Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší
Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší je lahodné a šťavnaté jídlo, které osloví milovníky kvalitního masa. Kolínka jsou připravena tak, že se nejprve naříznou a prošpikují česnekem, což...
Jehněčí kolínko na víně s višněmi a celerovým pyré
Toto jídlo dokonale vystihuje jarní atmosféru díky jemné chuti mladého jehněčího masa. Hlavními ingrediencemi jsou jehněčí kolena, které se kombinují s kořenovou zeleninou a červe...
Jehněčí kolínko na víně
Jehněčí kolínko na víně je lahodné jídlo, které potěší i ty, kdo s tímto masem ještě neměli tu čest. Je důležité mu věnovat pozornost při dochucování, aby vynikla jeho jemná chuť....
Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré
Jehněčí kolínko se nejprve důkladně omyje a očistí, poté se pečlivě osuší. Před dalším zpracováním se na něj hojně aplikuje sůl a pepř, kolínko se jemně potřísní olejem a poté...
Recept Jehneci koleno + video recepty, články a tipy Jídlo.cz
Recepty na Jehneci koleno, video recepty, články a tipy na téma Jehneci koleno, které vám pomohou najít inspiraci a připravit opravdový kulinářský zážitek. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jehneci koleno , které vás určitě nezklamou.
Podobné recepty jako Recept Jehneci koleno + videoy, články a tipy Jídlo.cz
Jehněčí kolínko po marocku
Jehněčí kolínko po marocku je pokrm, který vyniká svou exotickou chutí, jež je dosažena díky unikátní směsi koření zvané ras el hanout. Tuto směs si můžete sami připravit jednoduše z...
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Vepřové koleno je cenově dostupný kus masa, ze kterého lze vytvořit výborné jídlo. Pomocí pomalého vaření získá maso vynikající šťavnatost a chuť, kterou podtrhnou cibule a česne...
Uzené vepřové kolínko
Uzené vepřové kolínko je lahodné pokrm, který se připravuje z omytého vepřového kolena vařeného v papiňáku. K jeho dochucení se přidává bobkový list, celá cibule a pět str...
Vepřové koleno jedna báseň
Vepřové koleno je tradičním pokrmem, který si mnozí oblíbili zejména v hospodských podnicích. Pokud máte chuť na přípravu tohoto lahodného jídla doma a chcete mu dodat nový ro...
Konfitované koleno s Vegemite a celerovým pyré
Konfitované koleno s Vegemite a celerovým pyré je jedinečné jídlo připravené z vykostěného kolena, které je rozděleno na tři části. Toto maso je marinováno v aromatické směsi piva, pepře,...
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Uzené koleno pečené na leču je pokrm, který se připravuje v římském hrnci. Nejprve je důležité hrnec i s víkem namočit do vody, aby správně nasákl. Na dno hrnce se umí...
Ovarové koleno a 4 jídla z vařeného kolena
Vepřové koleno není v českých kuchyních příliš obvyklé, ale dnes může zaujmout díky své cenové dostupnosti. Tento pokrm se skládá z vařeného kolena, které lze podávat...
Koleno pro zdraví
Koleno pro zdraví je jídlo, které začíná přípravou cibule, jež se nakrájí na půlměsíce a částečně se umístí do pekáče. Česnek se naseká na drobno a použije se k dochucení nařezaného...
Koleno sous vide z udírny
Koleno sous vide, které je navíc prochované kouřem z udírny. Nejprve se vykostí, poté se zabalí do vakuovací folie a zalije aromatickou marinádou. Následně se umístí do mraz...
Vepřové koleno v zelí
Vepřové koleno v zelí je tradiční jídlo, které se vyznačuje křehkým a šťavnatým masem. K přípravě se koleno nejprve povaří ve slané vodě s kmínem, dokud nezměkne. Poté se na oleji...
Dušené koleno na česneku
Dušené koleno na česneku je lahodné maso, které je nejprve vykostěné a poté nakrájené na nepravidelné plátky. Tento pokrm se připravuje tak, že se na pánvi s olejem osmahne na...
Grilované koleno pomocí sous vide
Grilované koleno připravené metodou sous vide je pokrm, který spojuje preciznost a šetrnost k surovinám. Tato technika, jejíž název v překladu znamená "vaření ve vakuu", zahr...
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Toto jídlo, uzené vepřové koleno, je připraveno v pomalém hrnci s omáčkou z piva, rybízu, marmelády, zázvoru a česneku. Kombinace těchto ingrediencí dodává masu sladkou a koř...
Uzené koleno z trouby
Uzené koleno z trouby představuje vynikající vepřovou specialitu. Tento pokrm se připravuje tak, že se kolena nejdříve vaří v dobře osolené vodě a poté se na jejich kůži vytvářej...
Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku
Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku je skvělým pokrmem, který se hodí nejen na letní grilování, ale také na slavnostní příležitosti, jako je Silvestr. Tento recept za...