou. Připravit z něj můžete třeba oblíbený guláš. Den předem marinované maso si zachová svoji křehkost, šťavnatost a bude se krásně rozpadat.
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Jehněčí na česneku recept
Jehněčí maso bývá často opíjeným v naší kuchyni. Své místo má však na slavnostní velikonoční tabuli. Dušené jehněčí maso na česneku si zachová svojí křehkou a aromatickou chuť. Jako přílohu můžete zvolit bramborovou kaši.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku
Jehněčí podle Jamie Olivera recept
Krok 1: Jehněčí kotletky nebo řízky osolíme a zprudka osmahneme z obou stran na olivovém oleji aby se maso zatáhlo. Krok 2: Mezitím v zapékací misce smícháme trochu olivového oleje, dijonskou horčici, vinný ocet a tymián. P Krok 3: oté maso vyndáme z pánve a vložíme jej do připravené směsi.
Podobné recepty jako Jehněčí podle Jamie Olivera
Jehněčí na česneku a dobromysli recept
Krok 1: Očištěné a odblaněné maso opláchneme, osušíme a podle potřeby ostrým nožem upravíme do hezkého, kulatějšího tvaru. Uvnitř masa po celé jeho délce prořízneme několik otvorů, které co nejvíce napěchujeme oloupanými, celými stroužky česneku. Hezky jeden za druhým.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a dobromysli
Jehněčí na jalovci recept
Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně dlouho budete marinovat v nálevu, tak vás svojí chutí příjemně překvapí.
Podobné recepty jako Jehněčí na jalovci
Jehněčí kostky v zelí recept
Krok 1: Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vložíme mäso a krátko orestujeme. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme na rezance narezanú hlávkovú kapustu, posypeme rascou, osolíme a 5 min podusíme. Odstavíme z ohňa. Krok 2: Potom pridáme kyslú kapustu, na kocky narezané zemiaky, na k
Podobné recepty jako Jehněčí kostky v zelí
Jehněčí s ostružinovou omáčkou a haluškami recept
Krok 1: Mäso narežeme na kocky, pridáme všetky ingrediencie na marinádu, premiešame a necháme v chlade odstáť aspoň 2 hodiny, najlepšie cez noc. Krok 2: Odležané mäso dáme na panvicu a na prudkom ohni zo všetkých strán orestujeme. Podlejeme vínom a dusíme do mäkka. Krok 3: Počas dusenia podľa potreb
Podobné recepty jako Jehněčí s ostružinovou omáčkou a haluškami
Kotletky z mladého jehněčího s opečenými kapustovými ...
Jehněčí v úpravě s kapustovými bramborami. Ideální velikonoční oběd. Zdroj: Se souhlasem TV Prima. Krok 1: Připravíme marinádu a naložíme do ní očištěné maso. Předtím ho očistíme, potřeme olivovým olejem, posolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme trochou sušeného rozmarýnu.
Podobné recepty jako Kotletky z mladého jehněčího s opečenými kapustovými ...
Jehněčí kotlety na šalvěji recept
kotleta jehněčí, cibule, česnek, šalvěj, olej, sůl, kmín drcený, jalovec, bobkový list, koření nové koření, pepř celý
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety na šalvěji
Jehněčí s provensálským kořením recept
Jehněčí maso (důkladně odblaněné) si nakrájíme na menší kousky a přes noc necháme odležet ve vývaru ze zeleniny. Připravíme si marinádu a osušené maso vložíme do marinády na čtyři hodiny. Pečeme v troubě nejdříve pod poklicí (cca hodinu), pak bez poklice do změknutí masa.
Podobné recepty jako Jehněčí s provensálským kořením
Jehněčí na čínskem zelí recept
jehněčí recepty. Suroviny: maso jehněčí, zelí čínské, nudle skleněné, cibule, česnek, olej, sůl
Podobné recepty jako Jehněčí na čínskem zelí
Čočkový hrnec s jehněčím recept
Jehněčí maso nepatří mezi zrovna využívaný druh masa v kuchyni, hlavně díky své specifické vůni. Dobře okořeněná a připravená šťavnatá jehněčí žebra, vařená s čočkou, vás svojí chutí příjemně překvapí.
Podobné recepty jako Čočkový hrnec s jehněčím