Jehněčí po marocku
Jehněčí po marocku? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Jehněčí po marocku
Marocký jehněčí tažín s harissou a meruňkami z pomalého ...
Jehněčí krk můžete jednoduše nahradit jehněčí plecí nebo kýtou a jídlo bude chutnat stejně skvěle. Z tohoto pokrmu budete mít opravdový požitek. Hřejivé koření a meruňky zjemní jehněčí maso, křupavé mandle a opražená sezamová semínka celé jídlo završí svou výbornou chutí.
Podobné recepty jako Marocký jehněčí tažín s harissou a meruňkami z pomalého ...
Mleté maso po marocku
Mleté maso po marocku - recept: Na oleji osmahneme cibulku dozlatova, pak přidáme mleté maso a necháme opéct, dokud pěkně nezhnědne. Přidáme koření, bylinky, rajčata, kostičku a.
Podobné recepty jako Mleté maso po marocku
Jehněčí po provensálsku recept
Krok 1: Předehřejeme troubu na 180°C. Maso vyjmeme a uchováváme v teple (v troubě). Krok 2: Do výpeku dáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme cibulky, až se obalí v cukru, přidáme česnek, nakrájená rajčata, petrželku, vývar a citronovou šťávu. Necháme zredukovat asi o 1/3.
Podobné recepty jako Jehněčí po provensálsku
Jehněčí kolínko po marocku
To co dodává jehněčímu výjimečnou, exotickou příchuť, je bájná směs koření ras el hanout. Jednodušší verzi si můžete sami namíchat z níže uvedených přísad, ale dá se koupit i hotová, například v Tescu. V Maroku se samozřejmě prodává na tržištích a u kořenářů a každý výrobce na ni má svůj vlastní rec
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko po marocku
Jehněčí na zelenině s česnekem recept
Jemné jehněčí maso je velmi delikátní a výrazné. Proto k dochucení stačí česnek a kořenová zelenina. Aby maso zůstalo šťavnaté, prošpikujeme ho slaninou. Pak už ho stačí jen dostatečně dlouho péci v troubě.
Podobné recepty jako Jehněčí na zelenině s česnekem
Jehněčí podle Jamie Olivera recept
Krok 1: Jehněčí kotletky nebo řízky osolíme a zprudka osmahneme z obou stran na olivovém oleji aby se maso zatáhlo. Krok 2: Mezitím v zapékací misce smícháme trochu olivového oleje, dijonskou horčici, vinný ocet a tymián. P Krok 3: oté maso vyndáme z pánve a vložíme jej do připravené směsi.
Podobné recepty jako Jehněčí podle Jamie Olivera
Krůtí maso po marocku s cizrnou a meruňkami recept ...
Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli na půlkolečka. Vše zalijeme vývarem tak, aby bylo potopeno, přivedeme k varu, zmírníme oheň a pozvolna vaříme 15 minut. Krok 2: Po 15 minutách přidáme cizrnu a propláchnuté meruňky, osolíme a dále vaříme dalších 15 minut. Průběžně kontrolujeme a j
Podobné recepty jako Krůtí maso po marocku s cizrnou a meruňkami ...
Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem
Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem je exotické jídlo, které si okamžitě oblíbíte. (celý recept)
Podobné recepty jako Pomalu pečené jehněčí s granátovými jablky a medem
Jehněčí na jablku recept
Krok 1: Připravíme si marinádu smícháním všech uvedených surovin. Maso opláchneme, oddělíme od kosti, odblaníme a naložíme do připravené marinády nejlépe na 24 hodin. Krok 2: Maso i s marinádou přendáme do zapékací mísy, přiklopíme poklicí a v rozehřáté troubě pečeme na 3/4 stupni 35 minut.
Podobné recepty jako Jehněčí na jablku
Jehněčí s provensálským kořením recept
Jehněčí maso (důkladně odblaněné) si nakrájíme na menší kousky a přes noc necháme odležet ve vývaru ze zeleniny. Připravíme si marinádu a osušené maso vložíme do marinády na čtyři hodiny. Pečeme v troubě nejdříve pod poklicí (cca hodinu), pak bez poklice do změknutí masa.
Podobné recepty jako Jehněčí s provensálským kořením
Jehněčí madailonky na pórku a olivách recept
Veľmi jemne ich naklepeme, osolíme, okoreníme a trocha posypeme mletou paprikou. Krok 2: Do kastróla nalejeme trocha oleja a rozložíme na kolieska narezanú cibuľu. Krok 3: Poukladáme medailónky, podlejeme vodou a dusíme domäkka (celú túto časť prípravy robím v tlakovom hrnci).
Podobné recepty jako Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Uzbecký jehněčí šašlik recept
Objevte autentickou chuť Střední Asie s tímto uzbeckým jehněčím šašlikem. Šťavnaté kousky jehněčího masa, marinované ve speciální směsi koření a grilované k dokonalosti, přinášejí nezapomenutelný gurmánský zážitek.
Podobné recepty jako Uzbecký jehněčí šašlik
Jehněčí na jalovci recept
Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně dlouho budete marinovat v nálevu, tak vás svojí chutí příjemně překvapí.
Podobné recepty jako Jehněčí na jalovci
Hovězí na burgundský způsob recept
Krok 1: Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny, popřípadě přes noc. Poté maso z marinády vytáhněte. Krok 2: Rozpalte olej na pánvi, přidejte slaninu a smažte dozlatova.
Podobné recepty jako Hovězí na burgundský způsob
Jehněčí s povidlovou omáčkou recept
Jahňacie mäso prešpikujeme slaninou, okoreníme a osolíme. Uložíme do pekáčika, posypeme rozmarínom, polejeme olejom. Priložíme bobkový list, nové korenie, borievky a horčičné semienka, podlejeme vodou a prikryté dusíme v rúre cca 1,5 hodiny ( skontrolujeme, či je mäso mäkké ).
Podobné recepty jako Jehněčí s povidlovou omáčkou
Jehněčí na kořenové zelenině
Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní. Koření, víno a zelenina. Jak jednoduché. Krok 1: Maso očistíme od tuku a nakrájíme na asi 3x3 cm kostky. V pánvi rozpálíme olej a orestujeme nakrájenou slaninu.
Podobné recepty jako Jehněčí na kořenové zelenině
Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky recept
Maso nakrájíme na kostky, zprudka osmahneme, přidáme cibuli na půlkolečka, česnek a celer na plátky, asi 4 minuty restujeme. Pak přidáme lilek a rajčata nakrájená na kostky, podlijeme polovinou vývaru a dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme rozmarýn, majoránku, osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky