Ju00c3u00addlo japonská delikatesa jakitori recept


Ju00c3u00addlo japonská delikatesa jakitori recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Ju00c3u00addlo japonská delikatesa jakitori, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Ju00c3u00addlo japonská delikatesa jakitori. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Ju00c3u00addlo japonská delikatesa jakitori receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Japonská delikatesa Jakitori recept

Japonská delikatesa Jakitori

Japonské jídlo, které je vhodné pro pohoštění přátel. Podává se na špejli podobně jako špíz. 18 mušlí sv. Jakuba neboli hřebenatky. Nejprve si nakrájíme kuřecí prsa na kostky a pórek na přiměřeně velké kousky. Poté štřídavě napichujeme na špejli nebo špízové jehly. Stejně tak si připravíme hřebenatk

Podobné recepty jako Japonská delikatesa Jakitori

Yakitori (japonský národní pokrm)
Uložit recept!

Yakitori (japonský národní pokrm)

Yakitori je japonské tradiční jídlo, které se skládá z kuřecího masa napichovaného na špejle a grilovaného. Příprava začíná očištěním kuřecího masa, které se následně nakrájí na malé ko...

Krůtí špízy yakitori
Uložit recept!

Krůtí špízy yakitori

Pokud chcete své hosty na letní grilovačce ohromit, připravte japonské krůtí špízy yakitori. Tyto špízy kombinují jemné maso s chutnými jarními cibulkami, což dodává pokrm...

Ninjin Shirishiri – japonská rychlovka z mrkve, tuňáka a vajec
Uložit recept!

Ninjin Shirishiri – japonská rychlovka z mrkve, tuňáka a vajec

Ninjin Shirishiri je velmi jednoduché japonské jídlo, jehož název vychází z hlavní suroviny, tedy mrkve, a zvuku, který se vydává při jejím krájení v okinawském dialektu. Toto jídlo pocház...

Gyóza knedlíčky
Uložit recept!

Gyóza knedlíčky

Gyóza jsou japonské knedlíčky plněné mletým masem, obvykle vepřovým, spolu se zeleninou a různými kořenícími přísadami. Tyto malé taštičky se často připravují na páře, smaží se nebo du...

Japonské sendviče onigirazu a nakládané ředkvičky
Uložit recept!

Japonské sendviče onigirazu a nakládané ředkvičky

Pokud máte rádi japonské sushi a stále ho vyhledáváte, jistě vás potěší recept na onigirazu. Tato jídla představují jakési "sushi sendviče", ideální na cesty. Onigirazu jsou podobná...

Japonské palačinky s houbami a kuřecím masem
Uložit recept!
recept
recept

Japonské palačinky s houbami a kuřecím masem

Japonské palačinky jsou bezmléčné, což znamená, že si je mohou dopřát i ti, kteří mají intoleranci na mléko. Tyto palačinky se obvykle servírují s majonézou, ale lze je také podáv...

Grilovaná kuřecí křidélka TERIYAKI recept
Uložit recept!
recept
recept

Grilovaná kuřecí křidélka Teriyaki

Grilovaná kuřecí křidélka Teriyaki jsou lahodným pokrmem inspirovaným japonskou kuchyní. Tato křidélka se marinují v teriyaki omáčce, která je aromatická a plná chuti,...

Míchaný salát se sladkým cibulovo-zázvorovým dresinkem v japonském stylu
Uložit recept!

Míchaný salát se sladkým cibulovo-zázvorovým dresinkem v japonském stylu

Míchaný salát se sladkým cibulovo-zázvorovým dresinkem v japonském stylu je skvělým a jednoduchým pokrmem, který obohatí jakýkoliv váš oblíbený salát. Tento dresink, známý...

Japonská polévka Ramen
Uložit recept!

Japonská polévka Ramen

Japonská polévka ramen představuje cestu k vytváření kulinářských vzpomínek na vzdálené země. Tento pokrm nás zve k objevování jeho hluboké chuti a různorodosti, které nabízí. Ra...

Buta shogayaki: Rychle smažené vepřové se zázvorovou omáčkou
Uložit recept!

Buta shogayaki: Rychle smažené vepřové se zázvorovou omáčkou

Buta shogayaki je japonské jídlo, které přetváří vepřové maso na jedinečný gurmánský zážitek pomocí jednoduché a rychlé přípravy. Toto pokrm se skládá z jemně nakrájených plátků...

Tataki z lososa s avokádem, bílou ředkví a salátem z pšeničných nudlí s koriandrem
Uložit recept!

Tataki z lososa s avokádem, bílou ředkví a salátem z pšeničných nudlí s koriandrem

Tataki z lososa je jedinečný pokrm, při jehož přípravě se ryba nejprve rychle opeče na vysoké teplotě a následně se marinováním dochucuje. Nakrájená pak bývá servírována tém...

Japonské kuřecí řízečky Tori Katsu
Uložit recept!

Japonské kuřecí řízečky Tori Katsu

Japonské kuřecí řízečky Tori Katsu jsou lahodné pokrmy vyrobené z kuřecího masa, které jsou obalovány a smažené do zlatova. K přípravě omáčky se smíchají všechny ingredienc...

Oyakadon – japonská miska donburi s rýží, vejcem a kuřetem
Uložit recept!

Oyakadon – japonská miska donburi s rýží, vejcem a kuřetem

Oyakadon je tradiční japonské jídlo, které se řadí mezi donburi, tedy misky s rýží doplněné různými ingrediencemi. Tento pokrm je lehký, chutný a výživný, což z něj činí ikonickou...

Japonské sněhové lívanečky v bezlaktózové variantě s mlékem Lehké ráno
Uložit recept!

Japonské sněhové lívanečky v bezlaktózové variantě s mlékem Lehké ráno

Japonské sněhové lívanečky v bezlaktózové variantě s mlékem Lehké ráno se stávají novým hitem v gastronomii, a to díky své neuvěřitelné jemnosti a nadýchanosti. Tyto lívanečky jsou...

Japonský sekaný karbanátek s vejcem
Uložit recept!

Japonský sekaný karbanátek s vejcem

Japonský sekaný karbanátek, známý jako Hambagu, je oblíbeným pokrmem v restauracích a mnohdy tvoří stálou součást menu. Tento lahodný mletý řízek už sice ve světě trochu upadl...

Japonské vepřové curry z pomalého hrnce
Uložit recept!

Japonské vepřové curry z pomalého hrnce

Japonské vepřové curry je lahodné jídlo, které můžete podávat s nudlemi místo rýže, pokud preferujete tuto variantu. Základem jeho chutě je japonské koření shichimi togarashi, které jí...



×